Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Justin Biebers skivbolag: "Han lyssnar inte på någon!"

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 27 Dec 12 kl. 08:09

Justin Bieber är så ofattbart rik och framgångsrik att han i princip kan göra vad som helst - och det verkar som att det har blivit ett växande problem hos hans skivbolag. "Justin verkar inte bry sig och gör precis vad han vill", berättar en insider. "Han lyssnar inte på någon". Det som orsakat hans tillstånd är så klart folket runt omkring honom, som emellanåt glömmer bort att han trots allt är väldigt ung. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lyssnar på Wikegård – slutar som hockeytränare

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 13:34

Han lånades ut från Brynäs till Almtuna tidigare i veckan.Där ska Roger Melin agera bollplank.Tiden som tränare är över.

Vilka tech-podcasts lyssnar du på?

Feber.se - 25 Nov 17 kl. 08:55

Eller hela vanliga podcasts Jag har haft ett litet upphåll från tech-podcasts av någon anledning, men har bland annat börjat lyssna på The Vergecast igen och gillar det. Om du lyssnar på tech-podcasts eller helt vanliga podcasts och vill rekommendera dem, gör det bland kommentarerna! Ovan ser du The Vergecast i thanksgiving-utgåva.

Yeyeye! Justin Bieber och Selena Gomez är ihop igen!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 17 Nov 17 kl. 06:01

Justin Bieber och Selena Gomez är ihop igen och de har setts pussas offentligt!Selena Gomez har nyligen gjort slut med The Weeknd och sedan dess har hon flertalet gånger kopplats till sitt ex Justin Bieber. De har bland annat setts cykla tillsammans.

Mindre Bo01, mer Näset – så blir planerna för nya Falsterbokanalen

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 17:00

Vellingeborna har talat – och kommunen lyssnar när den nya inriktningen för mångmiljonutbyggnaden presenteras..

Spotify sluter avtal med Universal

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 16:43

Strömningssajten Spotify har skrivit på ett långsiktigt licensavtal med Universal Music, världens största skivbolag, skriver Financial Times.(TT).

Halsinfektion boven bakom On Track Piratens dåliga prestation – blir borta flera veckor

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 15:55

Det var knappast någon höjdardag för On Track Piraten i V75:s gulddivision i lördags. Nu berättar tränaren Hans R Strömberg vad som gick fel.– Han är svullen i luftgångarna, och blodprovet visade att han har någon form av inflammation, säger han till Expressen..

Spotify sluter viktigt avtal med Universal

Feber.se - 04 Apr 17 kl. 13:13

Långsiktigt avtal med skivbolag Enligt New York Post har Spotify slutit ett långsiktigt avtal med Universal Music Group (UMG), ett skivbolag som ingår i de så kallade "Big Three". Fram tills nu har Spotify och UMG haft ett avtal som löpt på månadsbasis vilket givetvis varit ett rätt så osäkert framtidskort för Spotify. Med ett långsiktigt avtal i hamn med UMG kan det nu bli enklare för Spotify att börsnoteras framöver.

Trudeaus aprilskämt: slå ner Perry

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 17:21

För några veckor sedan berättade den kanadensiskamerikanske "Vänner"-skådespelaren Matthew Perry att han, tillsammans med en vän, slagit Kanadas premiärminister Justin Trudeau som barn.(TT).

Släpper ny musik på helt egna villkor

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 14:06

musik Efter ett par år i studion är Amanda Fondell tillbaka i rampljuset, med en ny låt, utgiven på eget skivbolag. – Det är verkligen på mina termer nu och inte någon annans, säger Linderödstjejen som vann Idol som 16-åring. ERWP.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.