Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prylkoll.se

Köket är prylparadiset som kan utvecklas

Prylkoll.se - 04 Nov 12 kl. 15:00

Globalkniven var nog det som fick mig att få upp ögonen för vad det finns att köpa till köket i prylväg. För jag skall erkänna att för 15 år sedan var mitt förhållande till köksprylar ett besök på IKEA och deras startkit. Det kändes ju så trist. Sedan dess har allt ifrån roliga brödrostar till smarta kastruller blivit en del av mitt vardagsliv. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Backar i bråket - Kalla får pengar

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 06:44

 LILLEHAMMER. Bonusbråket mellan Charlotte Kalla och Svenska skidförbundet är över.Efter ett blixtmöte direkt efter tävlingarna i Lillehammer är parterna överens.

Medaljmiss för Hargin efter urkörning

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 13:08

Mattias Hargin låg femma efter det första slalomåket och hade chans på medalj. Men 31-åringen körde ur i det andra åket och lämnar VM utan individuell medalj..

Kamerakrasch skjuter upp andra åket

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 12:56

Det andra åket i VM:s storslalomhar fått skjutas upp en halvtimme, till 13.30, efter att en kamera monterad på en kabel över målfållan kraschat efter att ha vidrörts av ett flygplan under en flyguppvisning mellan åken..

Marie PH långt efter

UNDERBARACLARA - 16 Feb 17 kl. 10:33

Det blev inget lyckat första åk för Maria Pietelä-Holmner i första VM-åket. Maria Pietilä Holmner körde in på en 20:e plats under första storslalomåket i VM i St. Moritz.

Kastar ut Alex ur köket efter bråket i "Farmen"

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 19:28

Alexander Vörös har inte gjort sig populär som storbonde i "Farmen". Speciellt Maria Settergren blir arg på honom - och klagar på att han inte hjälper till. – En halv rutten höbal, det är Alexanders insats som storbonde, säger Maria Settergren i avsnittet..

Foki har tagit körkort

Gossips.se - 04 Feb 17 kl. 23:10

Ett stort grattis till Foki som nu har fått sitt svenska körkort och hon klarade det på andra försöket. Hon klarade teorin på första försöket och uppkörningen på andra. Foki tog sitt första körkort i Thailand i augusti 2012 ( hon har själv skrivit i bloggen att det är 6 år sedan hon fick sitt körkort men det är 4 år sedan) och nu sitt svenska.

Kellys drömjobb efter storbråket med Trump

Nyhetspressen - 03 Jan 17 kl. 22:29

NEW YORK. Efter storbråket med Donald Trump – nu får Megyn Kelly nytt drömjobb. Fox News kända programledare går till konkurrenten NBC News.

Utredningen om gymnasiebråket läggs ner

Nyhetspressen - 03 Jan 17 kl. 08:00

Polisen har fått lägga ner stora delar av utredningen efter bråket på Västerviks gymnasium. Det är för svårt att reda ut vem som har gjort vad..


Fler inlägg från Prylkoll.se

Eldriven Beetle från Volkswagen planeras

Prylkoll.se - 05 Dec 17 kl. 20:28

Tesla är långt ifrån ensamma om att tillverka elbilar. Till exempel har Volkswagen planer på att släppa ut en eldriven version av klassikern Beetle i trafik. Volkswagen liksom andra biltillverkare...

Harry Potter i Pokémon Go-anda

Prylkoll.se - 02 Dec 17 kl. 20:24

Niantic som är spelföretaget bakom succén Pokémon Go har meddelat att ett nytt spel med förstärkt verklighet (AR) släpps under 2018 – närmare bestämt ett spel baserat på Harry Potter. Det... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Clips uppdateras

Prylkoll.se - 30 Nov 17 kl. 20:19

Apples app Clips har uppdaterats till version 2.0. Det innebär nytt gränssnitt, nya effekter och så kallade selfiescener.

Polk Audio

Prylkoll.se - 28 Nov 17 kl. 20:14

Nu släpps fyra nya kompakta high-performance soundbars från Polk Audio. Polk MagniFi Mini, Polk MagniFi Max, Polk Signa S1 och Signa Solo. Polk MagniFi Mini passar utmärkt för den som har...

Disneys tjänst billigare än Netflix

Prylkoll.se - 27 Nov 17 kl. 20:08

Enligt Disney blir deras nya strömmande videotjänst billigare än konkurrenten Netflix. Det var tidigare i år som Disney meddelade att de ska starta en egen strömmande videotjänst. Nu hävdar...

Paket i förstärkt verklighet

Prylkoll.se - 25 Nov 17 kl. 20:03

Med hjälp av den populära tekniken och fenomenet förstärkt verklighet (AR) är det möjligt att via Postnords app granska ditt paket. Förstärkt verklighet, eller Augmented Reality (AR) är den... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Polk Boom

Prylkoll.se - 24 Nov 17 kl. 19:53

Polk Boom lanserar snart världens mest wearable, färgstarka och actiontåliga Bluetooth-högtalare i Skandinavien. Dem kan placeras var som helst så att du ska kunna lyssna på din favoritmusik så... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Skriv längre på Twitter

Prylkoll.se - 22 Nov 17 kl. 19:48

Twitter har fördubblat gränsen för tecken till 280, vilket medför att en del som vill uttrycka sig lite längre slipper dela upp sina tweetar. Till en början lät Twitter utvalda användare testa att... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Oneplus 5T

Prylkoll.se - 21 Nov 17 kl. 19:46

Den 16 november presenterades Oneplus 5T som kommer finnas ute i handeln från och med 21 november. Till en början var det lite oklart huruvida Oneplus 5T ens skulle lanseras. I New York den 16...

Lätta trådlösa hörlurar med nya Plattan 2 Bluetooth

Prylkoll.se - 10 Nov 17 kl. 10:29

Gillar du frihet utan sladd, men inte gillar tunga hörlurar, då ska du testa nya lätta trådlösa hörlurarna: Plattan 2 Bluetooth. Jag har fått tag på ett pressexemplar av nya Plattan 2 Bluetooth... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Google Assistant blir kompatibelt med Apple Music på Iphone

Prylkoll.se - 07 Nov 17 kl. 11:02

Med hjälp av Google Assistant, som är en smart röstassistent, är det möjligt att navigera i Apple Music på en iPhone. Den som har tröttnat på Apples egna röstassistent Siri kan istället använda... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Apple Homekit stödjer LIFX

Prylkoll.se - 06 Nov 17 kl. 10:54

LIFX lanserar en ny serie minilampor som kan pryda hemmet och därtill får stöd för Apples Homekit. LIFX är en smart belysningslösning för hemmet. Den aktuella miniserien är specifikt framtagen för...

Apples TV-app premiär i Sverige

Prylkoll.se - 04 Nov 17 kl. 10:24

Nu släpps Apples TV-app tillsammans med i IOS 11.1 och TV OS 11.1 i Sverige.

Nytt molnbaserat Lightroom CC från Adobe

Prylkoll.se - 02 Nov 17 kl. 10:22

En ny version av Lightroom CC, uppdateringar samt en ny mobilversion kommer hädanefter utgöra Lightroom Classic CC. Det har nu gått över tio år sedan Adobe släppte Lightroom på marknaden. Det är...