Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

”Jag hade behövt min stab tidigare”

Nyhetspressen - 23 Jan 12 kl. 05:04

Tre saker ångrar Håkan Juholt mest under sina tio månader som partiordförande. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Polisen: Mordet hade aldrig behövt inträffa

Nyhetspressen - i förrgår: 17:58

Edis Sijamhodzic, 30, har dömts till livstids fängelse för mord och mordbrand efter att ha berövat en man livet på Ulvön i Ljungskile i fjol.När han begick dådet hade han nyligen dömts för ett annat brott – men satt inte frihetsberövad.Nu kritiserar polisen rättssystemet.

Här har man aldrig haft stafettläkare

Nyhetspressen - 19 Jun 18 kl. 05:30

De är narkosläkare på anestesikliniken som lyckas där andra går bet. Långsiktig planering, bra arbetsmiljö och medbestämmande är några av de faktorer som gjort den till en arbetsplats där man aldrig behövt ta in en hyrläkare. Men de märker av sjuksköterskebristen..

Jonas Eriksson: ”Fifa borde väntat med VAR”

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 13:23

Domarprofilen och numera SVT-experten Jonas Eriksson är orolig över videogranskningen, VAR, på VM. Han menar att systemet än så länge är så oprövat att man borde ha väntat med att införa det på ett VM. – Man hade behövt vänta längre.

Min syster Karin hade inte behövt dö så här

Nyhetspressen - 31 May 18 kl. 05:00

Ett annat slut hade varit möjligt. Eller rättare sagt en fortsättning. Ett liv.

Finansministern: Barnfattigdom skäl för stramare flyktingpolitik

Nyhetspressen - 28 May 18 kl. 19:59

Barnfattigdom är ett avgörande skäl att flyktinginvandringen har behövt stramas åt. Vi kan inte låta barn växa upp i Sverige under så dåliga förhållanden, säger finansminister Magdalena Andersson (S) med anledning av DN:s artiklar. .

Historikern om nya kungabarnet: Ytterst liten chans att regera

Nyhetspressen - 09 Mar 18 kl. 09:45

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills nya dotter lär inte sitta på tronen. – Det har aldrig hänt, med varken den nuvarande successionsordningen eller den förra, att man har behövt tillgripa nummer tio, säger historikern Dick Harrison..

Millennium Falcon Book Light

GeekAlerts - 30 Nov 17 kl. 00:09

The Millennium Falcon Book Light is perfect for reading in the dark. This adjustable clip-on LED book light is in the form of the Millennium Falcon. Read your book at night with 3 white LEDs where the C-Beam Lamps are and on the front of [...

Nya avslöjanden bakom Östlings avgång

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 21:43

Leif Östling avgick som ordförande för Svenskt Näringsliv sedan han konfronterats med nya uppgifter om utländska skatteupplägg, rapporterar SVT. Att han inte tagit ut vinst från sitt Maltabolag, och därför inte ska ha behövt betala svensk skatt som han påstått, är en sanning med modifikation..

Polisen i Jämtland har höjt beredskapen

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 19:19

Med anledning av det misstänkta terrordådet i centrala Stockholm har polisen i Jämtland höjt beredskapen. Extra personal har kallats in och en regional stab har inrättats..

Trumps svärson besöker Irak

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 06:03

USA:s president Donald Trumps svärson och rådgivare Jared Kushner är i Irak på officiellt besök, enligt uppgifter från en källa i Trumps stab..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Durmaz och landslaget i protest mot hot och hat: ”Fuck rasism!”

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

GELENDZJIK. Här är Jimmy Durmaz och VM-truppens budskap till näthatarna. Inför söndagens träning i ryska Gelendzjik gjorde spelaren som drabbats av rasism och hot ett uttalade inför den samlade presskåren – med hela svenska landslaget bakom sig.

Brandtalet innan Sveriges träning

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

Dagen efter förlusten mot Tyskland så inledde Sveriges träning med att Janna Andersson samlade alla spelare vid den samlade presskåren. Sen gjorde Jimmy Durmaz ett uttalande till följd av den rasistiska hatstorm han fått utstå efter matchen. Talet avslutades med att samtliga spelare och ledare tillsammans sa:– Fuck rasism.

Löfvens kritik: ”De har inte fattat nåt”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Hatkommentarerna mot Jimmy Durmaz har fördömts av hela fotbollsvärlden – och polisanmälts av svenska fotbollförbundet.Nu riktar även statsminister Stefan Löfven kritik mot de som gett sig på Durmaz.– Hatarna som angriper en av våra spelare har inte fattat någonting, säger Löfven i ett uttalande till SportExpressen..

Christofer, 39, hittade sitt lamm ihjälslaget

Nyhetspressen - 1 timme sedan

En höll och en slog.Christofer Dunérs lamm slogs ihjäl på lördagskvällen.– Det hade varit bättre om de stal lammet, nu slogs den ihjäl..

Hon har sällsynt odling trädgården

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Hemma i den egna trädgården i Gränna har Kristina Yngfors startat en teodling där trettio teplantor har satts i jorden. Något som hon är den andra i Sverige med att påbörja. – Det är ju en galen tanke och ett galet projekt .

Tyskarna kan straffas efter svenska bråket

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Ett jättebråk utbröt på slutsignal efter Sveriges match mot Tyskland.Nu skriver Bild att Fifa utreder händelsen – och att de tyska ledare som startade bråket kan stängas av i den sista gruppspelsmatchen..

Förbundet polisanmäler hoten mot Jimmy Durmaz

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Svenska fotbollförbundet väljer att anmäla hoten mot Jimmy Durmaz efter VM-mötet med Tyskland under lördagskvällen. Detta enligt Sveriges Radio..

Svenska fotbollsförbundet polisanmäler hoten mot Durmaz

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Svenska fotbollsförbundet poilsanmäler hoten mot Durmaz, det uppger Sveriges Radio..

JUST NU: Förbundet polisanmäler hoten

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Svenska fotbollförbundet polisanmäler hoten mot Jimmy Durmaz.Det säger generalsekreteraren Håkan Sjöstrand, enligt Sveriges Radio..

Lamm ihjälslaget vid Barnens skog

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Ägaren Christofer Dunér vet inte hur han ska kunna skydda sina djur..

Sweden's Durmaz faces online racial abuse after World Cup loss

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Sweden's Jimmy Durmaz faced a wave of racial hatred and even death threats after he gave away the foul that led to Toni Kroos's late winner for Germany at the World Cup..

Miljöpartiet tappar flest kandidater till andra partier

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Miljöpartiet är det parti som tappat flest kandidater i förhållande till hur många som tillkommit sen valet 2014.För Centerpartiet och Sverigedemokraterna är utvecklingen motsatt, skriver SVT Nyheter.– Det är de två partier som väljarna uppfattar som mest principfasta just nu, säger statsvetaren Jenny Madestam..