Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kidnapparen

Bokbloggar - 24 May 19 kl. 07:27

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kidnapparen

Bokbloggar - 29 Dec 18 kl. 18:08

Polisen jagar kidnapparen Alexander "Bax" Camara

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 17:59

Alexander "Bax" Camara, 27, misstänks för människorov och försök till utpressning.Hittills i år har han dömts till fängelse – två gånger.Nu går polisen ut med en efterlysning efter att han rymt i samband med ett sjukhusbesök i Huddinge.

Kidnappare misstänks för knivdåd på centralen

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 13:36

Den unga kvinnan kidnappade under brutala former en kvinna i Göteborg förra året. Offret fick sitt hår avklippt, misshandlades och tvingades att klä av sig naken i kylan. Nu har den dömda kidnapparen gripits och anhållits igen – misstänkt för att på lördagskvällen ha försökt mörda en man på Göteborgs centralstation.

Flickan försvarar kidnapparen

Nyhetspressen - 15 Jan 17 kl. 08:41

Kamiyah Mobley stals från sjukhuset när hon bara var några timmar gammal. Tack vare ett DNA-test har nu en 18-årig kvinna identifierats som den försvunna flickan. Gloria Williams, som uppfostrat henne som sin dotter, greps.

Kristen flicka kidnappades, tvingades bli muslim och gifta sig

apg29 - 07 Feb 14 kl. 09:19

I Pakistan kidnappades den kristna flickan, 16-åriga Samariya Nadeem. Hon tvingades att bli muslim och gifta sig med kidnapparen.Enligt en muslimsk präst som är inblandad i fallet är det inget brott att bortföra och tvångskonvertera icke-muslimer..

Ariel Castro död – hängde sig i cellen

Nyhetspressen - 04 Sep 13 kl. 06:54

Kidnapparen dömdes tidigare till 1 000 års fängelse..

TV: Kidnapparen kan få dödsstraff

UNDERBARACLARA - 10 May 13 kl. 10:44

Åklagaren i Ohio överväger dödsstraff för den misstänkte kidnapparen Ariel Castro. Han kan fällas för mord då han misstänks för att flera gånger ha orsakat [...

Misshandlades, svalts och våldtogs

Nyhetspressen - 09 May 13 kl. 14:48

Kvinnorna som hölls inlåsta i ett hus i Cleveland i tio år våldtogs, svalts och misshandlades. En av dem fick fem missfall, framkallade av kidnapparen Ariel Castro som lät kvinnan svälta och slog henne i magen.Ariel Castro delgavs på onsdagskvällen misstanke om våldtäkt och kidnappning.


Fler inlägg från Bokbloggar

Wildcard

Bokbloggar - 3 timmar sedan