Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

IK på offensiven

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 09:02

Att svenskt riskkapital anklagas för att ha tappat stinget verkar inte bromsa IK, som har samlat in över 18 miljarder kronor i en ny fond. ”Vi hade rejäl efterfrågan. Den här blir större än vår förra fond”, säger Alireza Etemad, delägare på IK Investment partners som leder den svenska grenen av riskkapitalbolaget. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tung skalp för RIK – besegrade succélaget

Nyhetspressen - 08 Nov 18 kl. 20:35

Formkurvan pekar uppåt för Redbergslid. Mot succélaget IFK Skövde glänste offensiven när tredje raka segern inkasserades..

Ebba Busch Thor: ”Vi ska inte låtsas som att kön inte finns”

Nyhetspressen - 20 Aug 18 kl. 19:00

Kristdemokraterna går på offensiven i jämställdhetsfrågorna. Nyanlända ska få information för att behandla män och kvinnor lika. Men ”genusflum” på förskolan ska bort.

JUST NU: Omar Eddahri klar för Djurgården

Nyhetspressen - 09 Aug 18 kl. 12:01

Djurgården förstärker offensiven.Enligt uppgifter till SportExpressen har klubben gjort klart med Omar Eddahri.Nyheten väntas bli officiell inom kort..

"Omvärlden står tyst och tittar på."

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 17:23

I Syrien har tiotusentals människor flytt från staden Afrin som intogs av styrkor allierade med Turkiet i går. Samtidigt rapporteras om omfattande plundring i staden. Och Turkiet meddelade i dag att offensiven drar vidare österut rapporterar vår korrespondent..

Hundratals civila har dödats i Mosul

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 13:22

Minst 307 civila har dödats och 273 har skadats i västra Mosul under offensiven mot den IS-kontrollerade staden som inleddes den 17 februari..

Nedsläpp: ”Säsongens viktigaste match”

UNDERBARACLARA - 08 Feb 17 kl. 11:00

Björklövens måstematcher fortsätter – ikväll väntar bottenmöte mot tabelljumbon Södertälje på bortaplan. I det senaste avsnittet av Nedsläpp diskuteras hur Björklöven ska balansera defensiven, som blivit bättre, med offensiven där laget haft svårt att göra mål på slutet. Få både Joakim Fagervalls och Gunnar Johnssons syn på hur offensiven ska bli bättre i nedsläpp.

Offensiven i Mosul har nått Tigris

Nyhetspressen - 08 Jan 17 kl. 18:13

Irakiska regeringsstyrkor i Mosul har nått fram till floden Tigris östbank i stadens centrala delar. Det beskrivs av armén som ett avgörande steg i offensiven mot Iraks näst största stad som inleddes i oktober.(TT).

"Fick inte igång offensiven alls"

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 21:59

Viktig sexpoängsmatch..

Nyförvärvets första poäng räckte inte – ÖIK föll tungt igen

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 22:18

Han är värvad för att få fart på offensiven. Nu kom också Sonny Karlssons första assist i den nya klubbtröjan. Men noll poäng efter två matcher är en missräkning för Östersunds IK.

Uppgifter: IS har gått in i Palmyra

Nyhetspressen - 10 Dec 16 kl. 18:25

Terrorrörelsen IS fortsätter offensiven mot Palmyra. Enligt uppgifter från det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet har IS nu intagit områden i de nordvästra delarna av staden..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Inga spår efter Nathalie: ”Vi famlar i mörkret”

Nyhetspressen - 15 minuter sedan

Nathalie, 21, gick på julfest med jobbet i fredags – sedan dess har ingen sett henne.Den massiva sökinsatsen fortsätter, med tiden som största fiende. – Jag kan väl säga att vi famlar bokstavligt talat i mörkret just nu, säger vakthavande befäl Torbjörn Lindqvist vid polisen i Region Öst.

Ska förskolebarnen behöva skala sina potatisar? Åbo säger nej till nationell rekommendation

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

Potatis handlar om mer än bara näring. Att få skala sina potatisar tränar både finmotorik och livsmedelskunskap anser myndigheten, men Åbo stad säger att det inte finns tid för sådant i förskolorna..

Vi har en skola som slår ut elever för all framtid

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

Specialklasser och resursskolor fortsätter att avvecklas och barn i behov av stöd drabbas hårt. Den politiska signalen att inkludera elever med funktionsnedsättningar i ordinarie klassrum – oavsett förutsättningar – måste upphöra, skriver Roger Haddad (L). .

Saluhallen ska renoveras: ”Total ansiktslyftning”

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

På söndag stänger livsmedelsaffären Matöppet i Saluhallen. Nästa år startar renoveringen av den drygt hundra år gamla byggnaden. – Det blir en omfattande renovering både utvändigt och invändigt för att försöka återskapa byggnaden, säger fastighetsägaren Anders Kullberg..

Familjen utvisas från Sverige – till olika länder

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Mahmood Hammed och Ouarda Maatouk har byggt ett liv tillsammans med barnen i Sverige.Nu ska de utvisas – till olika länder.– Det är inte mänskligt att göra så.

Aviciis föräldrar ärver 231 miljoner kronor

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Tim ”Avicii” Bergling gick tragiskt bort den 20 april i år, bara 28 år gammal.Nu står det klart, i dokument som har blivit offentliga hos Skatteverket, att artistens föräldrar Klas Bergling och Anki Lidén ärver sin sons förmögenhet på 231 miljoner kronor.Under sin livstid skänkte Avicii flera hundra miljoner kronor till välgörenhet..

Pusselbitarna föll på plats – Ekstrand till Vittsjö

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Så var det klart. Stefan Ekstrand blir tränare i damallsvenskan säsongen 2019. – De sista pusselbitarna har fallit på plats, säger han..

Kaoset i norska laget: ”Är alldeles för dåligt”

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Vetle Sjåstad Christiansen var irriterad efter andraplatsen i skidskyttestafetten.Nu riktar norrmannen kritik mot sitt eget landslag – och pekar på en detalj som låg bakom förlusten mot Sverige.– Det är alldeles för dåligt, säger han till NRK..

Nu stänger den anrika restaurangen

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Efter 88 år stängs nu Jönköpings äldsta restaurang. Jnytt besökte det anrika Mäster Gudmunds källare några timmar innan den sista måltiden serverades. .

Rapport: Positiva till Sverigedemokraterna har högre förtroende för Putin

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Den som har en positiv bild av Sverigedemokraterna har högre förtroende för Vladimir Putin än andra svenskar. Statsvetaren Anders Hellström tror att en förklaring ligger i den ryska presidentens auktoritära stil. – Om man utgår från en kaotisk världsbild är det nära till hands att man ställer sig på den starke ledarens sida..

Rikta inte ilskan mot polisen, Svensson

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

När den våldsamma brottsligheten sipprar in i medelklassens vardag, blir effekten lätt surrealistisk. .

Ackis vårdhund blev årets hjälte

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Sjukhushunden Livia vid Akademiska sjukhuset har utsetts till årets djurhjälte vid galan Svenska hjältar..

Här är de nya lagarna 2019 – så påverkas du

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Det här är sju av de nya lagar som träder i kraft 1 januari 2019. Så påverkar de dig som privatperson. .

Marcus Bergs Al Ain i VM-final

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Marcus Bergs Al Ain är sensationellt vidare till final i klubblags-VM efter att ha besegrat sydamerikanska mästaren River Plate i semifinal på straffar..