Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Idolbild :)

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Nov 11 kl. 02:38

Idag kom det en jättefin idolbild ifrån två av mina fans :)Blev riktigt glad måste jag säga .... Både jag och Tore tycker att den e riktigt snygg... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kärlekshistorien avslöjas – 13 år efter idolbilden

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 17:23

När Harry Kane var elva år gammal tog han och en skolkamrat en idolbild med David Beckham.Nu ska han själv leda England i VM.Men den 13 år gamla bilden innehåller också en kärlekshistoria som skapar stora rubriker i hemlandet..

"Ni hittar oss på Plock om ni vill ta en idolbild."

Holmgrens innebandy - 29 Aug 13 kl. 13:45

Ska möta upp en gammal klasspolare från gymnasiet efter jobbet idag. GUSKs fixstjärna och forwardsess Henrik "Bengan" Englund. Ni hittar oss på Plock om ni vill ta en idolbild.

Idolbild!

Desiree Nilsson - 07 May 12 kl. 21:10

Jag är superdålig på att lägga upp alla idolbilder känner jag Skäms Dessie… Jag ska bli bättre på det jag lovar! Jag blir ju så glad när jag ser att ni lägger energi tillbaka på mig! Älskar era idolbilder!

Idol ils från världens sötaste!

Desiree Nilsson - 13 Feb 12 kl. 11:14

Kolla vilken sötnos som gjort denna idolbild till mig! Tack att du tror på mig sötnos!

Haha söt idolbild!=)

Desiree Nilsson - 21 Dec 11 kl. 17:14

. Cool idolbild va..? Fick den skickad utav http://minisdiary.

Idolbild!

Desiree Nilsson - 02 Oct 11 kl. 17:47

Här är en idolbild med några sötnosar här om dagen! Det var sjukt mycket folk som filmade + tog bilder med mig den dagen, kan ni snälla maila dom till mig…? Så himla kul när ni kommer fram, har sagt det förut men man kan väl aldrig höra det för många gånger…?

En idolbild!

Desiree Nilsson - 22 Sep 11 kl. 20:40

Här är en idolbild med några sötnosar som jag träffade iförrgår! Så himla söta! Dem vart helt galna när dem såg mig Alltid så himla kul, blir lika glad varje gång!

P.O. Den Store.

BEAUTIFULONES - 09 Jun 11 kl. 13:03

I tisdags kväll hade jag de alldeles sanslösa turen och äran att få träffa och umgås med min allra största hjälte. Förstår ni hur sjukt stort det kändes? Ungefär såhär stort: Jag fick återigen bekräftat att jag är kass på att spela cool och nonchalant när jag hamnar ansikte mot ansikte med människor jag verkligen beundrar.

Go for it!

Bloggkommentatorerna - 21 May 11 kl. 13:59

Haha! Det ligger tydligen i släkten att älska raringen Andreas Wijk. Mitt söta kusinbarn Julia träffade Andreas på Liseberg igår och tog tillfället i akt att ta idolbild och lägga upp på både blogg och facebook.

idolbild med daniel & Jackie

Falsk Sanning - 08 May 11 kl. 23:57

Här är en "idolbild" ett par läsare tog med Daniel Paris och Jackie när de var på Gröna Lund i lördags. Tack för bilden http://emeliejagerbert.blogg.


Fler inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Jonsson i badkaret

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 15 Mar 14 kl. 17:45

  Godkväll bloggen. Kom precis på att jag hade glömt bort att blogga idag. Därför blir det ett snabbt inlägg direkt ifrån badkaret där ja ligger och njuter av livet.

Lilla Gosetrollet

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 23:23

Ja när en annan är och sliter på jobbet, har det nu kommit fram att Katten Jonsson ligger och latar sig på min dator under tiden.. Kan det vara så att han saknar sin pappa när han inte är hemma?   Imorgon skall Tore och jag ha en pappa och son dag...

