Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Jeep har något stort på gång

Feber.se - 12 Aug 20 kl. 13:00

Ny Grand Cherokee pÃ¥ väg? Jeep har skickat ut följande teaserbild pÃ¥ Twitter. Den visar Grand Canyon samtidigt som man har med definitionen av Grand i text. Det torde ju därför vara nya Grand Cherokee man teasar, men vi vet inte säkert. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Donut köper billig jeep från Alibaba

Feber.se - 29 Apr 23 kl. 14:00

Blev sådär billigt i längden Klipp från YouTube-kanalen Donut där de köper den billigaste jeepen de kunde hitta på Alibaba.com för att se om den är något att ha eller inte. Som man kommer att se i klippet var själva köpprocessen inte helt enkel då den skulle exporteras från Kina till USA.

Jeep lyfter Wrangler

Feber.se - 06 Apr 23 kl. 17:00

Får bland annat ny grill Jepp rullar nu ut en uppdatering av modellen Wrangler. Bland annat står ny grill på schemat men det har även hänt saker på insidan i form av mer och bättre teknik, och mer prylar för att kunna köra offroad. Säkerheten ska även ha blivit lite bättre.

Jeep Cherokee från 1978 med modern insida

Feber.se - 04 Apr 23 kl. 17:00

En Wrangler Rubicon 4xe finns under den klassiska karossen Cherokee 4xe Concept är ett nytt koncept från Jeep som blandar gammalt med nytt. Man tog en Cherokee från 1978 och mixade sedan ihop den med en Wrangler Rubicon 4xe. Allt har modifierats för att passa och resultatet ser inte alls så dumt ut.

Rob Dahms galna Mazda RX-7 mot trimmad Jeep

Feber.se - 28 Mar 23 kl. 20:00

Hej vad det går! Rob Dahms mycket speciella Mazda RX-7 är nu färdigbyggd och förutom massa effekt låter bilen verkligen helt sinnessjukt, och den går som en skållad råtta. Här får vi se när den tävlar i dragrace mot något ganska oväntat - en trimmad Jeep Grand Cherokee Trackhawk.

Vi har kollat in Jeep Avenger

Feber.se - 03 Feb 23 kl. 20:15

En pluttig elbil Årets bil med lite överraskande Jeep Avenger. På bild är denna riktigt snygg tycker jag, men hur är den i verkligheten? Väldigt mycket mindre än vad jag trodde är svaret.

Jeep visar nytt eldrivet koncept

Feber.se - 31 Oct 22 kl. 13:00

En restomoddad CJ7 Årets SEMA-mässa i Las Vegas har dragit igång och där visar Jeep bland annat upp konceptbilen CJ Surge. Det är en moderniserad version av klassikern Jeep CJ7 som fått eldrift under huven. Här har man istället för en förbränningsmotor stoppat ner en elmotor på 200 kW/272 hästar som i sin tur får sin kraft från ett batteripack på 50 kWh som är monterat där bak.

Jeep visar ny version av elektriskt koncept

Feber.se - 09 Apr 22 kl. 16:00

För ett år sedan visade Jeep upp ett koncept för en eldriven Wrangler. Man kallade den Magneto och nu har man visat upp en uppdaterad version av det konceptet som man kallar för Magneto 2.0.

Första bilderna på helt eldriven Jeep

Feber.se - 01 Mar 22 kl. 17:15

Lanseras i början av nästa år Jeep har en helt eldriven SUV på gång och dessa två bilder är de första vi får se av den. Det är Stellantis själva som visar upp dem under ett event om hur framtiden ser ut. Planen är att denna ska lanseras i början av nästa år.

Jeep och Razor släpper elsparkcykel

Feber.se - 09 Feb 22 kl. 17:00

RX200 är gjord för offroad-körning Skulle man vilja ha en elsparkcykel som kan ta sig fram i lite besvärligare terräng än asfalterade vägar så har Jeep tillsammans med Razor nu utvecklat en sådan. Den terränggående elsparkcykeln RX200 och är försedd med breda däck som ska gör att den kan ta sig fram där andra elsparckyklar kanske inte har så bra körförmåga. Maxhastigheten ligger på 19 km/h och batteriet räcker i cirka 40 minuter på en laddning.

Jeep Renegade får sig ett lyft

Feber.se - 11 Jan 22 kl. 10:30

Ser lite argare ut Det har blivit dags för Jeeps lilla crossover Renegade att få sig ett ansiktslyft och så här ser den ut. Inte jättemycket har förändrats men jämför man med hur bilen såg ut innan så har den nya fått ett lite argare utseende. Här finns även en ny grill och nya DRL-ljus.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.