Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Jag tycker att Ziperall är pinsamma.

Paow - 05 May 12 kl. 16:41

Jag förstår inte ens att folk köper deras kopia av onepiece, jag tycker att det är så extremt pinsamt att gå runt med en fejk-grejer, samma sak med brands in fashion. Det är ungefär som att ha silikontuttar, alla tycker att du är fejk och ser billig ut (om dom vet så har dom flesta fördommar om det) och visst jag har inte råd med väskor för 10 tusentals kronor, jag prioriterar inte att köpa en väska för 15.000 och leva som en sosse resten av månaden aja tillbaka till saken. Okej att man gör samma modell, men att öppna en butik mitt emot det konkurerande företaget tycker jag är en aning pinsamt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Djurgårdens pinsamma miss – spelare tvingades bryta matchen

Nyhetspressen - 20 Oct 18 kl. 18:37

Djurgårdens back Bobbo Peterson fick bara spela åtta minuter i bortamatchen mot Färjestad. Sedan märkte sekretariatet att han inte var uppskriven i laguppställningen och då var det färdigspelat..

Jaså, kriminella är sura på polisen – buhu buhu, gråt mig en älv

Nyhetspressen - 16 Aug 18 kl. 15:35

”Polisen trakasserar oss”, bölar brottslingar och försöker ursäkta sina illvilliga handlingar Jag hoppas verkligen att ingen lyssnar till deras pinsamma gråt..

Skarsgårds pinsamma möte med Björn och Benny

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 09:25

Att sjunga i en musikal var aldrig något som svenska skådespelaren Stellan Skarsgård hade trott att han skulle medverka i.På presskonferensen för ”Mamma Mia: Here we go again”, berättade han om det pinsamma mötet med Benny Andersson och Björn Ulvaeus. – Vi skämdes som hundar, säger Stellan Skarsgård.

Sverigedemokraterna bör bemötas bättre

Nyhetspressen - 16 Jul 18 kl. 05:00

Tiden för pinsamma markeringar är förbi..

SVT:s pinsamma penis- miss i VM-sändningen

Nyhetspressen - 02 Jul 18 kl. 15:49

SVT:s VM-sändningar från matchen mellan Portugal och Uruguay bjöd på sprakande fotboll och målshow från Edinson Cavani. Plus den universella symbolen för penis. – Det är olyckligt, säger SVT:s projektledare Marcus Törngren.

Pinsamma missen när Island förlorade

Nyhetspressen - 22 Jun 18 kl. 18:55

Gylfi Sigurdsson hade chansen att skapa stor spänning mot Nigeria. Men den isländska stjärnans straff gick högt över och Island föll tungt med 0-2. Nu väntar en ödesmatch mot Kroatien för önationen.

Laila Bagges pinsamma avslöjande – firandet slutade i kaos

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 21:44

Kärleken övervinner allt.I premiäravsnittet av "Lailaland" berättar Laila Bagge om en besvärande händelse som inträffade bara en månad efter att hon träffat kärleken Korosh Kanainan.– Jag har kissat ner honom!


Fler inlägg från Paow

Hemma i Sverige!

Paow - Igår: 12:54

Shit är hemma i Sverige nu. Har inte bloggat eller haft lust. Men har haft det jätte kul på resan.

HAHA jag kommer aldrig ta en skit

Paow - 15 Feb 19 kl. 19:44

Jaha så det är därför jag är singel(tidsinställt)

Paow - 08 Feb 19 kl. 04:19

Antar att kl är runt 5 hemma.

Lancelot

Paow - 08 Feb 19 kl. 01:11

◦ Får frågor nästan varje dag om hur relationen mellan mig och Lance är och ska jag vara ärlig så är den bra eller iallafall okej, vi har precis börjat hälsa på varandra på krogen. Och vi båda verkar bli genuint glada när vi stöter på varandra . Våran relation har Till och med blivit så bra så att jag kan följa honom på instagram(ni som har ex fattar att sånt kan ta ett tag haha).

Nike är här!

Paow - 07 Feb 19 kl. 05:29

Mötte upp Nikki för några timmar sen och vi tog in på ett jätte fint hotell. Dock så är kl runt 11 här och hon är jetlagd så hon passar på att vila och jag ligger och kollar på Norska PH. Det känns lite mer B en svenska men den är ju mycket mer kreativa där?

First day in Bangkok

Paow - 07 Feb 19 kl. 03:17

Vet att jag sagt det förut, men jag ÄLSKAR Bangok. Det är verkligen världens bästa stad. Vet att många tycker det är för ”hetsigt” här men jag är ju en riktig storstadstjej.

Tröttnade på Phuket

Paow - 05 Feb 19 kl. 14:20

Det är så tråkigt att Phuket blivit så förstört och så fruktansvärt dyrt. Det är samma priser som i Dubai i princip fast utan lyx. Var ju bara där för att hälsa på Angelica men nu har hon åkt hem.

!!

Paow - 03 Feb 19 kl. 22:29

Har fått kommentarer om att jag har haft kattvakter som inte matat mina katter. Min kattvakt då hamnade på sjukhus och höll på att dö. Då hade en annan tjej som heter Marielle alltså åkt till Stockholm och sagt till kattvakten(elli) att hon fick vara där.

Eftersom att jag är i Thailand

Paow - 03 Feb 19 kl. 11:03

Utomlands

Paow - 03 Feb 19 kl. 10:47

Ibland så undrar jag om trollen som är inne på min blogg VARJE dag när jag knappt uppdaterar är utvecklingsstörda på riktigt, för då hade jag haft mer förståelse för hur extremet elaka dem är. Och eftersom att trollen verkar ha läst min blogg så pass länge så vet dem att jag ALLTID har kattvakt då jag har många vänner som bor hemma hos sina föräldrar men då får låna/ta hand om katterna när jag är borta. Det är människor som jag litar på som jag vet älskar mina katter.

Poolhäng idag

Paow - 02 Feb 19 kl. 13:40

Visst har jag ändå fått röv? Det kallas mat!

Första strandhängs dagen!

Paow - 01 Feb 19 kl. 07:12

Har vänt lite på dygnet då jag somnade mitt på dagen första dan här. Och det är fortfarande mitt största problem att det ska vara så svårt att vakna i tid. Men nu sitter iaf jag och Angelica vid stranden och käkar lunch.

Spontanare till Thailand

Paow - 30 Jan 19 kl. 10:33

Ja jag drog en spontanare till Thailand för höll på att kvävas av tråkighet i Sverige. Tänkte hålla mig tills jag åker till Istanbul(ska fixa mina tänder bloggar om det sen) men jag kunde inte. Saknade min bästa vän Angelica för mycket och jag var så less på vädret!

25 år gammal

Paow - 22 Jan 19 kl. 08:34

Och jag är inne på min 3dje dammsugare. Det känna fortfarande lika jobbigt att lägga pengar på det. Finns ju en massa roligare saker att göra för pengarna.

Selleri Juice

Paow - 17 Jan 19 kl. 08:34

Jag har alltid gillat selleri och har ofta haft det i när jag gjort juicer. Men jag la juicerna lite på hyllan ett tag och har levt ganska så onyttigt till och från tyvärr, inte haft någon motivation och vart lat helt enkelt.. Men jag har sett på flera olika sidor att det blivit trendigt att starta dagen med färskpressad sellerijuice.