Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Idde och Hajen

Bokbloggar - 22 Oct 19 kl. 10:16

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dödssiffran i Jaws

Feber.se - 10 Jul 19 kl. 13:15

Lägre än man tror Hajen Bruce härjade omkring en hel del i filmen Hajen (originaltitel Jaws) men faktum är att han faktiskt inte tog kål på så många som man kanske kan tro. I det här klippet från Dead Meat snackar man om just detta. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Dykare simmar med enorm vithaj

Feber.se - 18 Jan 19 kl. 20:30

Yikes! Här har vi ett klipp som visar när några dykare simmar längs en enorm vithaj. Hajen tros vara en sex meter lång hona som kallas för Deep Blue.

Bli en fena på hajfilm – tandspäckade rullar

Nyhetspressen - 17 Aug 18 kl. 06:00

I hajfilmernas hajfilm Hajen var hajen en stor vithaj. Men vanliga hajar håller inte måttet längre. Sedan dess har vi sett genmanipulerade hajar i Deep blue sea, tornadohajar i Sharknado och nu kommer den jättelika urtidshajen megalodon i The meg..

Haj på Mallorca skapade stor panik bland turister

Nyhetspressen - 03 Aug 18 kl. 12:49

Plötsligt simmade en stor blåhaj in bland de badande turisterna på Mallorca. Panik utbröt och människor flydde upp på stranden och klipporna runtomkring. Stranden spärrades av och när hajen fortsatte cirkulera i vattenbrynet kallades personal från Palma Aquarium in – som förgäves försökte få ut den i havet igen..

Gäng försökte sno haj från akvarium

Feber.se - 31 Jul 18 kl. 12:00

Maskerade den som bebis Två män och en kvinna i USA misstänks nu för att ha försökt stjäla en haj från San Antonio Aquarium i Texas. Trion ska ha tagit upp en liten hornhaj ur ett öppet akvarium där det egentligen är tänkt att besökarna ska kunna klappa hajarna. Därefter har de lagt ner hajen i en hink med vatten som sedan placerat i en barnvagn så att det skulle se ut som om man körde runt med en bebis.

En haj slet Melissa, 34, av båten – nu vill hon varna andra

Nyhetspressen - 02 Jul 18 kl. 14:49

Den 34-åriga Melissa Brunning slets ned i vattnet av en hungrig haj.Händelsen inträffade när hon gav hajen fisk från en båt utanför Australiens kust.– Allt jag kunde tänka på var att mitt finger var borta, hajen hade bitit sig fast och det kändes som att han strimlade det ända till benet, säger hon till CNN..

Fem meter lång vithaj siktad utanför Mallorca

Feber.se - 29 Jun 18 kl. 13:45

Första gången man ser vithaj i Medelhavet på 30 år En cirka fem meter lång vithaj ska igår ha siktats utanför kusten till den populära spanska semesterorten Mallorca. Det var vetenskapsexpeditionen ALNITAK som fick syn på vithajen och i samband med det fotograferade man även hajen som ni kan se på bild ovan. Hajen sågs utanför nationalpaken Archipiélago de Cabrera som ligger på ögruppen Balearerna i närheten av Mallorca.


Fler inlägg från Bokbloggar

Regnmannen

Bokbloggar - 45 timmar sedan