Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete

Ingen vilodag

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 04 Nov 12 kl. 15:33

Jag vaknade till ett fantastiskt ljus. Det var nästan som taget ur en romantisk fantasyfilm där solen lyste upp morgondimman. Eftersom jag blivit väckt av hund, katt, hackspett och tjurbröl sisådär tiotusen gånger i natt så kände jag mig helt groggy och trodde nästan att jag fortfarande sov och drömde. Dagen har dock spenderats på ett mindre romantiskt sätt: att knacka loss bromsarna så jag äntligen kan köra igen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Slår tillbaka efter kritik från Norge

Nyhetspressen - i förrgår: 20:45

Sverige får en vilodag inför mötet med Norge.Norrmännen får inte någon – och har kritiserat upplägget.– Vi visste förutsättningarna inför turneringen så nja, det tycker jag inte att man kan gnälla på, säger Sveriges högersexa Mattias Zachrisson..

Vilodag med bebis

Foki - 15 Jun 18 kl. 13:45

Hey solstrålar! ♥ Idag har vi bestämt oss att vara hemma hela dagen för att ”vila” upp oss. För min och Zeldas del i alla fall.

Vilodag

Foki - 18 Dec 16 kl. 15:33

Mina solstrålar! ♥ Idag har jag chillat hela dagen.

Beviset? Rodriguez sågs på ett Madrid-flyg

Sportbladets SillySeason - 20 Jul 14 kl. 10:54

Söndag är egentligen en vilodag, men silly season vilar aldrig och särskilt inte silly-bloggen när det dyker upp såna här smaskiga uppgifter, eller bilder snarare. På twitter sprids nu ett foto på sommarens hetaste byte, James Rodriguez, där det ser ut som att han är i färd med att boarda ett...

Idag fyller jag 25...

Holmgrens innebandy - 30 Jan 14 kl. 12:07

...och tänker låta bloggen få ta en vilodag. Men imorgon blir det full fart igen, bland annat med träningsrapporter från Sirius och Storvreta.

"Idag var man inte masterbra på träningen."

Holmgrens innebandy - 16 Sep 13 kl. 23:14

Idag var man inte masterbra på träningen. Kan i stort sett bara bli bättre på onsdag. Vilodag imorgon som tillbringas på Eskilstunatravet med Holmen.

Vilodag

Tyra Sjöstedt - 04 Jun 13 kl. 10:45

Hej, vilken fantastisk dag det är i Skåne:) Bloggen får vila lite denna dagen då jag är helt slut. Alltid samma sak när jag åker till Simrishamn på semester, det börjar med att jag sover några dagar… Jag ligger och lyssnar på havet och kastar pinnar till Kotten. Ska strax börja läsa en bok.


Fler inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete