Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jag har fått en spännande inbjudan

Bokbloggar - 09 Oct 18 kl. 20:06

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Singlar, nyinflyttade och gamla brudar – hit är alla välkommen på julafton

Nyhetspressen - 13 Dec 18 kl. 06:07

Flera hushåll i Jakobstadsnejden bjuder i år in allmänheten att fira jul med dem. Vem som helst är välkommen och inbjudan har gått ut via sociala medier..

Just nu: Han vinner Idol

Nyhetspressen - 07 Dec 18 kl. 22:55

Sebastian Walldén kniper förstaplatsen i årets "Idol" efter en spännande final i Globen. – Det där var det sjukaste jag har gjort, fy fan vad roligt det var, sade han efter första låten..

Uppsala

Blondinbella - 20 Nov 18 kl. 19:38

Jag har haft en spännande dag idag men nu är jag SÅ trött. Dels samtalet på scen i Uppsala, Anders Walls föreläsning. I publiken satt två tusen människor.

Maria PH ny alpin expert: ”Otroligt inspirerande”

Nyhetspressen - 12 Nov 18 kl. 14:00

SVT Sport har gjort klart med Maria Pietilä Holmner som ny alpin expert. – Det känns otroligt spännande och framförallt nu när vi har en spännande vinter som kommer, säger Maria Pietilä Holmner..

UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 – här är den officiella postern

MMAnytt - 30 Oct 18 kl. 15:30

Den 29 december är det dags för UFC:s årliga nyårsgala i Las Vegas och denna gång blir det ett särskilt spännande event för oss svenskar, då vår stora stjärna Alexander Gustafsson får sin tredje titelchans när han tar sig an den forne mästaren Jon Jones i ett spännande returmöte med det vakanta bältet i lätt tungvikt på spel. UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 äger rum i T-Mobile Arena och bjuder även på en titelmatch i kvinnlig fjädervikt.

Tidigare tungviktsmästaren klar för spännande möte på UFC 232

MMAnytt - 28 Oct 18 kl. 15:49

Nu återstår bara två månader till UFC 232, som bland annat bjuder på en titelmatch i lätt tungvikt mellan svenske Alexander Gustafsson och Jon Jones. Läs också: Presskonferens för UFC 232 med Gustafsson och Jones planerat nästa vecka Nu verkar det som att ännu en match är klar för galan, som går av stapeln den 29 december i Las Vegas. Det handlar om ett tungviktsmöte mellan den tidigare mästaren Andrei Arlovski och Walt Harris.


Fler inlägg från Bokbloggar

Nevermoor

Bokbloggar - 1 timme sedan