Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Isidor och Paula (måndagsmikron)

Bokbloggar - 22 Apr 19 kl. 17:19

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hugo har inte varit otrogen mot Paula

Gossips.se - 15 Jan 20 kl. 08:50

I slutet av förra året så gick Paula ut med att hon och Hugo hade en kris i deras relation. En kris som gått så långt att dom till och med funderade på om dom borde gå isär eller inte. Efter detta så började det spekuleras på sociala medier, precis som det görs om allt.

Hugo & Paula har haft inbrott

Gossips.se - 13 Jan 20 kl. 21:21

Det är aldrig kul att ha inbrott och det känns nog ännu värre om det händer medans man är utomlands. Paula berättar nu på bloggen att dom hade inbrott på självaste vid tolvslaget, mitt i sitt nyårsfirande i Mexico så fick dom ett samtal från sin larmcentral som sa att dom haft inbrott. Hon skriver inte om dom fick med sig något utan Paula berättar bara att allt var kaos när dom kom hem.

Paula klagar på matbutiker

Gossips.se - 17 Dec 19 kl. 11:54

Paula har gjort ett inlägg om hur läget är hemma hos dom just nu när Hugo kommit hem från sin resa. Hon klagar på att det inte går att sätta ihop ett pepparkakshus, att matbutiken sålt torsk som var 2 dagar gammal, att det gått en propp och så vidare. En kommenterar på att hon undrar ibland om Paula och Hugo ens är kapabla till att bya en glödlampa.

Paula får kritik efter sitt klumpiga uttalande

Gossips.se - 01 Dec 19 kl. 20:58

Paula berättar om en händelse på bloggen som hon råkade ut för när hon gick ute på trottoaren. Hon berättar att en man gick mot henne och stannade precis bredvid henne för att skrika "fitta, hora, kuk" och sedan ska han ha gått vidare. Paula skriver att personen personen inte såg helt frisk ut så hon tänkte att han måste ha haft Tourettes.


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgfrågan v. 4

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Kod: Orestes

Bokbloggar - 2 timmar sedan

91, 92 …

Bokbloggar - 3 timmar sedan