Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jag älskar inte av Vanja Burden och Nathalie Ruejas Jonson

Bokbloggar - 06 Sep 19 kl. 15:38

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Älskar, älskar inte

Bokbloggar - 19 Jun 19 kl. 06:02

Spring dinner för Clarins

Blondinbella - 11 Apr 19 kl. 22:28

Det är otroligt hur fort dagarna kan gå. Idag har jag haft Dagens Nyheter som hängt på mig till ett porträtt, haft lunchshopping på Nathalie Schuterman med Sascha och praktikant Rebecka inför alla jobbuppdrag som vi ska göra i NYC.

Nathalie "nattid" Danielsson släpper en bok

Gossips.se - 05 Apr 19 kl. 09:37

Böckerna bara rasar in i bokvärlden från alla våra kära influencers, inte nog med att både Dessie och Therese Lindgren skriver på en varsin bok (blir det tredje boken för Therese och första för Dessie) så kommer snart Nathalie "nattid" Danielsson snart släppa sin bok. Hon har fått hem den nu och den börjar säljas i Augusti, och som många andra influencers böcker så handlar hennes även om hennes väg till att bli en känd influencer. Hon skriver att hon berättar saker hon aldrig berättat förut samt om mobbningen och mycket mer från hennes 18 år här på jorden.

Mammornas ilska: Döttrarna mobbas i ungdomsappen

Nyhetspressen - 14 Mar 19 kl. 12:32

”Häng dig”, ”Gå och dö” och ”Vad tjock du är”. Det är bara några av alla kommentarer som Ulrika Stenberg och Vanja Gustafssons döttrar fick ta emot efter att ha laddat ner appen Tellonym. Nu vill mammorna varna andra föräldrar för appen och uppmana till bättre koll på barnens användande av sociala medier.

Vanja, 94, har haft besök av 230 olika hemtjänstpersonal

Nyhetspressen - 08 Feb 19 kl. 06:00

Vanja Lindroth, 94, tvingas ständigt se nya ansikten komma och gå i hemmet.Sedan 2014 har 230 olika personer från hemtjänsten varit där.– Mamma blir väldigt orolig av att inte veta från dag till dag vem som ska komma.


Fler inlägg från Bokbloggar

W.underbart

Bokbloggar - 1 timme sedan

Amning + Biblo

Bokbloggar - 2 timmar sedan

TBR tag

Bokbloggar - 3 timmar sedan