Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Gossips.se

Jackie om bröllopet – gifte sig för 100.000 kronor

Gossips.se - 08 Apr 12 kl. 15:03

Någon som har läst tidningen klick? Jackie fanns son sagt med på omslaget där hon talade ut om skandalbröllopet! Hon åkte iväg till Turkiet och gifte sig! Det tog inte lång tid innan tidningarna snappade upp Jackies giftemål med den turkiska medborgaren, Ayhan Atas 28 år, genom skatteverket! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stina Wollters kärlekslycka – har gift sig med sin Micke

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:21

Stina Wollter har gift sig med sin Micke Olsson. På Instagram har konstnären postat ett inlägg från bröllopet i Svenska kyrkan i New York.”Now we're married!

Vilken kalldusch för Victoria – att inte bli bjuden är sårande

Nyhetspressen - 02 Apr 18 kl. 09:45

Nu är den nervösa väntan bland mängder av kungligheter, kändisar och societet över.Men vilken kalldusch.Ingen från den svenska kungafamiljen har bjudits in till årets viktigaste kungliga händelse – bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle den 19 maj..

Jackie går till attack mot Camilla

Gossips.se - 02 Apr 18 kl. 08:54

Det var inte bara jag som skrev om Jackies instastory inlägg igår angående 1177 utan Camilla på bloggbevakning skrev även hon ett inlägg och det reagerade Jackie väldigt hårt på. Jackie har lagt upp flertal bilder på sin instastory där hon försöker visa upp en negativ bild av Camilla. På en del av bilderna så har Jackie lagt upp printscreens av det som bloggare tidigare skrivit om Camilla när dom varit arga på hennes innehåll i hennes blogg.

Kungafamiljen portas från prinsbröllopet

Nyhetspressen - 28 Mar 18 kl. 17:28

Prins Harry och Meghan Markle stänger ute den svenska kungafamiljen från sitt bröllop.När inbjudningarna skickades ut i förra veckan gick inte ett enda till Sverige.– Ingen i den svenska kungafamiljen närvarar på bröllopet, bekräftar Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

Anders Borgs kärleksbesked: Bröllop med Dominika i höst

Nyhetspressen - 24 Mar 18 kl. 21:14

Förra finansministern Anders Borg, 50, och PR-drottningen Dominika Peczynski, 47, ska gifta sig. Enligt uppgifter till Expressen har de bokat tid för bröllopet i Stockholm den 3 november i år – och bland de inbjudna gästerna finns förra utrikesministern Carl Bildt."Min tillkommande Anders Borg är så glad (och så snygg) som bara en person som fått en hemmaklippning kan vara", skriver Dominika Peczynski på Facebook.

Hjältepolisen gifte sig på sin dödsbädd

Nyhetspressen - 24 Mar 18 kl. 17:31

Den franska polisen Arnaud Beltrame, 45, bytte plats med en kvinna som hölls som gisslan under fredagens terrorattack i Frankrike. Han skadades så svårt att han senare avled.Men bara timmar innan han dog på sjukhuset gifte han sig, skriver The Sun.

Vinsten gör Sofies drömbröllop till verklighet

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 22:00

Många drömmer om hur det perfekta bröllopet skulle vara och det ser olika ut för alla. Sofie Arvidsson och Andreas Zeilon har tack vare en vinst på Facebook kunnat planera vad som för dem är det optimala bröllopet där en herrgård stod högt på önskelistan..

Prins Harry har förlovat sig

Nyhetspressen - 27 Nov 17 kl. 11:14

Prins Harry och skådespelaren Meghan Markle har förlovat sig, meddelar nyhetsbyrån AP. Bröllopet kommer äga rum våren 2018..

70 år som gifta firas med nytt porträtt

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 23:41

Drottning Elizabeth och prins Philip gifte sig i Westminster Abbey den 20 november 1947..


Fler inlägg från Gossips.se

En stor tid för Irland

Gossips.se - 45 timmar sedan

Detta har egentligen ingenting med våra svenska bloggare att göra men eftersom detta har varit en diskussion på bloggarna många gånger så tar jag upp det. Det handlar alltså om abort då det inte var länge sedan som Kissie fick hård kritik för att hon skrev att hon tycker att det är bra att hon själv får välja om hon vill göra abort eller inte och många ansåg att hon använder abort som ett preventivmedel. Men alla länder har det inte lika bra när det gäller att få välja själv om man vill behålla ett barn eller inte utan i Irland så har det varit förbud mot abort sedan 1861 och dom har haft dom hårdaste abortlagarna i hela Europa.

Kommentarerna fortsätter inne hos Paow

Gossips.se - 1 timme sedan

Paow har valt att inte uppdatera sin blogg på nästan 10 dagar eftersom hon kände att hon behövde en paus från alla elaka kommentarer. Men när hon berättar detta så fortsätter det komma in elaka kommentarer och den här gången från en som heter Cecilia. Hon kommenterar att Paow klär sig som en billig prostituerad vilket får igång diskussionen rejält bland kommentarerna.

Väskor för alla smaker

Gossips.se - 23 timmar sedan

Sponsrat inlägg i samarbete med Ellerebell.se       Jag har fått äran att ingå ett samarbete med en hemsida som heter Ellerebell.se som säljer både väskor, plånböcker och accessoarer till otroligt bra priser.

