Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Klipp från Get Back - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Klipp från Get Back

Feber.se - 14 Nov 21 kl. 12:00

The Beatles-dokumentären av Peter Jackson Den 25 november kommer som bekant Peter Jacksons dokumentärserie om The Beatles att släppas på Disney+. Peter Jackson spenderade tre år med att återställa och redigera 60 timmar med material vara en hel del inte tidigare visats. Materialet har klippts ner till en sex timmar lång dokumentärserie i tre delar. I veckan släpptes det ett första klipp från dokumentären och det kan du kolla in ovan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En första titt på Fraggle Rock: Back to the Rock

Feber.se - 20 Jan 22 kl. 20:00

Apple TV+ reboot av Fragglarna Snart är det dags för premiär av den nya versionen av den klassiska dockserien som här i Sverige hette Fragglarna. Den nya versionen av gjord för Apple TV+ och har fått namnet Fraggle Rock: Back to the Rock. I inslaget ovan kan ni kolla in lite om den nya versionen serien och hur denna återkopplar till originalet.

Nytt klipp från scen i Uncharted

Feber.se - 05 Jan 22 kl. 17:15

Flygplansresa med mycket action Ovan är ett klipp från en scen ur den kommande Uncharted-filmen baserad på TV-spelet med samma namn. I scenen får vi se Nathan Drake, som spelas av Tom Holland, slungas ut ur ett flygplan medan det är i luften. Filmen har premiär 18 februari.

Tiger King-producenter stämda för Ace Ventura-klipp

Feber.se - 29 Dec 21 kl. 09:00

Anses ha använts för att höja dokuseriens kommersiella värde Tiger King-producenterna har berättat en rackabajsare till story som blir allt mer underlig ju längre man kikar. I serien dyker det upp några klipp från Ace Ventura: When Nature Calls och detta verkar inte riktigt uppskattas av folket som äger rättigheterna för filmen. Morgan Creek Entertainment har lämnat in stämningsansökan mot Tiger King-producenterna för att två klipp från Ace Ventura används i Tiger King-serien, vilket handlar om totalt fem sekunders skärmtid.

Så här gjordes Jurassic Park-katten

Feber.se - 07 Nov 21 kl. 09:00

Katt, grön duk och godis I veckan dök de upp ett rätt så underhållande klipp där någon bytte ut t-rexen från Jurassic Park med en katt. Det var helt enkelt ett välgjort och underhållande klipp. Om du nu var sugen på hur de gick tillväga för att göra detta klipp så kan du nu se ett "bakom kulisserna"-klipp i spelaren ovan.

Klipp från Rocky IV: Rocky vs. Drago The Ultimate Director's Cut

Feber.se - 29 Oct 21 kl. 13:30

Mer Rocky IV helt enkelt Som bekant har Sylvester Stallone spenderat lite tid med att klipp om lysande Rocky IV och därmed lagt till hela 40 minuter med aldrig tidigare visat material. Denna omklippta version heter Rocky v. Drago: The Ultimate Director's Cut och har premiär via VOD den 12 november.

Första klipp från dokumentär om Kanye West

Feber.se - 29 Sep 21 kl. 20:30

Kommer till Netflix nästa år Här kommer ett klipp från den kommande Netflix-dokumentären JEEN-YUHS om allas favoritartist Kanye West. I klippet som ska vara från 2002 ser vi West och Mos Def freestyla. JEEN-YUHS kommer till Netflix 2022.

Kampanjtrailer för Back 4 Blood

Feber.se - 16 Sep 21 kl. 11:30

Varför mördar vi egentligen zombiesarna? Back 4 Blood kommer släppas om lite mindre än en månad och då kommer vi få kötta ner en och annan före detta människa med diverse tillhyggen. Men hur började denna variant av zombieapokalypsen?

