Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från MALENAMI.COM

Jag skall måla hela världen

MALENAMI.COM - 24 Mar 12 kl. 11:53

Idag skall jag måla. Hela dagen. Tavlor och möbler. För det är jag värd:) Vad har ni för er denna vackra lördag? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hysteri i onödan

Nyhetspressen - 17 Jan 17 kl. 11:05

Jag läser i tidningen att Vimmerby skall få en elledning som minsann inte skall ha några kreosotimpregnerade stolpar..

Skördefest

Bloggkommentatorerna - 19 Oct 16 kl. 09:36

Idag skall jag och Mia på Skördefest hos Trendenser. Hon har bjudit in till Spinneriet i Lindome. Det skall bli kul att träffa bloggare och andra sociala media-människor irl och Frida fixar alltid så fint på sina event.

Nya uppgifter kring händelsen

UNDERBARACLARA - 22 Aug 16 kl. 11:12

Sporten har nu tagit del av anmälan mot den misstänkte Björklövenspelaren och enligt anmälan skall han gett sig på två olika kvinnor. I anmälan skall följande ha inträffat: De båda målsäganden skall ha varit inne tillsammans på restaurang Marité när den misstänkte spelaren kommit fram till dem.

Bloggsafari

Bloggkommentatorerna - 30 Mar 16 kl. 16:05

Underbara Clara och Malin Wollin skall tillsammans med Jenny Strömstedt (vilket drömtjejgäng!) åka till Kenya för UNICEFS räkning. De skall se och dokumentera hur kvinnorna lever där.

”Nej till tvångsvård i hemmet för de äldre”

Nyhetspressen - 09 Jan 16 kl. 22:30

Även äldre människor måste få rätt till valfrihet. Den som vill bo kvar hemma skall självfallet få göra det, men också den som upplever ett starkt behov av trygghet och gemenskap skall ha rätt till detta. Därför krävs bättre lösningar för äldres boende, skriver tre moderata debattörer..

Julkalendern – Lucka 20

apg29 - 20 Dec 14 kl. 01:00

Mika 5:2-42 Men du, Betlehem Efrata, som är så liten bland Juda tusenden, från dig skall det åt mig komma en som skall härska i Israel. Hans [Jesus] ursprung är före tiden, från evighetens dagar. 3 Därför skall han överge dem fram till den tid då hon som skall föda har fött [Jesu födelse].

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA

FCF på direkten - 05 Dec 14 kl. 12:02

MISSA inte repskapet på måndag 8/12 då vi skall ta beslut om framtida serieindelning. På förbundets hemsida står hur man skall anmäla sig innan, vilket man måste. Klicka här så ser du.

Vi ska alla dö - Christer Åberg

apg29 - 02 Sep 14 kl. 01:00

I det här korta videoklippet berättar jag att vi skall dö, men Jesus har besegrat döden! Alla skall dö Hebr 9:27  Och liksom det är bestämt om människan att hon en gång skall dö och sedan dömas, En dag skall du dö. Alla människor skall dö.

Jag skall aldrig dö - Christer Åberg

apg29 - 01 Sep 14 kl. 18:42

Jag spelar på min vita ukulele och sjunger att jag skall aldrig dö. Jag skall aldrig dö Jag skall aldrig jag skall aldrig dö nej som ett träd planterat invid vatten Jag skall aldrig dö  Jesus gett mig livet jag skall aldrig dö För det står skrivet jag skall aldrig dö nej som ett träd planterat invid vatten Jag skall aldrig dö  Woody Guthrie  Den som håller liv i mig Den som håller liv i migär den helig And och eld Helig And och eld Helig And och eld Den som håller liv i mig är den helig And och eld Ja, det är Jesus, den Helig And och eld  Okänd Har du Jesus Kristus i ditt liv, då skall du aldrig någonsin dö!Joh 11:25 Jesus sade: "Jag är uppståndelsen och livet.

Är det bara väntetid för pensionärer?

UNDERBARACLARA - 29 Nov 13 kl. 23:00

Jag fick i går veta att det är sju månaders väntetid på att få en skiftröntgen på Röntgenavdelningen, Nus, Umeå. Mer än ett halvt år! Finns ingen garanti som skall hållas?


