Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kan vi prata om det här?

Bokbloggar - 09 Oct 19 kl. 00:37

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Låt detta bli tiden då vi samtalar med SD

Nyhetspressen - 03 Nov 18 kl. 07:10

"Vi ska inte prata med SD" låter som om man är rädd för oliktänkande. Vi måste förstås prata med sverigedemokrater, så mycket vi kan, närhelst vi kommer åt. All som kan.

Hunden Ensos unika talang: Kan prata

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 16:56

Vallhunden Enso i Åmål kan förstås skälla som andra hundar.Men han kan även prata.När Enso blir sugen på något gott, då säger han "mamma" till sin matte.

"Våga prata om döden"

Nyhetspressen - 05 Nov 16 kl. 17:46

Lyft fram döden och prata om den..

Andersson om spelarnas diss: Det får vi prata om

Nyhetspressen - 11 Oct 16 kl. 11:29

Två av landslagsspelarna, Jimmy Durmaz och John Guidetti, skyndade igenom mixad zon efter segern mot Bulgarien – utan att prata med media. – Jag fick det berättat för mig nu på morgonen. Det här får vi prata om, säger förbundskapten Janne Andersson..

Hampus uppdrag: Att få folk att prata

Nyhetspressen - 05 Sep 16 kl. 19:29

Studentpresenten var bättre än Hampus Malmgren kunnat drömma om. Det blev inte bara snabb reklamfilmsdebut – han ska få folk att prata i en ny integrationssatsning också..

Viktor Barth-Kron: Stefan Löfven, principerna och omständigheterna

Nyhetspressen - 18 Mar 16 kl. 10:51

När Stefan Löfven (S) gästade SVT:s ”Agenda” i söndags hade han säkert hoppats på att få prata om den svenska modellen, men utfrågaren Anna Hedenmo ville i stället prata om migrationspolitik..

Männen fick prata mest i Stjärnorna på slottet

Nyhetspressen - 25 Jan 16 kl. 11:27

I sista avsnittet av Stjärnorna på slottet blev det bråk mellan Claire Wikholm och Stefan Sauk. Appen Gentertimer ger Wikholm rätt - männen fick prata mest..

”Män måste prata med män”

Nyhetspressen - 12 Jan 16 kl. 09:55

Ida Östensson, grundare av Crossing Boarders, vidgar problematiken med sexuella trakasserier bort från festivalområdet: – Män måste börja prata med andra män. Problemet handlar inte om etnicitet utan om kön, säger Ida Östensson till SvD..

Att fotografera från ISS

Feber.se - 11 Dec 14 kl. 17:45

Don Pettit berättar Att höra fotografer prata om sitt fotograferande är oftast intressant och att höra astronauter prata om rymden är något jag uppskattar lika mycket. Så då måste ju denna video vara fantastisk då vi får höra astronauten Don Pettit prata om hur det är att fotografera från rymdstationen ISS. www.

Cavani: ”Meningslöst att prata om min framtid”

Sportbladets SillySeason - 30 Jun 13 kl. 22:09

Vad vore en vanlig dag utan ett inlägg om Edinson Cavani? Uruguayanen har uppgetts vara nära en flytt till både Chelsea och Real Madrid. Själv vill han inte prata om något annat än Napoli.


Fler inlägg från Bokbloggar

Regnmannen

Bokbloggar - 5 timmar sedan