Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

James Blunt hotar släppa nytt om inte Spotify tar bort Rogan

Feber.se - 29 Jan 22 kl. 19:19

Lördagstrams Det har varit mycket Spotify och Joe Rogan den senaste tiden. Som en liten udda vändning på det hela hotar James Blunt på Twitter att släppa nytt material och lägga upp det på Spotify om de inte tar bort Joe Rogan. James har ungefär 10 miljoner lyssnare per månad på Spotify, så världen hade nog inte gått under om så skede. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jon Jones utmanar Tyson Fury – efter utspelet mot Joe Rogan!

MMAnytt - 19 May 23 kl. 09:32

Jon Jones har kommit till Joe Rogans försvar efter Tyson Furys utspel mot honom på sociala medier. ”The Gypsy King” tog illa upp efter podcaststjärnans kommentarer om hur ett slagsmål mellan honom och Jones skulle utspela sig. Enligt Rogan skulle Fury inte haft en chans mot UFC-mästaren ifall de var inlåsta i ett rum tillsammans och tvungna att slåss.

VIDEO: Tyson Fury går loss på ”flintskalliga dvärgen” Joe Rogan!

MMAnytt - 19 May 23 kl. 05:32

Boxningsmästaren Tyson Fury har gått loss på Joe Rogan för hans kommentarer om hur ett slagsmål mellan Fury och UFC-mästaren Jon Jones hade slutat. Rogan är övertygad om att Fury inte skulle ha en chans mot Jones, en stark brottare och den kanske bästa MMA-utövaren genom tiderna. Utvalda odds inför UFC Vegas 73 (21 maj) från Expekt: Vinst för Ilir […] The post VIDEO: Tyson Fury går loss på ”flintskalliga dvärgen” Joe Rogan!

Spotify sägs vilja hyra ut delar av sitt New York-kontor

Feber.se - 15 May 23 kl. 13:30

Behöver kanske inte alla 14 våningar längre Nyhetsbyrån Bloomberg har varit i kontakt med källor som uppger att Spotify vill hyra ut några av våningarna i sitt New York-kontor i andra hand. Spotify tecknade 2017 kontrakt om att hyra 14 våningar på totalt 52.400 kvadratmeter i World Trade Center 4.

Joe Rogan reagerar på Zuckerbergs BJJ-turnering: ”Fantastiskt”

MMAnytt - 11 May 23 kl. 17:00

I helgen gjorde Facebook-grundaren Mark Zuckerberg sin tävlingsdebut i Brasiliansk jiu-jitsu. 38-åringen tävlade i både No-GI och i Gi, där han kammande hem ett guld och ett silver. Turneringen ägde rum i Silicon Valley i Kalifornien, USA.

Apple släpper nytt Apple Watch Pride Edition-armband

Feber.se - 09 May 23 kl. 20:30

Tillhörande iPhone-bakgrund släpps med iOS 16.5 nästa vecka Apple fortsätter att släppa Apple Watch-armband som hyllar HBTQ+-rörelsen. Det senaste bandet är av sorten sportband och finns i storlekarna 41 och 45 mm och passar till Apple Watch Series 3 och senare.

Så här mycket betalar Spotify till svenska artister

Feber.se - 04 May 23 kl. 18:00

Utbetalningarna har ökat med 15 procent jämfört med föregående år Under 2022 betalade Spotify ut 1,6 miljarder kronor för musik framförd av svenska artister, detta är första gången Spotify delar med sig av denna typ av lokala siffror. Enligt Spotifys musikchef Johan Seidefors har mängden artister som genererar 5 miljoner kronor eller mer i royalties tredubblats på 5 år, skriver DI. Enligt företaget är 1,6 miljarder en ökning på 15 procent jämfört med föregående år och nästan en fördubbling jämfört med 2017.

Spotify har rensat bort en del AI-genererade låtar

Feber.se - 04 May 23 kl. 11:30

Misstänker att lyssnandet på dessa varit artificiellt Music Business Worldwide (MBW) rapporterar att Spotify börjar rensa bort en del musik från sin tjänst som genererats av artificiell intelligens. Det ska specifikt handla om låtar som skapats med hjälp av Boomy, en AI-tjänst som vi skrev om när den lanserades 2021. Spotify arbetar för att motverka artificiell streaming Det verkar inte som om låtarna rensats bort på grund av att de genererats av en AI utan snarare på grund av att Spotify misstänker att lyssningarna på låtarna genererats via manipulation, det vill säga det att någon skapat en bot eller liknande som "lyssnat" på låtarna.

Elon Musk hotar NPR

Feber.se - 03 May 23 kl. 10:00

Med att någon annan ska få deras användarnamn på Twitter Twitter-chefen Elon Musk ska enligt NPR ha hotat att ge bort radiokanalens Twitter-användarnamn till någon annan. I ett flertal mejl till NPR ska Musk ha skrivit så här: "Kommer NPR att börja posta på Twitter igen, eller ska vi tilldela @NPR till ett annat företag? Vår policy är att återanvända användarnamn som är inaktiva.

Microsoft ska släppa privat ChatGPT för företag

Feber.se - 03 May 23 kl. 08:30

Även OpenAI planerar att släppa privat version av chatbotten The Information har varit i kontakt med källor som uppger att Microsoft planerar att släppa en "privat" version av OpenAI:s chatbot ChatGPT till företag som vill ha ett högre skydd av den data de matar in i den artificiella intelligensen. Den privata versionen av ChatGPT ska bland annat rikta sig till företag inom vård- och läkemedels-sektorn, finansbranschen och andra företag med känslig data. Till skillnad från den ChatGPT-version som finns idag skulle den privata ChatGPT-versionen rulla på servrar som var avskilda från dagens ChatGPT och datan som matas in skulle inte användas för att träna upp framtida versioner av ChatGPT.

Avslutningsintervju för James Corden

Feber.se - 28 Apr 23 kl. 15:00

Andra pratshowvärdar förklarar regler Pratshowvärden James Corden var natten till i dag för sista gången värd för programmet The Late Late Show. Avsnittet gästades såklart av ett gäng kändisar men hade också en liten sketch där James fick besök från ett gäng kollegor. James Cordens sista avsnitt av The Late Late Show kan beskådas i sin helhet nedan.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.