Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Jag tycker att Ziperall är pinsamma.

Paow - 05 May 12 kl. 16:41

Jag förstår inte ens att folk köper deras kopia av onepiece, jag tycker att det är så extremt pinsamt att gå runt med en fejk-grejer, samma sak med brands in fashion. Det är ungefär som att ha silikontuttar, alla tycker att du är fejk och ser billig ut (om dom vet så har dom flesta fördommar om det) och visst jag har inte råd med väskor för 10 tusentals kronor, jag prioriterar inte att köpa en väska för 15.000 och leva som en sosse resten av månaden aja tillbaka till saken. Okej att man gör samma modell, men att öppna en butik mitt emot det konkurerande företaget tycker jag är en aning pinsamt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Djurgårdens pinsamma miss – spelare tvingades bryta matchen

Nyhetspressen - 20 Oct 18 kl. 18:37

Djurgårdens back Bobbo Peterson fick bara spela åtta minuter i bortamatchen mot Färjestad. Sedan märkte sekretariatet att han inte var uppskriven i laguppställningen och då var det färdigspelat..

Jaså, kriminella är sura på polisen – buhu buhu, gråt mig en älv

Nyhetspressen - 16 Aug 18 kl. 15:35

”Polisen trakasserar oss”, bölar brottslingar och försöker ursäkta sina illvilliga handlingar Jag hoppas verkligen att ingen lyssnar till deras pinsamma gråt..

Skarsgårds pinsamma möte med Björn och Benny

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 09:25

Att sjunga i en musikal var aldrig något som svenska skådespelaren Stellan Skarsgård hade trott att han skulle medverka i.På presskonferensen för ”Mamma Mia: Here we go again”, berättade han om det pinsamma mötet med Benny Andersson och Björn Ulvaeus. – Vi skämdes som hundar, säger Stellan Skarsgård.

Sverigedemokraterna bör bemötas bättre

Nyhetspressen - 16 Jul 18 kl. 05:00

Tiden för pinsamma markeringar är förbi..

SVT:s pinsamma penis- miss i VM-sändningen

Nyhetspressen - 02 Jul 18 kl. 15:49

SVT:s VM-sändningar från matchen mellan Portugal och Uruguay bjöd på sprakande fotboll och målshow från Edinson Cavani. Plus den universella symbolen för penis. – Det är olyckligt, säger SVT:s projektledare Marcus Törngren.

Pinsamma missen när Island förlorade

Nyhetspressen - 22 Jun 18 kl. 18:55

Gylfi Sigurdsson hade chansen att skapa stor spänning mot Nigeria. Men den isländska stjärnans straff gick högt över och Island föll tungt med 0-2. Nu väntar en ödesmatch mot Kroatien för önationen.

Laila Bagges pinsamma avslöjande – firandet slutade i kaos

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 21:44

Kärleken övervinner allt.I premiäravsnittet av "Lailaland" berättar Laila Bagge om en besvärande händelse som inträffade bara en månad efter att hon träffat kärleken Korosh Kanainan.– Jag har kissat ner honom!


Fler inlägg från Paow

Tillbaka

Paow - 26 Mar 19 kl. 11:40

Hej! Efter nästan en månad så är jag tillbaka på bloggen. Som ni ser så ser den ju lite annorlunda ut.

Jag ska flytta!

Paow - 02 Mar 19 kl. 21:37

Hej på er! Visste ni om att jag ska flytta till min gamla lägenhet. Min STORA fina på Mariatorget.

Favorit fransar!

Paow - 27 Feb 19 kl. 15:05

Inlägget innehåller adlinks. Alltså jag använder ju nästan bara lösfransar nu för tiden. Har ju blivit SÅ bra på att sätta på dem och tycker att det går så himla fort nu när jag lärt mig och har ett bra lim!

Inspelning med Hänt.

Paow - 27 Feb 19 kl. 00:04

Idag så började dagen med en inspelning med Hänt/Viafree som är baserat på någon amerikansk show, där man ställer frågor till varandra och vill man inte svara på frågan så måste man äta något riktigt äckligt. Och idag så stod det mellan Habanero(svin stark chili) konunga, världens äckligaste ost och en kattmatssmoothie med äggvita. Hur tror ni det gick haha?!

Pressträff med PH gänget

Paow - 25 Feb 19 kl. 18:55

Idag så har vi fått se dem 2 första avsnittet av ph. Och jag säger bara fan vad bra dom var! Dock så känner jag lite ångest över min kropp då jag vägde mer.

Behövde hjälp av en riktigt elektriker….

Paow - 25 Feb 19 kl. 18:49

i samarbete med Elenkelt  Det är så tråkigt att vara vuxen ibland. Hade lite grejer, alltså ”el grejer” som jag har behövt fixa ett tag ni. BBehövde hjälp av en riktig elektriker för att byta en strömbrytare till dimmer i mitt sovrum.

Paradise hotel

Paow - 24 Feb 19 kl. 18:46

Ja jag är ju med i årets paradise hotel. Tänkte att det skulle vara kul och skönt att komma iväg lite.

Hemma i Sverige!

Paow - 22 Feb 19 kl. 12:54

Shit är hemma i Sverige nu. Har inte bloggat eller haft lust. Men har haft det jätte kul på resan.

HAHA jag kommer aldrig ta en skit

Paow - 15 Feb 19 kl. 19:44

stolt moment

Paow - 15 Feb 19 kl. 19:44

Jaha så det är därför jag är singel(tidsinställt)

Paow - 08 Feb 19 kl. 04:19

Antar att kl är runt 5 hemma.

Lancelot

Paow - 08 Feb 19 kl. 01:11

◦ Får frågor nästan varje dag om hur relationen mellan mig och Lance är och ska jag vara ärlig så är den bra eller iallafall okej, vi har precis börjat hälsa på varandra på krogen. Och vi båda verkar bli genuint glada när vi stöter på varandra . Våran relation har Till och med blivit så bra så att jag kan följa honom på instagram(ni som har ex fattar att sånt kan ta ett tag haha).

Nike är här!

Paow - 07 Feb 19 kl. 05:29

Mötte upp Nikki för några timmar sen och vi tog in på ett jätte fint hotell. Dock så är kl runt 11 här och hon är jetlagd så hon passar på att vila och jag ligger och kollar på Norska PH. Det känns lite mer B en svenska men den är ju mycket mer kreativa där?

First day in Bangkok

Paow - 07 Feb 19 kl. 03:17

Vet att jag sagt det förut, men jag ÄLSKAR Bangok. Det är verkligen världens bästa stad. Vet att många tycker det är för ”hetsigt” här men jag är ju en riktig storstadstjej.