Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Inget besked om skolan

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 20:43

...fick ni några besked? Mikael Axelsson, ordförande i Föreningen Norsbygdens framtid, som på onsdagen kallade politiker till möte.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Förtvivlade föräldrar: ”De försökte strypa Emma”

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 07:32

Sexåriga Emma har sedan förskoleskolstarten blivit jagad, slagen, dödshotad och misshandlad blodig av pojkar på skolan. De ska även ha tagit stryptag och tafsat på henne. Men trots att skolan visste fortsatte det i månader.

Fler syskonpar ska utvisas till Afghanistan

Nyhetspressen - 20 Nov 17 kl. 20:15

En svårt synskadad 18-åring tog sitt liv efter att ha fått besked om att han skulle utvisas tillsammans med sin yngre bror. Ett beslut som Migrationsverket senare konstaterade var fel. Men DN:s granskning visar att fler syskon har fått liknande besked..

Simon har tappat mer än ett år av sin skolgång – Skolinspektionen: "Skolan uppfyller inte skollagen"

Nyhetspressen - 20 Nov 17 kl. 06:00

Under flera år har skolgången strulat för Simon. Sedan ett år tillbaka har han inte varit i skolan en enda dag, trots att han går på högstadiet och har skolplikt. Nu får skolan kritik av Skolinspektionen, bland annat för att de inte har gjort ett åtgärdsprogram..

Petter var rädd för sin pappa – skolan gjorde inget

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 06:52

När pappan drack var Petter alltid rädd..

Björklund: Alliansen behöver inte ge besked om regeringsfrågan innan valet

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 14:47

Det behövs inte ett gemensamt besked från Alliansen om hur man ser på regeringsfrågan före valet. Det beskedet ger Liberalernas partiledare Jan Björklund i Ekots lördagsintervju..

Utredning avslutad - inget besked om anklagad SR-profil

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 13:39

Efter fyra veckor är Sveriges Radios internutredning avslutad gällande den kända radioprofil som anklagats för sexuella trakasserier. Men ett klart besked om profilen saknas..

Eliasson: "Fantastiskt besked från S"

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 11:38

Socialdemokraterna anser att det behövs 10 000 fler polisanställda till 2024. Ett fantastiskt besked, enligt rikspolischef Dan Eliasson. – Jag känner mig mycket trygg, säger han till TT.

Över 1 100 kränkningsanmälningar på Malmös skolor bara i år: 9-årig flicka sjukskriven från skolan

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 06:30

”När jag har varit i skolan har jag inte sett någon mening med att leva”, säger flickan..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..