Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Irriterad!!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Jun 19 kl. 01:58

Hej vänner! Ledsen att det dröjer med inlägg emellanåt . Ibland är det mitt fel , men till stor del betor det på WORDPRESS , som har strulat lite väl länge nu…!! Bilderna hamnar lite hipp som happ och upp och ner , och i kväll när jag skulle skriva till er ser det ut så här…. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Efter protesten – ”Det är inte schysst”

Nyhetspressen - 16 Mar 19 kl. 18:45

Efter målgång var Sebastian Samulesson irriterad på fransmannen Martin Fourcade efter närkontakten i spurtuppgörelsen..

19-åriga jättelöftet från Boden: "Jag var irriterad"

Nyhetspressen - 17 Feb 19 kl. 08:45

Han är ett av Sveriges största hockeylöften i sin årskull..

”Om inte det inte passar, så lämna”

Nyhetspressen - 25 Jul 18 kl. 08:50

José Mourinho får inte spelarna han vill ha i Manchester United.Nu påstås portugisen vara irriterad på klubbledningen. .

Rönnbergs ilska trots seger: "Blir väldigt irriterad"

Nyhetspressen - 20 Dec 16 kl. 21:10

Frölunda kan tacka Johan Gustafsson för segern i rivalmötet med HV71 – han räddade sitt lag. – Jag blir väldigt irriterad, säger Roger Rönnberg till C More om spelarnas insats..

IK Brage bryter kontrakten med tvillingarna Lundin – "Irriterad och besviken"

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 17:14

Anton Lundin och Oscar Lundin har i många år varit synonyma med IK Brage. Nu har brödernas kontrakt med klubben brutits. – Man blir lite irriterad och besviken.

"Blev rädd och så jäkla irriterad"

Nyhetspressen - 12 Nov 16 kl. 10:00

Lennart Björck duschade flera gånger i simhallen innan duscharna stängdes av på grund av höga halter av legionellabakterier..

Uppgift: Ronaldo irriterad av ryktena

Sportbladets SillySeason - 28 Jan 16 kl. 19:40

Neymar kopplas samman med Real Madrid. En förbjuden övergång och därav också en otänkbar övergång? Nja, kanske inte ändå.

Sverige protesterar: "Blev jävligt irriterad"

Nyhetspressen - 21 Jan 16 kl. 13:31

Sverige får bara 18 timmars vila inför sista matchen i EM:s mellanrunda. Enligt Aftonbladet har det svenska förbundet lämnat in en protest mot spelschemat och kommer också att ta hjälp av Viasat för att få till en ändring. – Först blev man jävligt irriterad.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Memory lane!

Pernilla Wahlgrens värld - i förrgår: 15:23

I går åkte jag ut till Lagnö och hälsade på min kära mor och far. Har inte varit där sedan i midsommars , så det var mysigt att komma ut på landet igen! Mamma har rensat bland våra gamla bilder och barndomsminnen, och ville se om det var något jag ville behålla.

Firande All night long, & slö söndag.

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Sep 19 kl. 00:36

I dag har man inte varit tuff… 😅Firade Benjamin i går kväll med middag på Kasai med vänner och familj , och efter det tvingade ungdomarna med morsan ut på Stockholms nattklubbar , där vi fortsatte firandet fram till småtimmarna …! Så en något ”trött”, eller ”lite ledsen” ( som vi brukar säga) morsa i dag , med andra ord…! 😘😅 Världens bästa mormor och morfar tog sig in till stan och var med på middagen ( trots att vi hade bord först kl 22 ) för att fira sitt älskade barnbarn på födelsedagen!

Överraskningskalas & blodgivare!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Sep 19 kl. 01:43

Missade ni ”Wahlgrens Värld” i torsdags?! Då fick man nämligen följa med på Theos 12-års-firande , som blev överraskningsfest här hemma med Foodtruck från Phils Burger! Alla syskonen var såklart samlade för att fira Theo!

Ett magiskt bröllop!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Sep 19 kl. 14:31

Helt tagen av all kärlek , glädje och lycka som vi har fått vara med om denna magiska bröllopshelg…! Så många tårar av lycka. Så många skratt och bubblande känslor!

Fast i en magisk bröllopsbubbla

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Sep 19 kl. 14:21

Helt tagen av all kärlek , glädje och lycka som vi har fått vara med om denna magiska bröllopshelg…! Så många tårar av lycka. Så många skratt och bubblande känslor!

Kristallen!

Pernilla Wahlgrens värld - 30 Aug 19 kl. 15:30

Hej vänner ! Här var man uppe i ottan och gästade SVT Nyhetsmorgon tillsammans med Bianca . Vi pratade ”Kristallen”, Wahlgrens Värd” , & våra tre nomineringar.

Super smidiga hörlurar och lite avkoppling

Pernilla Wahlgrens värld - 28 Aug 19 kl. 12:25

Medan det pågår full aktivitet på insidan av mitt hus så passar jag på att lyssna på en bok och koppla av lite i solen innan mitt nästa möte! Sudio har massor av smarta och sköna hörlurar. Jag haft jätteproblem med att hitta sköna hörlurar både när jag lyssnar på bok, promenerar och reser.