Klipp från Space Jam: A New Legacy

Feber.se - 01 Jul 21 kl. 10:00

Matrix och sådant Om lite drygt två veckor har Space Jam-uppföljaren Space Jam: A New Legacy premiär nästa månad och här har vi ett litet klipp från filmen som är fylld med diverse referenser till filmer. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Kort klipp från Jurassic World: Dominion

Feber.se - 22 Jun 21 kl. 08:00

Dinotajm Här har vi ett litet miniklipp från nästa kapitel i Jurassic World-berättelsen, Jurassic World: Dominion. Detta klipp ska ge en liten försmak för en längre variant av detta klipp som kommer visas innan F9 i IMAX-biografer. I klippet får vi se ett gäng dinosaurier som chillar för 65 miljoner år sedan innan vi höll på att klona dem och skit.

Livet som stålbyggare

Feber.se - 15 May 21 kl. 16:00

POV-klipp Klipp där man får följa med en dag på en stålbyggares jobb när den jobbar på bygget av ett höghus i centrala Vancouver. Bonus-dag-på-jobbet-klipp nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Feber.se

Antalet döda i bränder fortsätter att minska

Feber.se - 1 timme sedan

Tack brandvarnaren Statistik från MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) visar nu att antalet döda i bränder fortsätter att minska. Förra året dog 82 stycken, 2020 var siffran istället 89, 2019 var den 78 och 2018 var siffran 69 stycken. Inte lägst den senaste tiden alltså men 2003 var siffran 162 stycken.

Vi lägger fem miljarder på strömmad tv och film

Feber.se - 1 timme sedan

Hur många tjänster prenumererar du på? Vi gillar tydligen att kolla på film och tv via strömmade tjänster. Mediavision har nämligen sammanfattat 2021 och deras siffror visar på att vi lägger allt mer pengar på tjänster som Netflix, HBO Max och Disney+.

Apple släpper iOS 15.3 och macOS 12.2

Feber.se - 1 timme sedan

Med säkerhetsfix för Safari Apple släppte igår uppdateringar till sina populära operativsystem iOS 15.3, iPadOS 15.3 och macOS 12.

Cybertruck försenas officiellt

Feber.se - 1 timme sedan

Till nästa år eller ännu längre Teslas Cybertruck kommer att försenas till nästa år i bästa fall, säger företagets VD Elon Musk. Detta bekräftar tidigare rykten om att pickupen inte skulle komma i år. Musk meddelar också att Tesla inte planerar att släppa några andra nya bilar i år, eftersom att detta skulle innebära att företagets leveranser av bilar då skulle minska.

Steam Deck börjar skeppas 28 februari

Feber.se - 2 timmar sedan

Första batchen på ingång! Valve har äntligen spikat skarpt släppdatum för sin handhållna spelkonsol/speldator Steam Deck och enheten kommer börja skeppas från 28 februari. Dessa kommer skickas till folk som reserverat och Valve kommer börja skicka ut ordermail till potentiella köpare som får 72 timmar på sig att välja om de vill ha enheten eller ej.

Joe Dangers släppt på iOS igen

Feber.se - 2 timmar sedan

Hello Games stuntracer återupplivas! Innan Hello Games gjorde hela världen besviken med releasen av No Man's Sky jobbade gänget på en lite mindre spelserie vid namn Joe Danger. Spelen släpptes initialt till PC och konsol kring 2010, men mobila versioner släpptes kort därefter.

Joe Danger släppt på iOS igen

Feber.se - 2 timmar sedan

Hello Games stuntracer återupplivas! Innan Hello Games gjorde hela världen besviken med releasen av No Man's Sky jobbade gänget på en lite mindre spelserie vid namn Joe Danger. Spelen släpptes initialt till PC och konsol kring 2010, men mobila versioner släpptes kort därefter.

Morgans nya trehjuling presenteras den 24 februari

Feber.se - 3 timmar sedan

Nytt designspråk för första gången på över 20 år Morgan har en ny trehjuling på gång och den ska verkligen vara helt ny. Man har satt sig vid ritbordet och börjat om på nytt, även om teaserbilden här visar siluetter som vi ändå känner igen. Det finns väl kanske inte så många olika vis man kan göra en avskalad trehjuling på men Morgan säger ändå att massa är nytt.

