Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

JerryRigEverything plockar isär Samsung Z Flip 3

Feber.se - 01 Nov 21 kl. 15:30

Och försöker hålla den vid liv JerryRigEverything har plockat isär en och annan telefon i sina dagar, men telefonerna överlever sällan processen. Med Samsung Galaxy Z Flip 3 har Zack andra planer och försöker hålla telefonen vid liv, även efter han rivit ut inälvorna. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Galaxy S23 Ultra är den populäraste Android-telefonen

Feber.se - 30 May 23 kl. 17:30

Samsungs senaste flaggskepp säljer bra Samsungs Galaxy S23 Ultra var den populäraste Android-telefonen under Q1 2023 – men inte populärare än iPhone 13, iPhone 14, iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max. Enligt Canalys siffror lyckades marknaden för smartphones som kostade över 500 dollar faktiskt växa med 4,7 procent jämfört med föregående år. Smartphonemarknaden i stort krympte dock med över 13 procent.

Samsung visar upp smartphoneprototyp som kan vikas både inåt och utåt

Swedroid.se - Allt om Google Android - 24 May 23 kl. 10:15

Samsung Display har visat upp ett foldable-koncept kallat Flex In & Out. Istället för att skärmen bara kan vikas inåt som i Galaxy Fold och Galaxy Flip kan prototypen vikas både inåt och utåt i 360 grader. Med andra ord: konstruktionen kan vikas ihop och vikas ut och sedan vikas ihop åt motsatta hållet.

Samsung fortsätter med Google som standard

Feber.se - 22 May 23 kl. 09:30

Microsofts Bing ska inte ta över Samsung ska ha avbrutit sina planer på att byta ut Google som standard sökmotor på sin mobila webbläsare till Bing. Enligt Wall Street Journal har Samsung stoppat sin interna utvärdering av att byta ut Google mot Bing på sin egen webbläsare. Samsungs Internet Browser, som förinstallerats på Samsung-telefoner, har länge använt Googles sökmotor som standard och är tillsammans med ett liknande avtal med Apple, oerhört viktigt för Google.

Pixel 7a klarar sig bra hos JerryRigEverything

Feber.se - 19 May 23 kl. 20:00

Och verkar lätt att reparera Det gick inte särskilt bra sist en Google Pixel-telefon besökte JerryRigEverything – Pixel 7 Pro klarade inte riktigt det ökända "bend" testet så bra som man hade hoppats. Nu har dock Google tagit sin chans för revansch med Pixel 7a, som klarar stresstestet utan några problem. Dessutom verkar telefonen också relativt reparationsvänlig, något som går att kika på närmare i klippet nedan.

Renderade bilder visar Samsung Galaxy Fold 5 och Galaxy Flip 5

Swedroid.se - Allt om Google Android - 01 May 23 kl. 14:33

Bilderna i artikeln må se officiella ut men de är övertygande ryktesrenderingar skapade av @OnLeaks. Enligt källan speglar bilderna designen för de kommande vikbara mobilerna Samsung Galaxy Fold 5 och Galaxy Flip 5. Källan påstår att Galaxy Fold 5 kommer mäta 154,9 x 129,9 x 6,3 millimeter utfälld och 154,9 x 67,1 x 13,5 när telefonen viks ihop.

Samsung Galaxy Flip 5 kan få mapp-liknande yttre skärm

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Apr 23 kl. 15:20

En nyhet i senaste generationens viktelefoner har varit större yttre skärmar. Så ser även ut att bli fallet för Galaxy Flip 5. Enligt Ice Universe kommer den utåtvända panelen att ha ett mapp-liknande format, något han hävdar är ”100 procent bekräftat”.

Rykte: Samsungs fullspäckade hårdvarufest sker sista veckan i juli

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Apr 23 kl. 10:40

Samsungs nästa stora presentation kan ske tidigare än väntat, då ett rykte hävdar att Unpacked går av stapeln redan sista veckan i juli. Evenemanget förväntas bli fullspäckat och bjuda på Galaxy Fold 5, Galaxy Flip 5, surfplattor i Galaxy Tab S9-serien, nya hörlurar, samt Galaxy Watch 6-serien. Om ryktet stämmer är tidsskillnaden inte alltför stor gentemot förra årets Unpacked som hölls 10 augusti, men presentationen skulle komma cirka två veckor tidigare på året.

Samsung lanserar nyhetsapp

Swedroid.se - Allt om Google Android - 19 Apr 23 kl. 08:57

Samsung har lanserat en nyhetsapp kort och gott kallad News. Enligt Samsung erbjuder appen nyheter från en mängd pålitliga källor och användare kommer få egna anpassade nyhetsflöden. News ersätter den befintliga appen Samsung Free och kommer skickas ut i form av en uppdatering av Free till befintliga användare.

Samsung kommer fortsätta installera bloatware från McAfee

Swedroid.se - Allt om Google Android - 13 Apr 23 kl. 11:50

Ett pressmeddelande från McAfee kungör att företagets nioåriga samarbete med Samsung har utökats. Samarbetet innebär bland annat att antivirusprogram från McAfee förinstalleras på telefoner, surfplattor och datorer från Samsung. En modern Androidtelefon har inget behov av ett separat antivirusprogram, delvis tack vare Googles inbyggda dörrvakt Play Protect (en manuell sökning kan genomföras från sidan ”mina appar” i Play Store).

Samsung Galaxy S23 mer populär än Galaxy S22, allra flest valde Ultra

Swedroid.se - Allt om Google Android - 06 Apr 23 kl. 22:19

Samsung har stoltserat med försäljningsstatistik för Galaxy S23-serien. De tre telefonerna sägs ha sålts i 1,7 gånger fler exemplar än föregångarna i Sydamerika, 1,5 gånger fler i Europa och Mellanöstern och 1,4 gånger fler i Indien. Ultra är den överlägset mest populära modellen då hela 60 procent av de som skaffat en S23 valde högsta hönset, något som precis speglar förbokningsstatistiken Samsung delade i februari.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.