Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Knivlisa

Inte så bra på att ta emot komplimanger

Knivlisa - 12 Jul 11 kl. 16:34

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Centerpartist gick emot partilinjen – röstade emot Stefan Löfven

Nyhetspressen - 18 Jan 19 kl. 10:14

En ledamot från Centerpartiet valde att bryta mot partilinjen och röstade emot Stefan Löfven som statsminister. Helena Lindahl från Västerbotten är dessutom en kandidat med nära 2.500 personkryss..

Kommuner klarade nyanlända elever bra

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 06:02

Det rekordstora flyktingmottagandet 2015 ställde stora krav på landets skolor. Men de 20 kommuner som i början av 2016 hade tagit emot flest nyanlända elever har klarat av att lösa situationen på ett bra sätt..

Niklas Orrenius: Hatet mot muslimer svämmar över alla bräddar – säg emot!

Nyhetspressen - 31 Mar 18 kl. 07:09

Låt inte hatet mot muslimer normaliseras. Säg emot, skriver Niklas Orrenius, apropå en rasistisk polis som nyligen befordrats till gruppchef..

"Sverige ligger på efterkälken i debatten om Brödraskapet”

Nyhetspressen - 15 Mar 18 kl. 16:33

Att Sverige ger resurser - och legitimitet - åt organisationer som är kopplade till Muslimska brödraskapet går emot politikernas uttalade integrationsmål.- Jag menar att de här grupperna arbetar för att förstärka segregationsproblemet, säger socialantropologen Aje Carlbom till Ledarsnack..

[PLUS] Bra försvar, men för få mål för Dalen

UNDERBARACLARA - 15 Oct 16 kl. 22:34

Dalen stod emot bra mot regerande svenska mästaren Pixbo, men laget var för ineffektivt och mäktade...

Utvisningarna fick Ulricehamn på fall

Nyhetspressen - 12 Oct 16 kl. 22:07

Ulricehamn stod emot bra i två perioder. Sen kom raset. – Jag är jättebesviken, säger tränare Johan Schoultz..

Här rusar björnen rakt emot honom

Nyhetspressen - 18 Sep 16 kl. 20:30

När Andreas Sånglöf var ute och jagade så rusade en björn rakt emot honom..

Klar majoritet i fullmäktige sa ja till nya Coop-butiken – Tre socialdemokrater gick emot partilinjen

Nyhetspressen - 08 Sep 16 kl. 18:39

Fullmäktige sa ja till en livsmedelsbutik vid gruvområdet. 37 ledamöter röstade för och 24 emot.Tre socialdemokrater gick emot partilinjen och valde nej-sidan..

1000 punkter vad du behöver göra

apg29 - 28 Jul 16 kl. 18:48

Du behöver ta emot Jesus!Du behöver ta emot Jesus!Du behöver ta emot Jesus!

Bröderna tävlar i Gladiatorerna - mot varann

Nyhetspressen - 02 Apr 16 kl. 11:19

Årets hetaste kamp i Gladiatorerna är den mellan bröderna Nils och Gustav Ludwigson.Där gör de upp om vem som är bäst i familjen.– Han har varit lite nojig sedan jag började kunna sätta emot, säger Gustav, sju år yngre än Nils..


Fler inlägg från Knivlisa

Minne! - person nr. 3

Knivlisa - 23 Oct 13 kl. 10:22

Andreas (Andy) Nilsson  Ja herregud, det är här är en viktig varelse. Från det att jag började ro och många år framåt har jag tillsammans med denna underbara människa haft sjukt roligt. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans och DU är en av anledningarna till att jag fortsatte träna och ro.

PRIVAT SPELNING

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:12

Lyssna på Envys "Am I Wrong" eller nya låt "In Your Arms" HÄR Okej, det sjuka i att den låt jag velat festa till hela sommaren men aldrig haft det där perfekta tillfället tillsammans med, det sjuka i att den låten sjöngs live, precis framför mig ikväll! Vi var 12 tjejer hemma hos Forni som fick ett glas bubbel, en charkbricka och en privat spelning av norska Envy. Asså.

Ett litet viktigt instick !

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:03

När jag var påväg hem från träningen idag så ringde min mobil. Det var en otroligt saknad vän som undrade hur allt var och hur nya skolan var etc.. Han sa även att han ville klargöra för mig att jag INTE skulle tro att jag är bortglömd bara för jag bytt skola.

6 Saker som gör mig glad

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:32

1. De utflippade och töntiga stunderna med mina vänner. När man skrattar så mycket att tårarna rinner och man får ont i magen av allt skrattande.

Surfade med min babe idag

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:15

Minnen & person nr. 2!

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 15:59

Karl (Vise) Vinberg Till höger om mig ser ni en pöjk som gör mina dagar väldigt mycket roligare nu för tiden. Jag lärde känna honom i 8:an ordentligt om jag inte är helt fel på det, vi har under högstadiet gått på samma skola men det var först då som vi började snacka. Tror vi både förstod att vi hade samma humor, haha..

If this is a dream won't open my eyes.

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 13:09

Helgen var perfekt. Vill tillbaks här och nu. Fredag for vi till Oravais på kvällen på lite äventyr, lördag hade vi revy övningar som vanligt.

THE BEST COATS

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 10:39

Hitta säsongens 14 bästa rockar och pälsar på Fashioncorner, HÄR!

Första personen, viktiga minnen.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 21:46

Sandra (Lotta) Larsson  Detta är min kära barndomsvän Sandra. Jag har känt henne så länge jag kan minnas och även fast vi nästan aldrig ses mer än på bussen/tåget och spontanträffar, känns det som man setts varje dag.. Har alltid roligt med dig.

The comforter.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 20:46

Min favoritsyssla såhär höst/vinter är att bada. Jag kan lova att det används väldigt mycket badbomber, skum, och dylikt. Detta är min absoluta favorit bomb.

MAKE UP

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 17:40

Fanny Lagerwall bloggar tillsammans med en kollega, HÄR Jävlarrrr vad jag älskar mitt jobb lite extra när man kommer ut på fält (underbar och i mitt fall, oklar term) och träffar folk inom samma bransch. Idag plåtade vi Fanny Lagerwall, makeupartist på bland annat Aftonblandet. Bra tjej.

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 13:30

17 månader med världens bästa. Kan inte bli lyckligare och har aldrig varit såhär kär.

work hard..

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 10:33

Idag la jag på tyngre vikter under styrketräningen och det kändes bra. Nästa gång börjar jag där som startvikt och jobbar mig uppåt.  Trots att klockan var 7 på morgonen var vi 5 friska själar som var där och tränade.

Givande Testhelg!

Knivlisa - 20 Oct 13 kl. 15:37

Nu i helgen har jag tillsammans med några av Sveriges roddare utfört olika tester på roddmaskinen. Bland annat 100m, 500m och en 30 minuters intervall i låg takt. En av tankarna med detta är att ha en liten översiktlig koll på hur man ligger i jämförelse med andra roddare runt om i världen.

Hej pärlplattor

Knivlisa - 19 Oct 13 kl. 23:16

Dagens projekt utöver plugg har varit pärlplattor :) Har använt mig av stora pärlor till de som sitter på kylen. Mini till örhängena.