Student JO-anmälde rättningen av högskoleprovet

Feber.se - 3 timmar sedan

Ansåg att fråga hade otillräcklig information En man i Uppsala har anmält rättningen av högskoleprovet till Justitieombudsmannen efter att hans svar på en fråga bedömdes som felaktigt. Fråga handlade om att de svarande skulle beräkna vad en burk fylld med socker vägde när denna var tom. Frågan var formulerad på följande sätt: En burk som ar fylld till 70 % med socker väger 1250 g.

Mortal Kombat kommer få uppföljare

Feber.se - 3 timmar sedan

Skrivs av Moon Knight-skribent Mortal Kombat släpptes förra året och levererade en actonspäckad och köttig slagsmålsfilm. Filmen var marginellt bättre än de tidigare Mortal Kombat-rullarna, men var underhållande nog för att Warner Bros ska göra en uppföljare. Utöver att arbetet dragit igång med filmen finns det inte så mycket information om den, men troligtvis kommer vi än en gång få träffa deltagare i den dödliga turneringen puckla på varandra.

Playstation listar februaris PS Plus-spel

Feber.se - 4 timmar sedan

Slagsmål och sånt Igår var det sista onsdagen i månaden och det betyder att Sony presenterade nästa månads PS Plus-spel. Den här gången blir det slagsmål, berg- och dalbanor samt ösigt fantasypangande för prenumeranter. Spelen i fråga är UFC 4, Borderlands: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep samt PS5-versionen av Planet Coaster: Console Edition.

Spotify kommer att plocka bort Neil Youngs musik

Feber.se - 4 timmar sedan

Vill hellre ha kvar Joe Rogan på sin tjänst Spotify meddelade igår kväll svensk tid att man kommer att plocka bort Neil Youngs musik från sin tjänst. Detta efter önskemål från Young själv då han inte vill att hans musik ska finnas på en tjänst som även distribuerar Joe Rogans ibland kontroversiella podcast. Young har specifikt haft åsikter om att Joe Rogan använder sin plattform på Spotify för att sprida felaktigheter angående vaccin och även använt sin populära podcast för att sprida antivaccin-propaganda.

Robotar kommer att laga och servera mat i Vinter-OS

Feber.se - 15 timmar sedan

För att minska risken för spridning av covid-19 Igår skrev vi lite om en robot som kommer att blanda drinkar under Vinter-OS i Beijing och här kan ni kolla in lite andra robotlösningar som kommer att användas under evenemanget. I klippet ovan syns bland annat olika robotsystem som kommer att användas för att tillaga och servera mat. Man kommer bland annat använda en lösning som hissar ner maten från taket till matgästen, en lösning som jag inte tror jag sett någonstans tidigare.

Nu blir det lättare att få Google Assistent att sluta gagga

Feber.se - 16 timmar sedan

Åtminstone på engelska Google har nu under ett tag, åtminstone för det engelska språket, jobbat på att användare ska kunna säga flera fraser till Google Assistent utan att först behöva säga "OK Google". Användare har sedan tidigare kunnat säga saker som snooze, svara och avbryt samtal (på engelska) utan att säga väck-frasen. Nu kommer en funktion som kanske kommer utnyttjas ännu mer.

U-svängar på smala vägar

Feber.se - 16 timmar sedan

Skillad förare Ett klipp började nyligen att snurra runt på nätet (det här ovan, 33 miljoner visningar i skrivande stund) och i det får vi se en herre som på vad som ser ut som en väldigt jobbig plats bestämmer sig för att vända. En annan hade ju försökt att backa alternativt gett upp, men han fixar det till slut. Det visade sig sen att han har en YouTube-kanal där han ägnar sig åt just detta - att vända på tokiga ställen.