Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Jag tycker att Ziperall är pinsamma.

Paow - 05 May 12 kl. 16:41

Jag förstår inte ens att folk köper deras kopia av onepiece, jag tycker att det är så extremt pinsamt att gå runt med en fejk-grejer, samma sak med brands in fashion. Det är ungefär som att ha silikontuttar, alla tycker att du är fejk och ser billig ut (om dom vet så har dom flesta fördommar om det) och visst jag har inte råd med väskor för 10 tusentals kronor, jag prioriterar inte att köpa en väska för 15.000 och leva som en sosse resten av månaden aja tillbaka till saken. Okej att man gör samma modell, men att öppna en butik mitt emot det konkurerande företaget tycker jag är en aning pinsamt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Djurgårdens pinsamma miss – spelare tvingades bryta matchen

Nyhetspressen - 20 Oct 18 kl. 18:37

Djurgårdens back Bobbo Peterson fick bara spela åtta minuter i bortamatchen mot Färjestad. Sedan märkte sekretariatet att han inte var uppskriven i laguppställningen och då var det färdigspelat..

Jaså, kriminella är sura på polisen – buhu buhu, gråt mig en älv

Nyhetspressen - 16 Aug 18 kl. 15:35

”Polisen trakasserar oss”, bölar brottslingar och försöker ursäkta sina illvilliga handlingar Jag hoppas verkligen att ingen lyssnar till deras pinsamma gråt..

Skarsgårds pinsamma möte med Björn och Benny

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 09:25

Att sjunga i en musikal var aldrig något som svenska skådespelaren Stellan Skarsgård hade trott att han skulle medverka i.På presskonferensen för ”Mamma Mia: Here we go again”, berättade han om det pinsamma mötet med Benny Andersson och Björn Ulvaeus. – Vi skämdes som hundar, säger Stellan Skarsgård.

Sverigedemokraterna bör bemötas bättre

Nyhetspressen - 16 Jul 18 kl. 05:00

Tiden för pinsamma markeringar är förbi..

SVT:s pinsamma penis- miss i VM-sändningen

Nyhetspressen - 02 Jul 18 kl. 15:49

SVT:s VM-sändningar från matchen mellan Portugal och Uruguay bjöd på sprakande fotboll och målshow från Edinson Cavani. Plus den universella symbolen för penis. – Det är olyckligt, säger SVT:s projektledare Marcus Törngren.

Pinsamma missen när Island förlorade

Nyhetspressen - 22 Jun 18 kl. 18:55

Gylfi Sigurdsson hade chansen att skapa stor spänning mot Nigeria. Men den isländska stjärnans straff gick högt över och Island föll tungt med 0-2. Nu väntar en ödesmatch mot Kroatien för önationen.

Laila Bagges pinsamma avslöjande – firandet slutade i kaos

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 21:44

Kärleken övervinner allt.I premiäravsnittet av "Lailaland" berättar Laila Bagge om en besvärande händelse som inträffade bara en månad efter att hon träffat kärleken Korosh Kanainan.– Jag har kissat ner honom!


Fler inlägg från Paow

Mitt största komplex.

Paow - 06 Nov 18 kl. 11:35

Jorden(Sverige runt) runt på 3 dagar.

Paow - 05 Nov 18 kl. 20:14

Har gästat både Småland och Norrlands uteliv i helgen tilsammans med Lukas från ph. Fin kille det där. Och så i Småland var även Adde med.

Nu storstädning.

Paow - 01 Nov 18 kl. 21:07

Alltså det här har hänt på 2!! dagar! Dock har jag haft folk hemma och gjort 4 Hallowen sminkningar.

Lyssna på mig

Paow - 01 Nov 18 kl. 19:00

Att man inte alltid dela samma åsikter, det förstår jag! Men någonting jag inte förstår är när ni inte vet ordentlig fakta och ska trycka ner mig för vad jag skrivit om någon som inte varit snäll mot direkt någon av oss och överdriver sanningen för det mesta. Okej, jag är en offentlig person och självklart får folk tycka vad dom vill om mig det rör mig inte det minsta.

Att peppa sig själv.

Paow - 01 Nov 18 kl. 18:18

Visst är jag en liten oturfågel som ofta är missförstådd. Träffade en spåkvinna är jag fixade mitt ansikte förut, hon började nästa gråta över hur mycket otur jag har haft. Livet har inte alltid behandlat mig så snällt, mycket otur och människor som utnyttjat mig.

Varför är jag inte med i exen berättar allt?

Paow - 31 Oct 18 kl. 17:02

Får väldigt många frågor om varför jag inte är med i exen berättar allt. Så jag kan dra det lite kort. Jag var med på första inspelingsdagen, allt gick bra och jag trodde att jag var vän med alla.

Snygga vinterjackor?

Paow - 31 Oct 18 kl. 16:41

I samarbete med ROCKANDBLUE Alltså är det bara jag som är sjukt frusen av mig? Och som tycker det är svårt att hitta snygga varma jackor? Men så hittade jag ROCKANDBLUE, där det finns massvis med snygga prisvärda jackor med grym kvalité.

Tidig kväll.

Paow - 28 Oct 18 kl. 00:41

Hej på er! Jag mår bättre och bättre för varje dag och jag börjar äntligen bli lycklig! Det är så skönt.

These days

Paow - 26 Oct 18 kl. 19:04

Hejdå ex

Paow - 22 Oct 18 kl. 23:00

Att tatuera in mitt ex namn så stort under bröstet hör inte till ett av mina smartaste val i livet. Att han dessutom inte ens fick köpa öl på krogen bär vi var tillsammans och jag var dum och tel att vi skulle hålla hela livet haha. Nä men mer om det.

Happy smile.

Paow - 21 Oct 18 kl. 23:19

Fredag Örebro!

Paow - 21 Oct 18 kl. 14:25

I fredags så var vi på strömpis i Örebro och festade. Det var kul. Jag går ju knappt ut längre så det blir extra kul varje gång jag festar.

Ex on the beach.

Paow - 19 Oct 18 kl. 00:30

Ja som många av er såg så gick jag in i ex on the beach idag. Så jag tänkte bara rensa luften lite och klargöra lite saker. Jag kom ju in som Adrian och Erics ”ex”, Eric är en jätte nära vän till mig så blev glad över att se han.

Ex on the beach – rensar luften

Paow - 18 Oct 18 kl. 22:31

Ja som många av er såg så gick jag in i ex on the beach idag. Så jag tänkte bara rensa luften lite och klargöra lite saker. Jag kom ju in som Adrian och Erics ”ex”, Eric är en jätte nära vän till mig så blev glad över att se han.