Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Köp mobil, få hamburgare för 10.000 spänn - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Köp mobil, få hamburgare för 10.000 spänn

Feber.se - 25 Nov 22 kl. 13:00

Hmm, gott Halebop fortsätter att släppa deras begränsade och roliga erbjudanden. Det senaste släpps på onsdag och köper du en Samsung Galaxy Flip4 med Halebops 20 GB-abonnemang så får du en speciellt kort som fungerar på Bastard Burgers som är laddat med 10.000 kronor. Halebop har räknat ut att det räcker till 59 Luleå meals och mer ska man kanske inte äta på ett år, så då räcker kortet i ett år. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

93 spel som är på gång för PlayStation VR 2

Feber.se - 09 Jan 23 kl. 16:30

Men kan de motivera ett köp? Nu är det mindre än två månader kvar tills Sony släpper sitt nya headset för virtuell verklighet, PlayStation VR 2. Detta headset kommer kosta en hel del pengar och det kan nog vara svårt att motivera ett köp för de pengarna.

Tyd parkeringsskyltar med app

Feber.se - 06 Jan 23 kl. 17:30

Slipp böter Nofine är en app som läser av och tyder parkeringsskyltar. En del av dessa är enkla att förstå men en del är riktigt bökiga och vissa saker gäller bara om man har elbil etcetera. Nofine är en app som läser av skylten och tyder den.

Microsoft har erbjudit Sony en CoD-deal på 10 år

Feber.se - 06 Dec 22 kl. 09:30

Hoppas det kan lugna oroliga PlayStation-spelare Microsoft uppger att man har gett Sony ett erbjudande som innebär att Activisions Call of Duty-spel kommer att bli tillgängliga till PlayStation samma dag som de släpp till Xbox de kommande tio åren. Detta var något som Microsofts ordförande Brad Smith bekräftade i en insändare han skrivit i Wall Street Journal med titeln "Microsoft’s Activision-Blizzard Acquisition Is Good for Gamers". Bakgrunden till erbjudandet är att Sony, och PlayStation-spelare, är oroliga för att Activisions Call of Duty-spel i framtiden kan komma att bli exklusiva för Xbox om Microsofts tillåts köpa upp Activision Blizzard.

Nu är Black Friday här - uppdaterad!

Feber.se - 25 Nov 22 kl. 15:03

Lego, Leif GW och Bose Artikeln innehåller affiliatelänkar, men är skriven av redaktionen och inte på uppdrag av någon. Hade det inte varit för batteritiden hade iPhone 12 mini varit en magisk telefon. Men 3990 kronor är den verkligen värd!

Galaxy S23 sägs kunna skicka meddelanden med satellit

Feber.se - 24 Nov 22 kl. 17:30

I nödfall Enligt läckaren Ice Universe ska Samsungs kommande Galaxy S23-modeller erbjuda stöd för satellitkommunikation i nödfall om det inte finns någon täckning med det vanliga mobilnätet, likt funktioner som Apple och Huawei båda introducerat i år. Enligt de färska uppgifterna ska Samsung erbjuda funktionen i samarbetet med Iridium Satellite Communications, som från början finansierades av Motorola. Det återstår att se, om uppgifterna stämmer, om Samsung skulle ta betalt för funktionen eller om det skulle ingå vid köp av telefonen.

Cdon börjar lova mindre

Feber.se - 17 Nov 22 kl. 20:00

Tryggt köp blir mindre tryggt Efter Breakits avslöjanden tidigare i veckan har nu Cdon genomfört lite förändringar på sin sajt, och vdn Peter Kjellberg säger till Breakit att de ska gå igenom vad som skett och hur informationen till kunder är formulerad. Han menar att det finns delar i "Tryggt köp" som varit otydliga och måste åtgärdas, vilket företaget nu ska göra eller ha gjort. Cdon har nu tagit bort den delen i texten där man skriver "alla köpvillkor från våra samarbetspartners uppfylls som utlovat" och att man "alltid" kan känna sig säker på att man får den hjälp man behöver vid behov.

