Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Influensan sprider sig bland Let's Dance-deltagarna!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 26 Feb 15 kl. 13:00

Som vi rapporterat om tidigare sa har programledaren för Let's Dance, Jessica Almenäs, drabbats av en influensa som kan ställa till det för hennes deltagande i morgondagens premiäravsnitt.Nu har influensan spridit sig vidare i gänget och Nanne Grönvall, 52, fick igår avbryta sina repetitioner och uppsöka läkarvård. Grönvall missar troligen dagens dansrepetitioner och hon säger till Nöjesbladet att hon just nu är sängliggandes men att hon hoppas bli tillräckligt frisk för att kunna ställa upp imorgon. Relaterade bildserierSpana in röda mattan-bilderna från Kristallen 2014! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu blir det andra bullar på muséet

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 19:30

Nu sprider sig åter doften av kaffe på Norrköpings konstmuseum..

Nytt upplägg för "Let's dance" i påsk

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 19:40

"Let's dance" ställdes in efter attentatet i Stockholm. Det innebär förändringar i TV4:s ursprungliga planer för påskveckan. Nästa vecka sänds två avsnitt av "Let's dance", på skärtorsdagen och långfredagen.

Zumba gold är veckans höjdpunkt

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 12:24

Det märks att deltagarna gillar den medryckande aktiviteten.

Färdigdansat för Peczynski i "Let's dance"

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 22:52

Det blev respass för Dominika Peczynski i "Let's dance" sedan hennes och danspartnern Martin Drakenbergs tango inte fallit juryn och tittarna i smaken. Men den forna Army of Lovers-medlemmen verkade inte vara helt uppriven efter utträdet. – Vi ville öv.

Dokusåpadeltagare levde isolerade i vildmarken i ett år – trots att tv-serien lagts ner

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 13:08

Ett år tillbringade deltagarna i den brittiska dokusåpan ”Eden” isolerade i den skotska vildmarken. Men vad deltagarna inte visste var att ingen tittade..

Strandade i nedlagd dokusåpa i ett år

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 07:18

Nyligen kom deltagarna i den brittiska dokusåpan "Eden" hem efter att ha tillbringat ett helt år i den skotska vildmarken. Ett problem bara: Programmet lades ner i somras - men det hade ingen upplyst deltagarna om, skriver Variety. Programmet sades vara ett "socialt experiment" med 23 deltagare.

Anja hyllar "Let's dance"-partnern

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 16:17

Anja Pärson tävlar i "Let's dance" i TV4 i vår - och nu är träningen inför programmet i gång. På sin Instagram hyllar hon danspartnern Calle Sterner för deras samarbete. "Här ska nötas, här ska jobbas, här ska det bli galenskap!


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.