Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Kanye West vill bli president - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Kanye West vill bli president

Feber.se - 26 Nov 22 kl. 13:00

Den rubriken har vi använt förut Under 2020 var Kanye West sugen på att bli president och försökte bli en del av presidentvalskampanjen som pågick då. Han drog sig dock ur kampanjen kort efter han hoppade in i den men nu verkar det nalkas ett nytt försök från den amerikanska artisten. Via Twitter antydde nämligen Kanye att han vill försöka bli president igen och att han bland annat frågat den tidigare presidenten Donald Trump om han vill bli Kanyes vicepresidentkandidat. Om det blir något av detta återstår självklart att se. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Horizon Forbidden West får expansion

Feber.se - 09 Dec 22 kl. 16:45

Horizon Forbidden West: Burning Shores Precis som Horizon Zero Dawn fick så kommer även Horizon Forbidden West få en större expansion. Expansionen heter Burning Shores och en första trailer för den visades upp under nattens The Game Awards. I denna expansion kommer Aloy åka till Los Angeles-området för att reda ut vad som händer där.

Företag erbjuder sig att ta bort Kanye West-tatueringar gratis

Feber.se - 05 Dec 22 kl. 12:00

Kanske är en del som inte längre vill ha Ye på armen Ett brittiskt företag som pysslar med borttagning av tatueringar har nu börjat erbjuda sina kunder att ta bort tatueringar av Ye, artisten som tidigare hette Kanye West, helt gratis. Tatueringsborttagnings-studion NAAMA skriver bland annat om sitt beslut att erbjuda gratis borttagning av Kanye West-tatueringar: "There is no shame in wanting to remove a tattoo inspired by someone you admire that ends up standing for something entirely different." NAAMA:s erbjudande om att ta bort Kanye West-tatueringar gratis gäller bara för dem som bor i Storbritannien.

Kanye West ska inte längre köpa Parler

Feber.se - 02 Dec 22 kl. 08:30

Berättar plattformen efter att Kanye gästat Alex Jones Infowars I oktober fick vi reda på att artisten Kanye West skulle köpa plattformen Parler efter att ha blivit utkastad från både Instagram och Twitter. Nu bekräftar dock Parler att köpet inte blir av, trots allt. Om det har något att göra med att West under gårdagen gästat Alex Jones show Infowars och sagt sådant som att han "älskar Hitler" framgår inte.

Apple Music tar bort bort spellista med Kanye West-låtar

Feber.se - 31 Oct 22 kl. 11:30

Men alla artistens låtar ligger kvar på tjänsten Apple blir den första streamingtjänsten att göra någonting efter Kanye Wests, som nu heter Ye, utspel på sista tiden. Artistens musik- och videobibliotek ska vara orört, men spellistorna "Kanye West Essentials" och "Kanye West Video Essentials" verkar ha tagits bort från Apple Music någon gång under förra veckan och syns inte längre i sökresultaten eller under artistens profil. Spotifys Daniel Ek har under förra veckan meddelat att Spotify inte kommer att ta bort artistens låtar från sin tjänst.

Adidas avslutar samarbetet med Kanye West

Feber.se - 25 Oct 22 kl. 15:55

Företaget tolererar inte antisemitism Adidas avbryter med omedelbar verkan sitt samarbete med artisten Kanye West. Ye, som Kanye West nuförtiden heter, har under den senaste tiden varit i blåsväder, främst på grund av en rad antisemitiska uttalanden i intervjuer och på sociala medier. Adidas skriver i ett pressmeddelande: Adidas does not tolerate antisemitism and any other sort of hate speech.

Kanye West köper sociala medie-plattformen Parler

Feber.se - 17 Oct 22 kl. 12:15

Därifrån lär han väl inte kunna bli utkastad Parlement Technologies, företaget bakom den omdebatterade och kontroversiella sociala medie-plattformen Parler, meddelade idag att Kanye "Ye" West kommer att köpa Parler. Kanye West blev så sent som för en vecka sedan utkastad från både Instagram och Twitter efter att postat grejer som bröt mot de båda social medie-tjänsternas användaravtal. Huruvida det har något att göra med att West nu köper Parler är oklart men det verkar så.