Fredag

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 09:26

Jaha då säger vi godmorgon, vet inte om det egentligen är en sån godmorgon. Men ändå.Idag skall Jonsson jobba kvällen, och jag ångrar att jag tackade ja till detta.

Dax för Farmen

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 13 Mar 14 kl. 19:17

Jaha då va man hemma ifrån jobbet, har skickat in lite skoluppgifter som skulle kompletteras och nu äntligen e de dax för farmen...Och det finns bara en anledning till att jag tittar på farmen, och det är nämligen för att den här superheta karlen är med... Fan va snygg han e lilla Andrée   Jaha så nu skall jag ta en kopp kaffe, och sitta och dregla en strund framför tv:n...

Androidappen ???

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 10:39

  Känner att det är dax att gnälla lite, va ett tag sen jag gnällde nu.Varför i hela världen struntar Blogg.se att uppdatera Androidappen, jag menar hallåå det finns liksom fler Androidanvändare än Iphoneanvändare.

Jonsson har ont

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 08:55

  Nu skall vi prata om Jonssons hälsa.Vet inte vad det e med mig nuförtiden, jag har ont iRyggen, nacken, höger knä, höger vad, höger handled, vänster axel.Och just nu har jag huvudvärk...

Ont i Nacken

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 11 Mar 14 kl. 08:40

Ja då va man vaken igen och de märks att jag har slarvat lite med mina promenader, har börjat få ont i nacken och ryggen igen. och när jag var ute och knallade varje dag så hade jag inte ont någonstans. Så idag får jag ta tag i detta.

Wax on & wax off

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 10 Mar 14 kl. 12:59

Jaha vad har Jonsson hittat på idag då? Jo de hela började med att jag lämnade Elin i Tvååker och sen hamnade jag i biltvätten. Därefter så fick jag för mig att jag skulle vaxa bilen.

Övningskörning

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 20:00

  Jaha då va man hemma igen efter en resa på liv och död. Elin har varit ute och övningskört. Nu blir det iallafall Farmen och sen blir de Filmen Annika Bengtzon på 4:an...

En händig man

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 17:50

  Ja eftersom det var hela 15,1 grader idag så fick Jonsson vårkänslor, och när jag får detta så brukar det innebära att städa och tvätta bilen, men nån biltvätt blev det inte, därimot kom sommardäcken på. Så nu får jag hoppas att de inte kommer någon snö. För isåfall blir jag bussresenär...

Men herregud!

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 11:19

  Men herremin gud, hur fan kan man sova till kl 11:00, Antar att jag var jävligt trött. Och förmodligen var det gårdagens pluggeri som gjorde mig helt nollad i huvudet.   Nu blir det iallafall lite morgonkaffe, och katten Jonsson skall serveras en sen frukost...

Jonsson tycker till !

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 18:58

  Jaha då blir det visst lite Melodifestival på Jonssons tv ikväll.Detta eftersom Elin har bestämt att detta är någonting som vi visst skall titta på.Och med risk för att bli sågad av alla Melodifestivalbögar så måste ändå Jonsson få säga detta.

Pluggandet fortsätter

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 14:48

Jaha då va man mätt i magen igen, och vi återgår till pluggandet, snart e skiten äntligen färdig.   Jag tackar Maria Eklund & Jessica Andersson för att era hjärnor är mer aktiva än vad min är...   Nu ska jag tvinga Jeppi att sätta på lite mer kaffe, så att även min hjärna vaknar till liv...

TINGSRÄTTEN

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 04 Mar 14 kl. 08:45

  Ärligt talat nu blir man ju för fan rädd för sig själv!Hela natten har jag suttit i Tingsrätten och förklarat att alla mina skor inte får plats i hallen.Och ALLT är som vanligt Mattias fel!

Dagens Rundor 9,7

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 03 Mar 14 kl. 19:10

Idag har det blivit 3 små rundor, men sammanlagt nästan en mil :)   Nu blir det soffgos med katten Jonsson, vi höres imorgon, precis som vanligt....