Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från THE TWILIGHT SERIES

Julia Jones födelsedag!

THE TWILIGHT SERIES - 23 Jan 11 kl. 08:00

Idag fyller Julia Jones aka Leah Clearwater hela 30 år gammal!! Grattis! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nya uppdateringar i Jon Jones-skandalen – Fallet skjuts upp

MMAnytt - 22 Nov 17 kl. 07:27

Jon Jones stod för en av sportens mest imponerande comebacks när han i slutet av juli knockade den regerande lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier och tog tillbaka sin titel. Mindre än en månad senare stod det dock klart att han testat positivt för doping och det satte igång en kedja av incidenter som bland annat ogiltigförklarade titelmatchen. Förhöret skjuts upp Efter dopingskandalen var ”Bones” Jones inbokad för att förhöras av California State Athletic Commission (CSAC) den 12 december men nu står det klart att mötet har skjutits upp.

Jon Jones läxar upp Colby Covington: ”Hälsa din mamma från mig”

MMAnytt - 16 Nov 17 kl. 23:31

Jon Jones har inte varit jätteaktiv på sociala medier den senaste tiden. Det förändrades dock under torsdagskvällen svensk tid. Alldeles nyss så gick den före detta lätta tungviktsmästaren loss på Colby Covington.

Trebarnsmamman Julia började lyfta skrot

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 20:56

Livet som småbarnsmamma slet på Julia Fribergs kropp, och hon hade värk i rygg och leder.För ett par år sedan bestämde hon sig för att göra något åt saken och började styrketräna stenhårt – nu har hon vunnit SM i Bikini Fitness.– Jag blev biten kan man säga, berättar hon..

EVS-tjej kan bli prisad som Årets rookie

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 10:21

Julia Axelsson Svärd har fått sitt stora genombrott den här säsongen..

Marvel Gallery Jessica Jones 9-Inch Statue

GeekAlerts - 20 Feb 17 kl. 13:34

Jessica Jones is a real Jewel with the Marvel Gallery Jessica Jones 9-Inch Statue. Before Krysten Ritter brought the character to life on Netflix, Jessica Jones was doing the superhero thing in Marvel Comics as the hero known as Jewel. At least she was until [...

Nu är Julia och Kissie vänner på facebook

Gossips.se - 17 Feb 17 kl. 08:48

Efter att Julia och Kissie var ute och festade ihop på alla hjärtans dag så verkar tjejerna har blivit vänner igen efter deras stora bråk. Kissie har valt att inte skriva mer än att hon var ute med Julia och nu har dom blivit vänner på facebook också.

Är Kissie och Julia vänner igen?I

Gossips.se - 15 Feb 17 kl. 09:44

Efter att ha varit nära vänner under en tid så valde Kissie att augusti 2015 gå ut med att hon och Julia inte längre är vänner. Att hon ska ha sagt upp bekantskapen med Julia var för att någon berättat hemska saker om Kissie bakom hennes rygg och att den enda som kan ha sagt dessa saker var Julia. Julia har själv valt att inte ge någon kommentar på att Kissie skrivit ut detta på bloggen och frågade man henne på instagram så raderar hon kommentarerna som handlar om Kissie.


Fler inlägg från THE TWILIGHT SERIES

Sluta blogga

THE TWILIGHT SERIES - 04 Jun 13 kl. 15:22

Jag och Astird har bestämmt oss för att sluta blogga här. Vi vill tacka för oss och vi tycker att det har varit jätteroligt att blogga här!

Se Vampyrens Hjärta

THE TWILIGHT SERIES - 31 May 13 kl. 12:04

 Det har nu ju gått ett drygt halvår sen vår dokumentär om Twilightfans (och andra vampyrfans) "Vampyrens Hjärta" visades på SVT.

Vem bar kläderna bäst..

THE TWILIGHT SERIES - 26 May 13 kl. 19:37

av Gwyneth Paltrow eller Kristen Stewart?

Teen Choice Awards 2013

THE TWILIGHT SERIES - 24 May 13 kl. 18:09

Breaking Dawn P2  och castet från Twilight har blivit nominerade till TCA galan. Det kommer att vara 11 Augusti på en söndag. Men mer om vart man kan se det kommer då.

Dagens video

THE TWILIGHT SERIES - 24 May 13 kl. 14:56

Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen! Det är tyvärr inte mycket nytt som händer, så jag tänkte ladda upp en "dagens video":   Här är Christian Serratos, som spelar Bella's kompis Angela Weber, med hennes singel "Why Are Boys Like That"! Källa: youtube.

Grattis Nikki

THE TWILIGHT SERIES - 17 May 13 kl. 16:29

Grattis på födelsedagen Nikki Reed!

Kellan på The Talk

THE TWILIGHT SERIES - 15 May 13 kl. 12:27

 Kellan gästade The Talk tillsammans med sin mamma för “Mother’s Mystery Week.

Om Roberts nya film

THE TWILIGHT SERIES - 14 May 13 kl. 17:30

Det här är den första postern för Roberts nya film Map To The Stars   Handling om filmen:  Ledda av den motbjudande men ändå rolig och gripande barn-stjärniga Benjie, vi bevittna den invecklade värld aytliga, egoistiska kändisar och deras hantlangare, som alla är på väg att bli manipulerad och förstörd av den unga kvinnan som bokstavligen representerar frukten av deras vridna intriger , Agatha, Benjie s plågade, tydligen psykotisk syster. Så mycket som det är en skarp, komisk titt på en ledig och korrupt värld, är KARTOR till stjärnorna också en haunting spökhistoria.

Grattis Robert Pattinson

THE TWILIGHT SERIES - 13 May 13 kl. 13:00

Idag fyller Robert 27 år! Grattis på föddelsedagen!!

Grattis Frances Fisher!

THE TWILIGHT SERIES - 11 May 13 kl. 16:26

Det har inte direkt med Twilight att göra, men pga av få Twilight-nyheter säger vi grattis till Frances Fisher som spelar Maggie i The Host!

Säljer biobiljetter

THE TWILIGHT SERIES - 07 May 13 kl. 13:08

Hej, jag säljer två stycken biobiljetter till The Host som visas på bio nu. Filmen visas inte längre här där jag bor så jag undrar om det är någon som vill köpa dem båda för 100kr!?!  Komentera eller maila till TheTwilightSeries@live.

Met Gala 2013

THE TWILIGHT SERIES - 07 May 13 kl. 06:31

Kristen Stewart, Dakota Fanning, Elle Fanning, Ashley Greene och Jamie Campbell Bower vandrade på röda mattan inatt! Jamie och hans flickvän och kollega Lily Collins. Kristen (visst var hon super-snygg?!

Emilie De Ravin pratar om Robert med Popsugar

THE TWILIGHT SERIES - 04 May 13 kl. 19:24

  Vid 04:34, pratar Emilie de Ravin (som spelade in Remember Me tillsammans med Rob) om Robert, och att han just besökte hennes hemland.