Fler inlägg från MALENAMI.COM

Leon 4 år!

MALENAMI.COM - 25 Mar 18 kl. 09:27

För fyra år sedan skulle jag känna av de första krystvärkarna. Så skulle inte bara en son födas. Utan en mamma och en pappa också.

Var det bara en dröm..?

MALENAMI.COM - 23 Mar 18 kl. 13:03

Ja, det kan man undra. Var allt bara en dröm? Föreläsningar, mässor och event.

Om jag får välja

MALENAMI.COM - 15 Mar 18 kl. 21:35

Förr tyckte jag det var väldigt viktigt att man gjorde allt tillsammans. Det blev mest så. Man var nästan ett hela tiden.

Symbolen för evig kärlek

MALENAMI.COM - 10 Mar 18 kl. 00:26

Samarbete med Salkari och Schalins Yieppie, är ju Vasa i helgen, svävar lite på moln. Inte bara för att jag fått molnrummet på på hotellet.

Favoriter hos MILK Copenhagen

MALENAMI.COM - 05 Mar 18 kl. 22:48

Kommersiellt samarbete med MILK Copenhagen. Jag lovade visa upp några av mina favoriter hos MILK Copanhagen.

Vårfint från MILK Copenhagen

MALENAMI.COM - 03 Mar 18 kl. 21:37

Kommersiellt samarbete med MILK Copenhagen. Yes, yes, yes! SÅ KUL att äntligen hittat ett märke för både mig och Leon!

Mitt möte med Schalins i Östersund

MALENAMI.COM - 03 Mar 18 kl. 09:40

Samarbete med Schalins och Salkari. Alltså. Ha ha!

Bloggflytt!!

MALENAMI.COM - 09 Apr 15 kl. 22:08

Imorgon, fredag 10.4.15, hittar ni mig på adressen http://malenami.

Nya skor från Little Story Lane

MALENAMI.COM - 09 Apr 15 kl. 14:03

Mamma sa att jag skulle sitta här snällt och le mot kameran… Men jag har nya skor och då kan man ju inte sitta still. Och mina tänder får ni nog inte se. Jag vill ju testa hur det är att klättra med nya skorna.

Ett-års fotografering med Sonja

MALENAMI.COM - 08 Apr 15 kl. 11:10

På morgonen, då Leon fyllde ett år, kom fotografen Sonja Hagström på besök. Hon tog fram sin fina kamera och objektiv och förevigade min lille krabat. Han visade stolt upp sin nya cykel och alla ballonger vi hängt upp.

Takatalvi

MALENAMI.COM - 08 Apr 15 kl. 10:45

Jag kan tycka att det var riktigt okej att vi fick vintern tillbaka en stund. Då fick vi ju njuta av en till vår! Mina apsnygga stövlar (-50%) kommer från Raglady, väskan med gulddetaljer likaså.

En alldeles egen cykel

MALENAMI.COM - 02 Apr 15 kl. 08:33

Den första cykeln. Det kom en hälsning om gratulationer och “tänkt vad tiden går snabbt” och “hoppas Leon kommer att gilla sin nya cykel” från snälla Eva, som har Polkuped. Och OM han gillade?

En feberpaus

MALENAMI.COM - 31 Mar 15 kl. 11:35

Det var ju verkligen inte meningen att lämna födelsedagsfirandet här på bloggen. Men först fick jag domedagsfeber. Och sedan fick lille ettåringen feber.

Förberedelser för kalas

MALENAMI.COM - 25 Mar 15 kl. 10:42

Jag och Leon förberedde för kalas igår. Efter att jag städat kom Leon och drog ut allt från skåpen och härjade runt i serpentinerna. Sen skulle han dammsuga (dammsugaren är hans käraste leksak).

För ett år sedan…

MALENAMI.COM - 25 Mar 15 kl. 06:36

För ett år sedan log jag i över ett helt dygn. Sjöng “Vargen ylar i nattens skog..” Och så ville jag gifta mig med den kalla, blöta handduken jag hade över ansiktet, vilket välbehag den gav mig.