Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Internationella HP-dagen

Bokbloggar - 02 May 20 kl. 21:50

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

HP presenterar Reverb G2

Feber.se - 18 timmar sedan

Nytt VR-headset till Windows Mixed Reality HP har presenterat en ny version av VR-headsetet Reverb som man släppte för ett år sedan vilket ser ut att ha fått en del välkomna uppgraderingar. Reverb G2 har samma höga upplösning som ursprungsmodellen, 2160x2160 pixlar per skärm, men försett med bättre linser och LCD-paneler så att VR-upplevelserna kanske uppfattas som mindre "suddiga". Uppdaterinsfrekvensen ligger även den kvar på 90hz och betraktelsevinkeln är 114 grader.

HP presenterar nya Omen-enheter

Feber.se - 04 May 20 kl. 16:40

Två stationära datorer och en ny skärm med QHD och 165Hz HP har presenterat lite nyheter när det kommer till sin gamingcentrerade division Omen. Två nya desktop-datorer vid namn 30 L och 25 L samt skärmen 27i. Med den nya generationen Omen-datorer har HP anammat en lite mer sparsmakad design och designspråk, vilket enheternas namn hintar om.

Xerox kommer inte att köpa upp HP

Feber.se - 01 Apr 20 kl. 11:40

Ger upp planerna på det fientliga övertagandet Xerox ser ut att ha gett upp sina planer på att köpa upp och slå sig samman med konkurrenten HP rapporterar CNBC. Det var för ett år sedan Xerox började investera i HP. Senare under året dök det upp rykten om att Xerox plan med detta var att få stort ägande i HP att man kunde ta över företaget och slå samman det med den egna verksamheten.

HP visar upp nytt VR-headset

Feber.se - 24 Mar 20 kl. 07:20

En efterföljare till Reverb HP kommer snart att släppa ett nytt VR-headset och har nu delvis börjat visa upp det i form av små teasers. HP släppte förra året VR-headsetet Reverb för Windows Mixed Reality och det verkar som om även HP:s kommande VR-headset är anpassat för det. I dagsläget finns det inte så mycket mer information tillgänglig om HP:s kommande VR-headset och inte heller i vilken priskategori det kommer att ligga.

HP är inte intresserade av att bli uppköpta av Xerox

Feber.se - 18 Nov 19 kl. 13:40

Kan däremot själva tänka sig att köpa Xerox I början av månaden meddelade Xerox att de var sugna på att köpa upp sin cirka tre gånger större konkurrent HP och bilda ett gemensamt företag med dessa. Nu säger dock HP att man inte är intresserade av att bli köpta för Xerox för 35,5 miljarder dollar, motsvarande cirka 342 miljarder svenska kronor, skriver nyhetsbyrån Reuters. HP verkar dock tycka att idén att skapa ett gemensamt bolag med Xerox verkar intressant och öppnar därför upp möjligheten att HP istället köper upp Xerox.

Xerox sägs vara sugna på att köpa HP

Feber.se - 06 Nov 19 kl. 09:40

Jätteaffär på gång? Wall Street Journal rapporterar att det amerikanska företaget Xerox har visat intresse att köpa upp sin betydligt mycket större kollega HP. Både HP och Xerox har haft lite lönsamhetsproblem i och med att skrivarbranschen är på nedgång så en sammanslagning av de båda företagen skulle kanske inte vara en helt dålig lösning.

HP presenterar HP Elite Dragonfly

Feber.se - 19 Sep 19 kl. 18:20

2-i-1-dator med över ett dygns batteritid Under gårdagen arrangerade HP ett hårdvaruevent där man bland annat visade upp den rätt så kompetenta bildskärmen HP S430c Curved Ultrawide, en bildskärm som vi skrev om lite tidigare idag, samt laptopen HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly är en 2-i-1-dator som går att använda både som traditionell laptop och en tablet med den tillhörande stylusen. Enligt HP ska detta vara den första 2-i-1-datorn avsedd för företagsmarknaden som väger under ett kilo och har en batteritid på över 24 timmar.

HP presenterar jätteskärmen S430c Curved Ultrawide

Feber.se - 19 Sep 19 kl. 18:00

Kan visa grejer från två datorer samtidigt Igår presenterade HP lite ny hårdvara och då visade man bland annat upp den jättestora bildskärmen HP S430c Curved Ultrawide. Den 43,3 tum stora skärmen har en bildskärmsyta som motsvarar två stycken 24 tum stora bildskärmar. Upplösningen ligger på 3840x1200 pixlar med en uppdateringsfrekvens på 60hz.


Fler inlägg från Bokbloggar

Till havet

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Blissful

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Helgfrågan v 22

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Läshelg

Bokbloggar - 11 timmar sedan

Helgfråga v. 22

Bokbloggar - 13 timmar sedan

Helgfrågan: omslag

Bokbloggar - 16 timmar sedan