Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jag trodde jag kunde skriva lättläst

Bokbloggar - 25 Jun 18 kl. 15:35

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Minihäst försvann spårlöst – hittades stående på ett tak

Nyhetspressen - 13 Jul 18 kl. 19:55

Minihästen Leaf försvann spårlöst under ett skyfall i Japan förra veckan. Nu har den nioåriga märren, som arbetar som terapihäst, hittats vid liv – på ett hustak, rapporterar The Asahi Shimbun. – Jag trodde att hon redan var död, säger Masayuki Yoshida anställd på äldreboendet där Leaf bodde till tidningen..

Ett lättläst lista

Bokbloggar - 20 Jun 18 kl. 13:52

Lättläst skräck

Bokbloggar - 07 Jun 18 kl. 13:26

Uppgift: Hon blir bäst betald i hela världen

Nyhetspressen - 03 Jun 18 kl. 13:31

Ada Hegerberg har en succésäsong i ryggen.Och nu belönas den norska 22-åringen av klubblaget Lyon.Hegerberg väntas skriva på ett nytt superkontrakt som gör henne till världens bäst betalda kvinnliga fotbollsspelare, uppger NRK.

Estrid, 92, totalt blåslagen: ”Jag trodde jag skulle dö”

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 20:00

92-åriga Estrid Holmer föll ur rullstolen när hemtjänsten hade bråttom.– Personalen jäktar och har det svårt. Jag trodde jag skulle dö, säger hon.

Porträtt-läge verkar vara på ingång i Instagram

Feber.se - 06 Mar 18 kl. 12:00

Bokeh-effekt överallt! Instagram-utvecklarna verkar ha ett och annat ess i rockärmen. Nyligen blev det känt att appen kan få en samtalsfunktion och nu har kodjägare hittat referenser till ett porträttläge i Instagram.

MKBHD pratar porträttläge

Feber.se - 07 Dec 17 kl. 08:45

Jämför iPhone X, Note 8 och Pixel 2 med Hasselblad X1D Porträttläge är något som har blivit mer och mer populärt i telefoner det senaste året, men hur stor skillnad är det mellan lägena egentligen? Det försöker MKBHD reda ut och i samma veva jämföra enheterna med Hasselblad X1D. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Essential uppdaterar kameramjukvaran i Phone

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 16:45

Får porträttläge och bättre bildkvalitet Essential har skickat en uppdatering till sin telefon Phone som kommer med lite förbättringar i kameramjukvaran. Bland annat förbättrar den senaste mjukvaran bildkvaliteten genom att reducera JPEG-komprimeringen samt möjligheten att justera exponering i fler kameralägen. Den stora nyheten är att kameran har fått ett porträttläge som låter dig ta fina bilder på folk och saker där bakgrunden blir suddig.


Fler inlägg från Bokbloggar

Unplug

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Dagar utan hunger

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Review: Hemsökta

Bokbloggar - 8 timmar sedan