UFC-fightern går på kontroversiell filmpremiär – med Kanye West!

MMAnytt - 14 Oct 22 kl. 19:03

UFC-fightern Colby Covington gick att se tillsammans med rappstjärnan Kanye West under premiären av en dokumentär om Black Lives Matter (BLM). ”Chaos” Covington har kommit att bli något av en polariserande figur i MMA-världen, bland annat för sitt entusiastiska stöd för den förre USA-presidenten Donald Trump. Covington har sagt att Brasilien är en soptipp, kallat sina fans för nördar […] The post UFC-fightern går på kontroversiell filmpremiär – med Kanye West!

Kanye West har fått sitt Instagram-konto låst

Feber.se - 10 Oct 22 kl. 08:35

Lyckades med samma sak på Twitter Kanye West, eller Ye som har heter nu för tiden, har de senaste dagarna bombat sitt Instagram-konto med inlägg som innehåller privata konversationer med olika personer. Instagram fick i helgen nog, tog bort en del inlägg och satte restriktioner på kontot. Då drog Ye till Twitter, som han har hållit sig borta från, men det tog inte lång tid innan även Twitter fick nog och plockade bort tweets och låste kontot.

Idag släpps Horizon: Forbidden West

Feber.se - 18 Feb 22 kl. 13:00

Ska ni utforska förbjudna västvärlden? Idag är det äntligen dags för er vanliga dödliga att hoppa in den kritikerrosade uppföljaren till Horizon: Zero Dawn. Horizon: Forbidden West blir idag spelbart på PS4 och PS5 och ger spelare möjlighet att ta del av ett av årets hittills bästa spel.

Kanye West släpper bara Donda 2 på sin egna spelare

Feber.se - 18 Feb 22 kl. 12:30

"Artister får idag bara 12 procent av intäkterna" Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. Den senaste tiden har Ye (tidigare Kanye West) varit ovanligt aktiv på Instagram med inlägg om både sitt kommande album Donda 2, men också om hur mycket han inte tycker om Pete Davidson.


Fler inlägg från Feber.se

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 1 timme sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 2 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 2 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 3 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 14 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 14 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 15 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 15 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 16 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 16 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 17 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?

Ännu fler koncept till elbilsmässa

Feber.se - 17 timmar sedan

Från Hyundai, Audi och Mini Ännu fler konceptbilar är klara för elbilsmässan eCarExpo som går av stapeln nu i helgen. Tidigare har vi berättat att Volkswagen kommer med sin ID. Life, Skoda med sin Vision 7S och Polestar med sin Precept.

Zeekr testar nya elbilen i Sverige

Feber.se - 17 timmar sedan

Syskon till kommande Volvo EX30 Zeekr har nu släppt maskerade bilder på deras kommande tredje modell som kanske, och troligtvis, får namnet 003. Den här är syskon med kommande Volvo EX30 och som vi kan se kommer dessa bilder från Sverige, närmare bestämt Göteborg. Bilen som givetvis är en crossover bygger på Geelys SEA-plattform och är cirka 4,3 meter lång.

Vikbar iPad kan släppas nästa år

Feber.se - 18 timmar sedan

Med ett kickstand i kolfiber Apple ska enligt analytikern Ming-Chi Kuo planera att lansera en böjbar iPad med ett kickstand i kolfiber någon gång under nästa år. Stativet i kolfiber ska enligt Kuo göra enheten både lätt och hållbar, men det är oklart på vilket sätt det skulle hålla enheten uppe. I den senaste serien tweets skriver han även att han förväntar sig att iPad-försäljningen kommer att minska 10–15 procent jämfört med förra året, men att han förväntar sig att en vikbar enhet skulle kunna vända denna trend nästa år.

Bilprovningen: Varannan A-traktor har allvarliga brister

Feber.se - 18 timmar sedan

Gotland var värst förra året För första gången delar nu Bilprovningen med sig av besiktningsstatistik för A-traktorer och det är ingen rolig läsning direkt. Sju av tio hade brister och varannan bil hade fel som krävde ombesiktning av de runt 3000 A-traktorer som Bilprovningen besiktigade förra året. På Gotland såg det mörkast ut där 84,6 procent av bilarna hade brister.