Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Knivlisa

Jag rövslickar BVC

Knivlisa - 07 Feb 12 kl. 13:08

    BVC ska göra hembesök hos mig snart. Det gör de hos alla som fått barn. De säger att det är för att bebisen ska slippa gå ut till dem i det kalla vädret men det fattar man ju att de ska kolla om vi vanvårdar barnet (låter det sova på spikmattan, matar det med arsenik, använder bröstmjölken till kaffet i stället (ärligt talat var jag jättenära att göra det i morse men så började jag tänka på Outsiders och avstod (att he mjölken i kaffet alltså, jag tänkte aldrig ge ungen arsenik))).  Hur som helst. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Föräldraprotest när Näsets Läkargrupp stänger BVC i Skanör

Nyhetspressen - 20 Dec 18 kl. 16:29

"Vi känner oss uppgivna för att vi inte fått möjlighet att påverka.".

Föräldrakooperativ förskola

Foki - 20 Aug 18 kl. 19:31

Efter BVC besöket var vi och kollade på en föräldrakooperativ förskola.

Ska börja med riktiga smakportioner nu

Foki - 20 Aug 18 kl. 18:31

Hey finaste ni, ♥ Idag har vi varit hos BVC för rutinkontroll med Zelda. Hon har även fått lite vacciner. Zelda har tappat vikt i sin kurva.

Hembesök från BVC

Foki - 22 Mar 18 kl. 17:30

Älskade ni, ♥ Vi har haft en sköterska från BVC på hembesök idag. Superpraktiskt att de kommer hem till oss så att vi kan fokusera på allt annat här hemma.

Fyraåringen gick med bruten arm i fem dagar

Nyhetspressen - 14 Oct 16 kl. 20:31

Fyraårige Alin Bajrami bröt armen på förskolan – men BVC missade skadan, säger hans föräldrar. Pojken ordinerades vila och smärtstillande och först efter fem dagar upptäcktes frakturen och Alin blev opererad. – Han har mått jättedåligt under den här tiden, säger hans mamma Ilja Bajrami..

BVC uppmanas göra fler hembesök

Nyhetspressen - 11 Oct 16 kl. 08:12

Fler föräldrar med barn runt 8 månader kan nu förvänta sig hembesök av BVC, då barnhälsovården fått nya rekommendationer..

Fler hembesök hos spädbarnsföräldrar

Nyhetspressen - 10 Oct 16 kl. 22:13

Fler föräldrar med barn runt 8 månader kan nu förvänta sig hembesök av BVC, då barnhälsovården fått nya rekommendationer. - Vi är världsbäst på barnsäkerhet men vi behöver samtidigt vidmakthålla det vi uppnått, säger Marie Köhler, barnhälsoöverläkare.(TT).

Nya pappor känner sig osedda

Nyhetspressen - 09 Sep 16 kl. 08:20

Mer än en tredjedel av landets blivande och nyblivna pappor känner sig ignorerade av vårdpersonal på BB och BVC, rapporterar Vetenskapsradion. Michael Wells, forskare och folkhälsovetare på Karolinska institutet i Solna, har gått igenom 62 svenska studi.

Ammade två-åring – hotades med socialen

UNDERBARACLARA - 05 Aug 16 kl. 19:00

En mamma har anmält barnavårdscentralen (BVC) i Luleå till Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO). Det skriver NSD. Tidigare i år ammade mamman sin två-åring på BVC i Luleå.

[PLUS] Final för Tora Hansson

UNDERBARACLARA - 17 Jul 16 kl. 18:54

Beachvolley. Iksus Tora Hansson i par med Sofia Ögren, Beachhallen BVC, nådde finalen i svenska...


Fler inlägg från Knivlisa

Minne! - person nr. 3

Knivlisa - 23 Oct 13 kl. 10:22

Andreas (Andy) Nilsson  Ja herregud, det är här är en viktig varelse. Från det att jag började ro och många år framåt har jag tillsammans med denna underbara människa haft sjukt roligt. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans och DU är en av anledningarna till att jag fortsatte träna och ro.

PRIVAT SPELNING

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:12

Lyssna på Envys "Am I Wrong" eller nya låt "In Your Arms" HÄR Okej, det sjuka i att den låt jag velat festa till hela sommaren men aldrig haft det där perfekta tillfället tillsammans med, det sjuka i att den låten sjöngs live, precis framför mig ikväll! Vi var 12 tjejer hemma hos Forni som fick ett glas bubbel, en charkbricka och en privat spelning av norska Envy. Asså.

Ett litet viktigt instick !

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:03

När jag var påväg hem från träningen idag så ringde min mobil. Det var en otroligt saknad vän som undrade hur allt var och hur nya skolan var etc.. Han sa även att han ville klargöra för mig att jag INTE skulle tro att jag är bortglömd bara för jag bytt skola.

6 Saker som gör mig glad

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:32

1. De utflippade och töntiga stunderna med mina vänner. När man skrattar så mycket att tårarna rinner och man får ont i magen av allt skrattande.

Surfade med min babe idag

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:15

Minnen & person nr. 2!

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 15:59

Karl (Vise) Vinberg Till höger om mig ser ni en pöjk som gör mina dagar väldigt mycket roligare nu för tiden. Jag lärde känna honom i 8:an ordentligt om jag inte är helt fel på det, vi har under högstadiet gått på samma skola men det var först då som vi började snacka. Tror vi både förstod att vi hade samma humor, haha..

If this is a dream won't open my eyes.

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 13:09

Helgen var perfekt. Vill tillbaks här och nu. Fredag for vi till Oravais på kvällen på lite äventyr, lördag hade vi revy övningar som vanligt.

THE BEST COATS

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 10:39

Hitta säsongens 14 bästa rockar och pälsar på Fashioncorner, HÄR!

Första personen, viktiga minnen.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 21:46

Sandra (Lotta) Larsson  Detta är min kära barndomsvän Sandra. Jag har känt henne så länge jag kan minnas och även fast vi nästan aldrig ses mer än på bussen/tåget och spontanträffar, känns det som man setts varje dag.. Har alltid roligt med dig.

The comforter.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 20:46

Min favoritsyssla såhär höst/vinter är att bada. Jag kan lova att det används väldigt mycket badbomber, skum, och dylikt. Detta är min absoluta favorit bomb.

MAKE UP

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 17:40

Fanny Lagerwall bloggar tillsammans med en kollega, HÄR Jävlarrrr vad jag älskar mitt jobb lite extra när man kommer ut på fält (underbar och i mitt fall, oklar term) och träffar folk inom samma bransch. Idag plåtade vi Fanny Lagerwall, makeupartist på bland annat Aftonblandet. Bra tjej.

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 13:30

17 månader med världens bästa. Kan inte bli lyckligare och har aldrig varit såhär kär.

work hard..

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 10:33

Idag la jag på tyngre vikter under styrketräningen och det kändes bra. Nästa gång börjar jag där som startvikt och jobbar mig uppåt.  Trots att klockan var 7 på morgonen var vi 5 friska själar som var där och tränade.

Givande Testhelg!

Knivlisa - 20 Oct 13 kl. 15:37

Nu i helgen har jag tillsammans med några av Sveriges roddare utfört olika tester på roddmaskinen. Bland annat 100m, 500m och en 30 minuters intervall i låg takt. En av tankarna med detta är att ha en liten översiktlig koll på hur man ligger i jämförelse med andra roddare runt om i världen.

Hej pärlplattor

Knivlisa - 19 Oct 13 kl. 23:16

Dagens projekt utöver plugg har varit pärlplattor :) Har använt mig av stora pärlor till de som sitter på kylen. Mini till örhängena.