Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Källor: "Robin Williams självmord var helt spontant!"

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 19 Aug 14 kl. 11:45

Robin Williams tog sitt liv genom att hänga sig själv för åtta dagar sedan. Den fruktansvärda händelsen kablades ut världen över, och nu menar källor att självmordet i själva verket inte var planerat, och att allt var ett infall från Williams sida.Skådespelaren ska ha planerat kommande projekt bara timmar före självmordet. Källan uppger även att stjärnan hade flera stora idéer för sin framtid. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Amazon köper bilföretaget Zoox

Feber.se - 26 Jun 20 kl. 16:20

Sägs sikta på att utveckla en taxi-tjänst med självkörande bilar Förra månaden skrev vi om ett rykte som gjorde gällande att Amazon skulle köpa upp Zoox och detta verkar ha stämt rapporterar flera källor idag. Zoox är ett företag som har pysslat med att utveckla självkörande bilar sedan 2014. De utvecklar både egna fordon såväl som system som kan göra bilar från andra biltillverkare självkörande.

UFC:s storsatsning – planerar helt ny supergala

MMAnytt - 09 Jun 20 kl. 14:35

En av MMA-vårens största snackisar har varit UFC:s satsning på en helt egen fighting-ö, som går under namnet “Fight Island”. Platsen har hållits hemlig och organisationen har ännu inte bekräftat var ön ligger – även om MMAnytts källor nyligen kunde bekräfta att det rör sig om Yas Island i Abu Dhabi. LÄS MER: Här ligger omtalade UFC-ön UFC-chefen Dana White har gett olika besked om när de första matcherna ska avgöras på ön.

Jag, jag, jag

Blondinbella - 07 May 20 kl. 07:36

Om ni tycker att mina inlägg är väldigt mycket jag jag jag så kommer ni att avsky detta inlägg. Det har nämligen nästan bara blivit bilder på mig själv.

Coronavirusets plats på dödslistan

apg29 - 14 Apr 20 kl. 22:22

Vilken plats ligger coronaviruset på tio i topp dödslistan i år?Dödsfall hittills 2020 (1 januari - 13 april, avrundar till närmaste 1000) Dödsfall orsakad av:1.Cancer2 328 000 2.

Disney gör spelfilmsversion av Robin Hood

Feber.se - 11 Apr 20 kl. 15:00

För Disney+ Disney håller på att producera en modern version av sin animerade klassiker Robin Hood från 1973. Den kommer följa det välbeprövade musikalkonceptet och använda sig av datoranimerade djur i filmade bakgrunder. Denna nya Robin Hood-film kommer inte släppas i biografer utan kommer dyka upp direkt på Disney+.

Gör dig själv inget ont i coronatider

apg29 - 29 Mar 20 kl. 15:24

Tro på Jesus!Finansministern för det tyska förbundslandet Hassen, Thomas Schäfer, är död. Enligt polisen rör det sig om självmord.

Nollvisioner är meningslöst

Svensson - 03 Mar 20 kl. 08:28

Det finns en massa folk i Sverige som tror att nollvisioner är nåt bra och verkningsfullt. men ärligt sagt är det bar dumt och meningslöst. Arbetplatsolyckorna försvinner inte bara för att det finns en ”nollvision”, trafikolyckorna blir inte ett gammalt minne bara för att det finns en ”nollvision”, morden eller våld mot kvinnor försvinner inte bara för att det finns en vision om noll våld, narkotikabruket försvinner inte, arbetslösheten försvinner inte osv.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Kenza säger ifrån!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 18 May 20 kl. 16:10

Nyligen la Kenza upp bilder från sin nya kollektion med badkläder. På en av bilderna ansåg då vissa att man ser en liten mage (!?) och ifråga sätter nu ifall hon kanske är gravid.

Internet köper inte din snyft historia Paolo Roberto!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 May 20 kl. 23:45

Efter att Paolo Roberto fick sitta och berätta sin historia under bästa sändningstid har fler och fler börjat säga ifrån. Det är inte dig det är synd om Paolo! Instagram: Paolo Roberto Det var natten till den 15 maj som polisen gjorde en razzia mot en lägenhet i Östermalm.

Petra Tungården har fått barn!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 14 May 20 kl. 22:20

Välkommen till världen Harry säger vi och grymt jobbat Petra! View this post on Instagram World meet Harry. Det var det tuffaste och mest känslosamma jag gjort i hela mitt liv.

Elsa Ekman är gravid!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 12 May 20 kl. 20:47

  Bekräftar graviditeten på sin Instagram och i hennes podd “Det skaver” Instagram; Det skaver Elsa Ekman är både Influencer och poddstjärna. Tillsammans med Nadia Kandil och Cassandra Klatzkow har hon podden “Det skaver”.I det senaste avsnittet berättar hon nu att hon är gravid.

De 10 senaste Youtubevideorna!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 11 May 20 kl. 19:45

Vilka följer du? Inlägget De 10 senaste Youtubevideorna! dök först upp på .

Inspiration – Svart med Therése Lindgren

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 11 May 20 kl. 19:28

Hon är en av våra största Youtubers och Influencer! Och en modeikon för många! För att ge och skapa inspiration så har vi samlat 5 olika looks av Therése som är i all black!

De snyggaste bröllopsklänningarna hos våra Influencers!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 10 May 20 kl. 00:08

Vi älskar dem alla! Jani Olsson Delér Kenza Zouiten SubosicMaja Nilsson LindelöfRachel BrathenRebecca StellaPetra TungårdenSanne Alexandra JosefsonMarguax Dietz Har ni någon favorit? Inlägget De snyggaste bröllopsklänningarna hos våra Influencers!

Alice Stenlöf och Philip Wong har gjort slut!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 09 May 20 kl. 23:24

Paret har varit tillsammans i över 6 år och har nu valt att gå skilda vägar. Instagram: Alice Stenlöf På sin Youtubekanal öppnar Alice upp och berättar om uppbrottet.Hon berättar att hon kommer ha kvar lägenheten som det köpt tillsammans och att detta är det jobbigaste hon någonsin gjort.