Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

IK på offensiven

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 09:02

Att svenskt riskkapital anklagas för att ha tappat stinget verkar inte bromsa IK, som har samlat in över 18 miljarder kronor i en ny fond. ”Vi hade rejäl efterfrågan. Den här blir större än vår förra fond”, säger Alireza Etemad, delägare på IK Investment partners som leder den svenska grenen av riskkapitalbolaget. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tung skalp för RIK – besegrade succélaget

Nyhetspressen - 08 Nov 18 kl. 20:35

Formkurvan pekar uppåt för Redbergslid. Mot succélaget IFK Skövde glänste offensiven när tredje raka segern inkasserades..

Ebba Busch Thor: ”Vi ska inte låtsas som att kön inte finns”

Nyhetspressen - 20 Aug 18 kl. 19:00

Kristdemokraterna går på offensiven i jämställdhetsfrågorna. Nyanlända ska få information för att behandla män och kvinnor lika. Men ”genusflum” på förskolan ska bort.

JUST NU: Omar Eddahri klar för Djurgården

Nyhetspressen - 09 Aug 18 kl. 12:01

Djurgården förstärker offensiven.Enligt uppgifter till SportExpressen har klubben gjort klart med Omar Eddahri.Nyheten väntas bli officiell inom kort..

"Omvärlden står tyst och tittar på."

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 17:23

I Syrien har tiotusentals människor flytt från staden Afrin som intogs av styrkor allierade med Turkiet i går. Samtidigt rapporteras om omfattande plundring i staden. Och Turkiet meddelade i dag att offensiven drar vidare österut rapporterar vår korrespondent..

Hundratals civila har dödats i Mosul

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 13:22

Minst 307 civila har dödats och 273 har skadats i västra Mosul under offensiven mot den IS-kontrollerade staden som inleddes den 17 februari..

Nedsläpp: ”Säsongens viktigaste match”

UNDERBARACLARA - 08 Feb 17 kl. 11:00

Björklövens måstematcher fortsätter – ikväll väntar bottenmöte mot tabelljumbon Södertälje på bortaplan. I det senaste avsnittet av Nedsläpp diskuteras hur Björklöven ska balansera defensiven, som blivit bättre, med offensiven där laget haft svårt att göra mål på slutet. Få både Joakim Fagervalls och Gunnar Johnssons syn på hur offensiven ska bli bättre i nedsläpp.

Offensiven i Mosul har nått Tigris

Nyhetspressen - 08 Jan 17 kl. 18:13

Irakiska regeringsstyrkor i Mosul har nått fram till floden Tigris östbank i stadens centrala delar. Det beskrivs av armén som ett avgörande steg i offensiven mot Iraks näst största stad som inleddes i oktober.(TT).

"Fick inte igång offensiven alls"

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 21:59

Viktig sexpoängsmatch..

Nyförvärvets första poäng räckte inte – ÖIK föll tungt igen

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 22:18

Han är värvad för att få fart på offensiven. Nu kom också Sonny Karlssons första assist i den nya klubbtröjan. Men noll poäng efter två matcher är en missräkning för Östersunds IK.

Uppgifter: IS har gått in i Palmyra

Nyhetspressen - 10 Dec 16 kl. 18:25

Terrorrörelsen IS fortsätter offensiven mot Palmyra. Enligt uppgifter från det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet har IS nu intagit områden i de nordvästra delarna av staden..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Karis är Finlands Paris söker hus att visa upp - funkis och trädgårdar i fokus i år

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Det populära evenemanget där Karis- och Billnäsbor öppnar dörrarna för allmänheten ordnas i år för tredje gången. I år vill man särskilt visa upp ortens vackra trädgårdar..

Lövins klimatpolitik sker på de svagas bekostnad

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Låg- och medelinkomsttagare ska inte finansiera en närmast religiös symbolpolitisk klimatpolitik som ställer stad mot landsbygd och välbärgade mot sämre bemedlade, skriver SD:s Martin Kinnunen och Runar Filper..

”Högsta klass när han lurar bort två backar”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

LOS ANGELES. Elias Pettersson, 20, var någon centimeter från att bli hjälte på nytt i Vancouver i morse, svensk tid.Hans handledsskott i slutsekunderna mot San Jose träffade utsidan av stolpen.

40 procent av idrottarna upplever psykisk ohälsa – rädsla hindrar från att prata: ”Du skäms och känner dig misslyckad på grund av dina känslor”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Cirka 40 procent av idrottarna upplever psykisk ohälsa under karriären. Men ämnet är stigmatiserat och tröskeln att söka hjälp hög. Idrottare är rädda för att bli stämplade och riskerar fortfarande i värsta fall förlora pengar och uppskattning om de talar ut, säger idrottspsykologer..

Ica-handlaren Mikael dödshotas på sitt jobb

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Ica-handlaren Mikael Ovrell, 35, för en ständig kamp mot rån och stölder i butiken.Han själv, personalen och familjen har utsatts för allvarliga dödshot.– En gärningsman kan komma in, fylla en kasse med varor och bara gå rakt ut.

Två män mördade – kollades illegalt av passkontrollant före morden

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Gränspolisen är på väg att anställa personer som inte uppfyller intagningskraven, larmar poliser som håller i utbildningarna.De varnar för att polisen kan infiltreras av personer som inte är lämpade att jobba inom myndigheten.Uppgifterna skrämmer poliserna sedan en passkontrollant gjort olovliga slagningar på personer som senare mördades.

”Ett skämt – fattar inte hur han kan tillåta det”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

LOS ANGELES. Carolina klättrade förbi Pittsburgh och upp på en slutspelsplats i Eastern conference efter nattens 3-0-seger över Dallas.Och som vanligt när man vunnit en match inför hemmapubliken i PNC Arena firade spelarna med en udda show efteråt.

Se upp för den inre ayatollan

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Karin Olsson om fatwan mot Rushdie och de inre ayatollorna..

Artisternas vilda fest i natt – firade med kysskalas

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Jon Henrik Fjällgren och Lina Hedlund är vidare till final i Melodifestivalen.Segern firades med kyssar och champagne på efterfesten i Leksand.– Nu känner jag mig lugn, när man har Maret runt sig och hon är glad och nöjd så känns det bra, sade Jon Henrik Fjällgren till Expressen på efterfesten..

Linus Wahlgren hånas av familjen för ”Bachelor”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Skådespelaren Linus Wahlgren kan vara nästa i tur att axla rollen som Bachelor i tv-rutan.Det avslöjar skådespelaren på Instagram – och hejjas på av exfrun Jessica.”DÄR kom jobbförfrågan som jag väntat på i alla år!

Svensk ambassadör kallas hem: ”Ska ses som en markering”

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Utrikesminister Margot Wallström, S, kallar hem Sveriges ambassadör från Guatemala. Anledningen uppges vara landets politiska situation.”Beslutet skall ses som en markering mot Guatemala”‚ skriver Margot Wallström i ett pressmeddelande..

Man död efter skottlossning – misstänkt mord

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

En person är död efter en skottlossning i Uppsala, skriver polisen på sin hemsida.Polisen utreder händelsen som mord..

Man skjuten till döds i Slavsta

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Polisen har inlett en förundersökning om mord sedan en man i 60-årsåldern skjutits till döds i Slavsta sent på lördagskvällen..