Google börjar återbetala Stadia-köp

Feber.se - 11 Nov 22 kl. 13:30

Ska ske helt automatiskt Tidigare i år meddelade Google att man skulle lägga ner sin spelströmningstjänst Stadia, samtidigt lovade man användare att samtliga skulle få återbetalning på sina köp. Nu ska Google ha påbörjat dessa återbetalningar, som gäller spel, tillägg till spel, samt prenumerationsavgifter (dock inte för Stadia Pro). Även själva Stadia-kontrollen kommer att återbetalas, om du känt den från Googles webbutik.

Köp en hel by i Spanien för under tre miljoner kronor

Feber.se - 11 Nov 22 kl. 07:30

Skick: tveksamt Det är mycket som är konstigt i världen, som att man nu kan köpa en hel by i Spanien för 260.000 euro, eller dryga 2,8 miljoner kronor. Inte mycket.

Nu går det att betala med Klarna-appen i fysiska butiker

Feber.se - 03 Nov 22 kl. 09:00

Betala som online i verkligheten Klarna uppdaterar nu sin app med en ny funktion som gör det möjligt att betala med Klarna-appen i vissa utvalda fysiska butiker. Betaljätten säger att detta ska ge användare samma fördelar i fysisk butik som när de handlar med Klarna online. I butik kan nu kunder bestämma om de vill betala direkt, senare eller delbetala.

Apple börjar ta provision för annonser i iOS-appar

Feber.se - 26 Oct 22 kl. 15:00

När användare köper annonser i appar från App Store I måndags uppdaterade Apple sina riktlinjer för App Store med en ny regel som kräver iOS-utvecklare att använda köp inuti appar när en användare köper annonser i sociala medie-appar. Detta påverkar förstås främst Metas appar som Facebook och Instagram, appar som TikTok och Twitter använder redan Apples system. Detta innebär att Meta nu måste ge Apple 30 procent av varje transaktion som görs och det är första gången Apple direkt beskattar reklam i iOS-appar.


Fler inlägg från Feber.se

William populäraste namnet på nyfödda förra året

Feber.se - 1 timme sedan

Astrid toppar namnlistan för nyfödda flickor Idag presenterade SCB statistik över vilka tilltalsnamn som var populärast bland föräldrar att ge sina nyfödda barn förra året. Det absolut mest populära namnet var William som gavs till 690 barn förra året. 603 flickor döptes till Astrid vilket gjorde namnet till det mest populära bland nyfödda flickor 2022.

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 2 timmar sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 2 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 3 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 3 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 14 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 15 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 15 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 16 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 16 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 17 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 17 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?

Ännu fler koncept till elbilsmässa

Feber.se - 17 timmar sedan

Från Hyundai, Audi och Mini Ännu fler konceptbilar är klara för elbilsmässan eCarExpo som går av stapeln nu i helgen. Tidigare har vi berättat att Volkswagen kommer med sin ID. Life, Skoda med sin Vision 7S och Polestar med sin Precept.

Zeekr testar nya elbilen i Sverige

Feber.se - 18 timmar sedan

Syskon till kommande Volvo EX30 Zeekr har nu släppt maskerade bilder på deras kommande tredje modell som kanske, och troligtvis, får namnet 003. Den här är syskon med kommande Volvo EX30 och som vi kan se kommer dessa bilder från Sverige, närmare bestämt Göteborg. Bilen som givetvis är en crossover bygger på Geelys SEA-plattform och är cirka 4,3 meter lång.

Vikbar iPad kan släppas nästa år

Feber.se - 18 timmar sedan

Med ett kickstand i kolfiber Apple ska enligt analytikern Ming-Chi Kuo planera att lansera en böjbar iPad med ett kickstand i kolfiber någon gång under nästa år. Stativet i kolfiber ska enligt Kuo göra enheten både lätt och hållbar, men det är oklart på vilket sätt det skulle hålla enheten uppe. I den senaste serien tweets skriver han även att han förväntar sig att iPad-försäljningen kommer att minska 10–15 procent jämfört med förra året, men att han förväntar sig att en vikbar enhet skulle kunna vända denna trend nästa år.