Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från FCF på direkten

Inför Styrsö-Hällesåker

FCF på direkten - 05 Sep 15 kl. 09:32

Styrsö har sviktat lite och deras rejäla försprång har blivit mindre. Men tror ändå det räcker till minst andraplats och då blir det fyran nästa år. Men det har bara blivit fem poäng på fem matcher sedan serien vände och då kom segern mot SG på w.o. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ödesmatcherna!

FCF på direkten - 08 Oct 16 kl. 08:20

Två matcher tar lite mer plats än många andra idag. Näset-GAIK och Skottfint-Hällesåker. Men det är bara ett lag i vardera möte som har något att spela för.

Lönn inför ödesmatchen..

FCF på direkten - 07 Oct 16 kl. 20:11

Imorgon spelas det två ödesmatcher i 5B. GAIK måste slå Näset borta för att Hällesåker skall behöva vara stressade men om GAIK skulle göra det krävs poäng mot Skottfint på bortaplan. Något jag tror de löser rätt enkelt.

Nilsson om bottenstriden i 5B..

FCF på direkten - 05 Oct 16 kl. 13:58

På lördag avgörs bottenstriden i 5B, då avgörs det om GAIK eller Fässberg åker rätt ut och även Hällesåker är lite illa ute om de hamnar på 10:e platsen beroende på deras resultat mot Skottfint och vad GAIK fixar i mötet med Näset..

Landhage inför Hällesåker..

FCF på direkten - 16 Sep 16 kl. 15:37

Stefan Landhages Näset åkte på en smärtsam förlust mot Mölnlycke senast och tappade mark gentemot Mölnlycke som nu behöver förlora två matcher på slutet nu för att Näset skall orka ikapp.. Imorgon väntar tunga Hällesåker på bortaplan och Landhage har stor respekt för motståndet..

Carlryd om viktiga segern igår..!

FCF på direkten - 15 Sep 16 kl. 11:53

Väster tog den livsviktiga och väntade segern mot Linné med 6-3 och sätter nu rejäl press på Styrsö. Om Styrsö förlorar där har Väster tre poäng och sju plusmål till godo inför de avslutande två matcherna där Väster skall möta GFF och Mölnlycke medan Styrsö har Eriksberg och Dalen kvar på schemat.

Lukebani om succéhösten..

FCF på direkten - 13 Sep 16 kl. 11:37

Mölndal mosar sig fram i 4B nu under hösten efter en tyngre vår och nykomlingen som jag spådde skulle få en topplacering har börjat klättra i tabellen. Tränare Guy Lukebani har som sig bör självförtroende och en plan att bli ännu bättre..

Inför Styrsö-Linné

FCF på direkten - 30 Aug 16 kl. 10:29

Matchen som skulle spelats förra veckan men som då flyttades spelas istället idag på Amneviksvallen. Och detta är en match som formar resten av säsongen för båda lagen. Styrsö behöver plocka tre poäng mot Linné för att klättra förbi Väster och det gäller att göra det utan Arvid och Ekström som båda saknas idag.

Styrsö-Linné flyttad! OBS! Intervju med Strand!

FCF på direkten - 24 Aug 16 kl. 09:50

Idag skulle den überviktiga matchen mellan Styrsö och Linné ha spelats på Amneviksvallens fina matta. Men Linné får inte ihop tillräckligt med folk och matchen skall flyttas. Tajtar till schemat ytterligare för Linné som redan har en match flyttad till slutet av september.

Matcherna du inte får missa i helgen. Del I!

FCF på direkten - 19 Aug 16 kl. 18:07

4B Styrsö-Björkö Det är alltid lite speciellt med ö-matcherna. Särskilt när mycket står på spel. Som i detta fall.

Eliason efter Styrsö och inför Styrsö..

FCF på direkten - 22 Jun 16 kl. 14:24

Kållered tippades inför serien som solklara vinnare men några sämre insatser och ett Askim som tuggat i sig det mesta så hamnade man efter från start men nu har man hugg på seriesegern inför hösten. Jag såg Kållered själv i veckan som gick och det såg väldigt stabilt ut..


Fler inlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.