Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

James Corden slutar som pratshowvärd

Feber.se - 29 Apr 22 kl. 11:55

Kör ett år till sen är det över James Corden har i åtta år varit värd för den amerikanska pratshowen The late late show. Igår meddelade han att han kommer att sluta. Han kör ett år till men sen är det över. Det sista året lovar han ska bli det bästa någonsin. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Avslutningsintervju för James Corden

Feber.se - 28 Apr 23 kl. 15:00

Andra pratshowvärdar förklarar regler Pratshowvärden James Corden var natten till i dag för sista gången värd för programmet The Late Late Show. Avsnittet gästades såklart av ett gäng kändisar men hade också en liten sketch där James fick besök från ett gäng kollegor. James Cordens sista avsnitt av The Late Late Show kan beskådas i sin helhet nedan.

Google hyllar LeBron James

Feber.se - 09 Feb 23 kl. 09:00

Är nu den basketspelare som gjort flest poäng i NBA Google har lagt in ett så kallat påskägg på sin sökmotor som aktiveras om man gör en sökning efter "LeBron James". Anledningen till att Google hyllar den fenomenale basketspelaren beror på att han igår blev den basketspelare som gjort flest poäng någonsin i den amerikanska basketligan NBA. Efter att ha gjort 38 poäng i matchen mellan Los Angeles Lakers och Oklahoma City Thunder har James sammanlagt gjort 38.

Bettingskandalen i UFC: Rankade fightern stängs av sportkommissionen!

MMAnytt - 27 Dec 22 kl. 23:30

Bettingskandalen fortsätter att få stora konsekvenser för ytterligare UFC-fighters. Den rankade UFC-flugviktaren Jeff Molina har blivit avstängd av Nevada Athletic Commission (NAC). Han har under flera år tränat med den forne UFC-fightern James Krause, en central person i den pågående utredningen.

James McAvoy snackar om sina mest ikoniska roller

Feber.se - 09 Dec 22 kl. 16:00

Vilken tycker du är mest ikonisk? I GQ:s videoserie där olika skådespelare får berätta om sina mest ikoniska roller berättar James McAvoy om sina roller i filmerna han varit med i. I del ett, som går att se ovan, pratar McAvoy om sin roll som Mr Tumnus i Narnia-filmerna, Bruce i Filth, Steve i Shameless och Lord Asriel i His Dark Materials.

Toppgymmet blir BANNLYST från UFC efter storskandalen!

MMAnytt - 03 Dec 22 kl. 14:49

Nyligen förbjöds all betting på UFC i två provinser i Kanada till följd av en kontroversiell vadslagningsskandal kring toppgymmet Glory MMA, som drivs av UFC-veteranen James Krause. Nu har UFC släppt ett uttalande där de helt bannlyser alla Glory MMA-fighters från att tävla i oktagonen. Under en match på UFC Vegas 64 noterades plötsligt ett ovanligt stort […] The post Toppgymmet blir BANNLYST från UFC efter storskandalen!

James Cameron snackar om sin karriär

Feber.se - 23 Nov 22 kl. 18:00

Många ikoniska filmer I det senaste avsnittet av GQ:s serie där filmkändisar får snacka om sina karriärer är det regissören James Cameron, som just nu är aktuell "Avatar: The Way of Water". I videon pratar han om filmer som "Titanic", "The Terminator", "Terminator 2: Judgment Day" och "Avatar"-serien som han alla regisserat. Läs vidare och kommentera: https://feber.

James Corden flyger flygplan med Tom Cruise

Feber.se - 24 May 22 kl. 18:00

Top Gun För att göra lite reklam för sin film Top Gun: Maverick tog Tom Cruise med sig pratshowvärden James Corden för en liten flygtur med diverse flygplan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

NASA visar upp ny fantastisk bild från James Webb-teleskopet

Feber.se - 10 May 22 kl. 09:30

Fotograferad med en av teleskopets IR-kameror NASA har släppt en ny testbild från rymdteleskopet James Webb där man fotograferat vår granngalax Stora magellanska molnet med James Webb IR-instrument MIRI (Mid-Infrared Instrument). Den nya bilden syns här ovanför till höger och ni kan jämföra den med bilden som NASA:s Spitzer-teleskop fotograferade på samma objekt innan det pensionerades 2020. På en presskonferens sa Marcia Rieke, som chefar över MIRI, om den nya bilden från James Webb: "You can appreciate that the images from Webb are going to be better because we have 18 segments, every one of which is larger than the single segment, so to speak, that formed the Spitzer telescope's mirror.

James Webb-teleskopet nu inriktat

Feber.se - 02 May 22 kl. 12:30

Rymdteleskopet har skickat hem lite nya bilder på universum NASA meddelade i slutet av förra veckan att rymdteleskopet James Webb instrument nu är inriktade och att dessa nu kan börja kalibreras. NASA släppte även bilder från James Webb fyra instrument NIRCam, NIRSpec, MIRI och FGI/NIRISS vilka ni kan kolla in ovan. Lee Feinberg, som arbetar med James Webbs optik på NASAs Goddard Space Flight Center, säger om bilderna: "These remarkable test images from a successfully aligned telescope demonstrate what people across countries and continents can achieve when there is a bold scientific vision to explore the universe.

James Blunt hotar släppa nytt om inte Spotify tar bort Rogan

Feber.se - 29 Jan 22 kl. 19:19

Lördagstrams Det har varit mycket Spotify och Joe Rogan den senaste tiden. Som en liten udda vändning på det hela hotar James Blunt på Twitter att släppa nytt material och lägga upp det på Spotify om de inte tar bort Joe Rogan. James har ungefär 10 miljoner lyssnare per månad på Spotify, så världen hade nog inte gått under om så skede.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.