Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jag läste också en hel del i Thailand

Bokbloggar - 09 Apr 17 kl. 15:54

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Peter, 45, åker årligen till Thailand för att rensa upp stränderna från plast

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 14:00

Peter Cornstig, 36, kämpar för en natur fri från skräp – även på semestern.Sex år i rad har han åkt till Thailand för att rensa upp på öar och stränder.– Folk där hemma tycker att man är dum i huvudet när man plockar skräp på semestern, säger han..

Thailand: Nu stoppas turisterna från att rida elefanterna i Chiang Mai

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 09:03

Elefantparken Happy Elephant Care i norra Thailand ska bli mer djurvänlig. Från och med 2019 kommer turister som besöker parken varken få rida, röra eller mata elefanterna. Beslutet tas emot med glädje från djurvänner världen över..

Irma, 86, lever lyxliv i Thailand – så blev hon rik i paradiset

Nyhetspressen - 03 Jun 18 kl. 09:26

BANGKOK. Irma Gustafsson lämnade Sverige för Thailand med sin make 1960.Två år senare skilde de sig – och Irma stannade kvar.

Tjänar 43 500 – får bidrag av sina söner

Nyhetspressen - 31 May 18 kl. 07:02

Projektledaren Magnus, 53, får varje månad tusentals kronor av sina pensionerade föräldrar och studerande söner. Samtidigt växer skuldberget och han drömmer om att flytta till Thailand. – Min dröm är att flytta till Thailand och börja odla bananer och kokosnötter, säger han i TV3:s "Lyxfällan".

Cherie, 32, om Norwegians skräckresa från Thailand

Nyhetspressen - 29 Mar 18 kl. 14:49

När Cherie Gotthardsson, 32, skulle flyga hem från semesterparadiset i Thailand förvandlades plötsligt drömresan till en mardröm.Planet blev 42 timmar försenat och väl på plats fick barnen inte någon mat.– Det var så pass illa att att min stora flicka kräktes ut på golvet på flygplatsen.

MMAnytt på resande fot: AKA Thailand – Ett gym i världsklass, mitt i paradiset

MMAnytt - 10 Mar 18 kl. 15:00

Thailand och ön Phuket har länge varit ett av svenskarnas favoritresmål, förutom fina stränder och många sevärdheter kan man även åka dit och förbättra sin Thaiboxning. Möjligheterna att hitta ett bra Thaiboxningsgym är oändliga. Detta gjorde att före detta topprankade UFC-fightern och The Ultimate Fighter säsong 1-deltagaren Mike Swick (15-6-0 MMA) flera gånger under sin karriär åkte till Thailand för att förbättra sin thaiboxning.

Semester på Koh Samui i Thailand

Freedomtravel - 25 Feb 18 kl. 06:00

Det är riktig vinter i Sverige just nu, och idag drömmer vi oss bort till sol och semester på Koh Samui i Thailand. Vi berättade tidigare om vår resa med transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing sommaren 2006, och fortsättningen på den resan tog oss hela vägen till semesterön Koh Samui, där vi spenderade två […] Inlägget Semester på Koh Samui i Thailand dök först upp på Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Thaimat på hemmaplan är bäst

Foki - 21 Nov 17 kl. 15:02

Jag och Bill passar på att äta jättemycket thaimat nu när vi är här i Thailand och undviker helst västerländskmat. Man måste ju passa på.

Mirja och Jonatan skulle flytta till Thailand – hittade drömhemmet i gammal kyrka

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 10:32

Mirja och Jonatan Tuori var på väg att lämna Stockholm för att bosätta sig i Thailand, men när de plötsligt fick chansen att köpa sitt drömhus valde de i stället att flytta till byn Lövåsen utanför Hedesunda. – Vi ändrade våra liv för att kunna bo här, säger Mirja Tuori..

Ovanligt våldsamt i södra Thailand

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 11:34

Hundratals skott har avfyrats mot ett polisbås i Yala, en muslimskt dominerad provins i södra Thailand som sedan mer än tio år tillbaka skakas av ett blodigt uppror mot centralmakten. Minst tolv poliser skadades och attacken beskrivs som den största i sitt slag på många år.(TT).


Fler inlägg från Bokbloggar

Tematrio: Mums!

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Försvararna

Bokbloggar - 3 timmar sedan