Senaste nytt på youtube

Gossips.se - 23 timmar sedan

Här kommer dom senaste videobloggarna från youtube.

Joakim Lundell på liseberg idag

Gossips.se - Igår: 11:34

För 2 helger sedan skulle Joakim Lundell ha spelat för första gången någonsin på Liseberg men tyvärr så var dom tvugna att ställa in. Att spelningen inte blev av var för att dom hade tekniska problem men istället så har dom spelningen idag. Så för er som vill se Joakim Lundell live på Liseberg kan se honom där idag kl 17.

Grattis Amir

Gossips.se - Igår: 11:30

Ett stort grattis till Amir som idag fyller 28 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Vinnarna i Guldtuben 2018

Gossips.se - Igår: 21:23

Ikväll var det dags för årets Guldtuben-galan och trots att bland annat Jockiboi och Ben Mitkus bojkottat galan så var det många som medverkade. Bland annat så vann Therese Lindgren 4 kategorier ( Bianca Ingrosso vann 3 priser) men  hon var ej på plats för att ta emot sitt pris. Dom passar även på att dra ett skämt om Blondinbella som var nominerad i kategorin årets blogg.

Billiga solglasögon

Gossips.se - Igår: 13:19

Sponsrat inlägg i samarbete med saltopeppar.se       Nu när sommaren är här så vill dom flesta ta på sig ett par solglasögon och oftast har varje person mer än ett par just för att det finns så många snygga glasögon på marknaden. Nu tänkte jag tipsa er om en hemsida som heter saltopeppar.

KnivMicke mår inte bra

Gossips.se - Igår: 12:14

Relationen mellan Micke och Sindy verkar inte alls bra just nu och enligt Sindy så har inte ens Micke barnen för tillfället. Varför vill hon inte gå in på men Sindy har pikat Micke bland kommentarerna på hans instagram flertal gånger senaste månaderna. I början på maj så lade Micke upp en bild där Sindy kommenterade att han inte kan leka med henne då hon inte tar hans skit och häromdagen hängde hon ut honom med att han inte fått sitt lämp (för körkort) godkänt.

Pingis och Simon Sjögren har startat en youtubeserie

Gossips.se - Igår: 12:06

Nu har Pingis och Blondinbellas högra hand Simon Sjögren startat en youtubeserie ihop som handlar om e-handel. Dom har just nu släppt 4 avsnitt som ligger på youtube men ni ser dom här nedan. Hela upplägget känns rätt barnsligt och rörigt men en sak som jag reagerade på direkt när jag hittade detta var att Blondinbella inte är med i serien trots att hon alltid gärna står i rampljuset.

Nu säljer dom ut Blondinbellas kollektion för halva priset

Gossips.se - 05 Apr 18 kl. 07:30

Just nu håller Blondinbella på att byta ut namn och utseende på hela sin LCC kollektion och  pga detta så säljer nu Lyko ut hela hennes sortiment för 50 %. Fick upp reklam på facebook om att det är halva priset på allt från LCC och när jag kollade hemsidan så är det på totalt 48 produkter så tänkte tipsa er om det ifall ni använder hennes produkter. HÄR finns hela rean och detta är inget reklaminlägg utan endast ett tips till er läsare som kanske vill fynda hennes varor till billigare priser.

Kissie jobbar på Adviral AB

Gossips.se - 03 Apr 18 kl. 17:55

För ett par veckor sedan så gick Kissie ut med att hon skaffat sig ett vanligt jobb där hon sitter på ett kontor på dagarna och nu har hon gått ut med mer info. Hon har börjat jobba på Adviral AB (deltid) där hon jobbar med att hjälpa andra bloggare att tjäna pengar. Att hon jobbar deltid är för att hon ska vänja sig med att jobba men hon trivs väldigt bra med att ha kollegor på kontoret och eftersom hon hjälper bloggare så tycker hon att jobbet är kanon för henne.

Micke bekräftar att han har ett beroende

Gossips.se - 03 Apr 18 kl. 17:47

Nu har Micke lagt upp en ny video på instastory och där bekräftar han att han har sin första dag ute och att han är beroende. Han ska nu till ett beroendecentrum och en psykiatriker. Vi får hoppas på att han får den hjälp han behöver så han kan bli ren från det beroende han har.

Paow vet inte om hon och Lance blir ett par igen

Gossips.se - 03 Apr 18 kl. 10:27

Nu har Paow gjort ett inlägg på sin blogg angående att hon och Lance är vänner och att det inte är så konstigt då dom fortfarande älskar varandra. Hon berättar att det var väldigt mycket svartsjuka och bråk mellan dom i slutet av deras förhållande så när det tog slut hade dom inte kontakt på 2 veckor men dom sista 2 veckorna har dom börjat umgås igen. Men om det blir dom igen som ett par vet varken hon eller han som det är just nu men att oasvett vad som händer vill hon ha honom i sitt liv.

Om du älskar mode kolla in den här hemsidan

Gossips.se - 02 Apr 18 kl. 20:17

Sponsrat inlägg i samarbete med alexandrassaker.se         Jag har stolt gått in i ett samarbete med en ganska ny hemsida som heter alexandrassaker.se Alexandrassaker ägs och drivs av Trade Tales AB som även driver manbutiken.