Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kalles vilda äventyr: En sagolik historia om Karl XII – Andréas Sjölander

Bokbloggar - 29 Sep 19 kl. 12:49

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vilda djur som inte funnits utan djurparker

Svensson - 07 Oct 19 kl. 09:40

En liberal riksdagsledamot vill förbjuda alla djurparker. Det är inte naturligt för djuren att leva i djurparker menar hon. Det stämmer naturligtvis och förr i tiden kan mycket väl djurparksvistelse liknas vid djurplågeri.

Andra delen av Disenchanted är här!

Feber.se - 20 Sep 19 kl. 12:40

Tio nya avsnitt ute nu Idag är det 20 september och det betyder inte bara att ett gäng amerikanare kommer storma Area 51, utan även att andra delen av Disenchantment har släppts. I andra säsongen får vi följa Bean, hennes mamma Dagmar och Luci som beger sig ut på äventyr i olika nya världar. Ovan har ni en trailer för andra delen och nedan hittar ni en sammanfattning av första delen från Abbi Jacobson och Nat Faxon, som spelar Bean och Elfo i serien.

Google lägger återigen Sverige till listan över länder med Android Auto

Swedroid.se - Allt om Google Android - 09 Sep 19 kl. 11:38

I början av juli ropade Google varg (och därmed även Swedroid) när de la till Sverige, Danmark, Finland och Island till listan över länder där det går att använda Android Auto officiellt. Appen fortsatte dock vara otillgänglig i Google Play och länderna togs snabbt bort från listan. Nu har Google uppdaterat listan över Android Auto-länder igen.

Trailer för Disenchantments andra säsong

Feber.se - 06 Sep 19 kl. 10:20

Matt Groenings animerade Netflix-serie Här kommer trailer till den andra säsongen av Matt Groenings fantasydrama Disenchantment, en serie vars första säsong började sändas på Netflix förra sommaren. I seriens andra säsong får vi fortsatt följa prinsessan Bean, alfen Elfo och demonen Luci på deras äventyr. Säsong två av Disenchantment drar igång på Netflix 20 september.

Äventyr vid havet

Bokbloggar - 03 Sep 19 kl. 09:00

Nu förbjuds handel med vilda elefanter till djurparker

Feber.se - 28 Aug 19 kl. 10:40

Kommer att gälla cirkusar med Igår beslutade medlemmar som anslutit sig till det internationella avtalet CITES (Convention on International Trade in Endangered Species) att förbjuda handel med elefantungar som fötts i vilt tillstånd. Det innebär att djurparker och cirkusar runt om i världen inte längre kan köpa nyfödda elefantungar från Afrikas savanner för att visa upp för sina besökare. Röstsiffrorna för ett förbud blev 87 mot 29.

Även vilda hundar

Bokbloggar - 23 Aug 19 kl. 18:43


Fler inlägg från Bokbloggar

Boktips!

Bokbloggar - 15 minuter sedan

Milkman

Bokbloggar - 1 timme sedan

Svart sommar

Bokbloggar - 11 timmar sedan