Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kirke av Madeleine Miller

Bokbloggar - 26 Aug 19 kl. 17:42

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Frank Miller återvänder till Dark Knight Returns igen

Feber.se - Igår: 14:20

Fortsätter berättelsen med The Golden Child I slutet av 80-talet levererade Frank MIller en av de mest ikoniska Batman-berättelserna The Dark Knight Returns och i den fick vi möta en åldrad Bruce Wayne som var tvungen att axla rollen som Batman igen när Gotham blivit för stökigt. Miller återvände till Dark Knight Returns-serien i 2001 med The Dark Knight Strikes Again och ännu en gång 2015 med The Dark Knight III: The Master Race. Nu är det dags igen då DC Comics presenterat Dark Knight Returns: The Golden Child.

En smakbit ur Kirke

Bokbloggar - 25 Aug 19 kl. 19:31

Trailer för Underwater

Feber.se - 19 Aug 19 kl. 18:40

Undervattensthriller med Kristen Stewart och TJ Miller En ordentlig trailer för Underwater har släppts och denna kan ni skåda ovan. I filmen kommer vi få följa ett gäng forskare i ett underjordiskt labb som måste rädda sig själva när en jordbävning gör livet lite sämre under ytan. Filmen regisseras av William Eubank, som tidigare gjort The Signal, och medverkar gör bland annat Kirsten Stewart, TJ Miller och Vincent Cassel.

HBO gör tv-serie om Kirke

Feber.se - 01 Aug 19 kl. 14:00

Baserad på romanen med samma namn HBO har beställt åtta avsnitt av serien Circe som ska vara en modern tolkning av Kirke från Homeros bok Odysséen. I serien kommer vi få följa gudinnan när hon går från en nymf till häxa. Serien kommer följa Madeline Millers bok med samma namn som berättar en episk historia om kärlek, loss, tragedi och odödliga konflikter.


Fler inlägg från Bokbloggar

Crooked Kingdom

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Kvinnornas stad

Bokbloggar - 7 timmar sedan