Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Kattungar!

Paow - 09 May 20 kl. 15:21

Åh Mattias katt har fått kattungar. Endast 4 dagar gamla. Kommer ju lätt ta med mig en av dem hem sen när dem är leveransklara! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kattungar besöker akvarium

Feber.se - 27 Apr 20 kl. 15:40

Tänker de på mat då? När inga människor längre kan besöka världens akvarium så har det blivit läge för att låta andra djur kika in vad som sker på dessa. Vi har tidigare skrivit om när ett gäng pingviner fick vandra runt på Shedd Aquarium i Chicago och här kan ni kika in när ett ystert gäng med kattungar besöker Georgia Aquarium i Atlanta.

Kattungar dumpades – hittades i plastpåse

Nyhetspressen - 10 Jul 18 kl. 16:16

I förra veckan fick Djurskyddet i Kristinehamn in fyra små kattungar.Då hade de just hittats – dumpade i en plastpåse.– Tyvärr är jag inte chockad.

CryptoKitties är ett spel baserat på blockkedjan

Feber.se - 05 Dec 17 kl. 13:45

Samla på kattungar istället för kryptovalutor CryptoKitties är ett nytt webbaserat spel där spelarna ska samla och föda upp kattungar som de sedan kan sälja för riktiga pengar. Spelet är baserat på den så kallade blockkedjan och jag antar att man kan jämföra en kattunge med ett block i kedjan, det vill säga ungefär som bitcoin, ethereum och andra kryptovalutor fungerar. I CryptoKitties använder sig spelarna av ethereum för att köpa och sälja kattungar till varandra.

Polisen knackade på – såg kattungar krypa runt i porslinskross

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 06:33

Uppemot sex katter har omhändertagits av polis efter ett besök hos kattägaren i slutet på oktober. Vid besöket var lägenheten fylld av sopor, porslinskross, kattbajs och matrester som katterna sprang runt i..

Ersätt bilder på Trump med kattungar

Feber.se - 12 Jan 17 kl. 13:10

Make America Kittens Again Om man använder Chrome och inte vill se bilder på Donald Trump så finns det ett tillägg till Chrome som fixar biffen. Tillägget ersätter helt enkelt bilder på Trump med bilder på kattungar. Om tillägget kan göra så att kattungar styr USA istället för Trump låter vi vara osagt, men det känns orimligt.

Bland katthumrar och regnbågar

Nyhetspressen - 01 Oct 16 kl. 10:14

Varför kryllar sociala medier av kattungar? Det är en av många frågor som undersöks i SVT-programmet "Sociala monster". Sociala medier har blivit en självklar del av vår tillvaro.

Rappare kollar in dyra kattungar

Feber.se - 14 Sep 16 kl. 23:00

Ocicat-ungar för 2.000 dollar styck I det här klippet kollar 2 Chainz och DJ E. Sudd in kattungar av rasen ocicat hemma hos Stacey Lebreton.

Assassin's Creed med kattungar

Feber.se - 27 Sep 14 kl. 15:49

Sötchock overload! Alla vet att kattungar är det bästa som finns. Likaså är Assassin's Creed en riktigt trevlig spelserie.

Kattungar som lär sig att gå

Feber.se - 18 Aug 14 kl. 08:22

Naaaaaaw Samlingsklipp som innehåller tre minuter med kattungar som lär sig att gå. www.youtube.


Fler inlägg från Paow

Lampor hem?

Paow - 10 timmar sedan

i samarbete med lampgallerian.se/ Att greja hemma är typ det roligaste jag vet. Att köpa inredning, att pynta och att byta mattor.

Älskar att vara på landet?!

Paow - Igår: 13:56

Nu har jag vart på landet typ varje dag i två veckor. Och fan vad jag trivs? Jag som alltid trott att jag vart en stadstjej.

Äntligen nya naglar!

Paow - 27 May 20 kl. 12:36

Efter att min gamla nageltjej förstörde mina naglar och gjorde så att jag fick greenie(jag vet att sånt kan hända) men jag hade fått det pga att hon byggt in gamla släpp pga slarvfel. Men nu hittade jag Belinda som sitter på Studio S. Hon är HELT magisk.

Bilder

Paow - 26 May 20 kl. 12:02

Sommarångest?

Paow - 26 May 20 kl. 11:59

Cyckel hållare

Paow - 26 May 20 kl. 11:40

Snygga munskyddsmasker

Paow - 20 May 20 kl. 15:52

Inlägget är i samarbete med make up sweden. Hej hej hoppas ni alla mår bra idag! Själv mår jag toppen trotts, trotts dessa tider vi lever i nu försöker jag att tänka positivt och inte gå ner mig pga allt man får höra.

Oh my good

Paow - 20 May 20 kl. 15:34

På min instagram har jag en tävling med oh my good där man kan vinna 1000kr i presentkort.

Förra veckan

Paow - 18 May 20 kl. 14:26

Kattungarna har öppnat ögonen! Så söta dem är nu. Vi var på spökjakt i säter.

Kattungar!

Paow - 09 May 20 kl. 15:21

Åh Mattias katt har fått kattungar. Endast 4 dagar gamla. Kommer ju lätt ta med mig en av dem hem sen när dem är leveransklara!

Nytt hår

Paow - 07 May 20 kl. 02:12

Hej på er. Kom nyss hem efter att ha vart en heldag i Göteborg. Jag åkte dit för att fixa håret på Hello Bombshell.

Nya naglar

Paow - 29 Apr 20 kl. 21:23

Så här kommer du igång med högskoleprovet

Paow - 28 Apr 20 kl. 23:26

I samarbete med hpguiden Hej där alla läsare! Tänkte skriva om ett ämne som både är viktigt och nu mycket uppmärksammat, speciellt under dessa tider vi lever i nu… Jag har själv aldrig gått i skolan, men har alltid varit intresserad utav att lära mig nya saker. Hade jag fått göra om och göra rätt så hade jag självklart valt att inte hoppa av skolan och fortsätta mina studier.

Corona nej tack

Paow - 28 Apr 20 kl. 18:30