Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Kolla in de första minuterna från S04 av Stranger Things - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Kolla in de första minuterna från S04 av Stranger Things

Feber.se - 21 May 22 kl. 08:00

Snart är det dags Nu är det mindre än en vecka kvar till den fjärde säsongen av Stranger Things har premiär. Redan nu kan man dock få sig en liten aptitretare eftersom Netflix under gårdagen släppte de första åtta minuterna från denna säsong. Denna säsong kommer sändas i två delar där den första delen släpps den 27 maj och den andra delen den 1 juli. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jodie Foster frontar s04 av True Detective

Feber.se - 28 May 22 kl. 13:00

Ska leta efter försvinna forskare i Alaska I nästa säsong av antologiserien True Detective kommer ingen mindre än Jodie Foster spela huvudrollen. Hon ska spela Detective Liz Danvers som då ska hitta sex försvinna arktiska forskare i Alaska. "When the long winter night falls in Ennis, Alaska, the six men that operate the Tsalal Arctic Research Station vanish without a trace.

Idag har Stranger Things 4 premiär

Feber.se - 27 May 22 kl. 13:30

Äntligen! Idag har äntligen första delen av Stranger Things 4 premiär på Netflix. Denna säsong är för första gången uppdelad i två olika delar, den första som släppts idag består av sju avsnitt som alla är över en timme långa.

Ny trailer för Stranger Things

Feber.se - 24 May 22 kl. 08:00

Fjärde säsongen drar igång på fredag Nu är det bara några dagar kvar tills fjärde säsongen av Stranger Things drar igång och här kommer en trailer inför det. Netflix skriver om vad vi har att se fram emot i seriens senaste säsong: "It’s been six months since the Battle of Starcourt, which brought terror and destruction to Hawkins. Struggling with the aftermath, our group of friends are separated for the first time – and navigating the complexities of high school hasn't made things any easier.

En teaser för S04 av Westworld

Feber.se - 10 May 22 kl. 08:00

Premiär 26 juni Om man fortfarande känner att det här med Westworld är något man vill titta på så har HBO släppt en liten teaser-trailer för seriens fjärde säsong. Denna säsong kommer dyka upp på HBO Max den 26 juni. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En ordentlig trailer för säsong 4 av Stranger Things

Feber.se - 12 Apr 22 kl. 16:45

Serien har premiär 27 maj Nu har Netflix till slut släppt en ordentlig trailer för den fjärde säsongen av den populära serien "Stranger Things". Så här skriver Netflix om den nya säsongen: "Det har gått sex månader sedan Battle of Starcourt, som ledde till stor skräck och förödelse i Hawkins. Kompisgänget, som är separerade för första gången, kämpar med efterdyningarna av slaget och försöker samtidigt navigera komplexiteten med gymnasiet.

Trailer för del två av S04 av Ozark

Feber.se - 02 Apr 22 kl. 15:00

Snart dags för slutet Första halvan av den fjärde säsongen av Ozark släpptes i januari och den 29 april kommer säsongens andra del att släppas. Detta blir också slutet av berättelsen om familjen Byrde som minst sagt har haft rätt hårda tider. I veckan släppte Netflix en trailer för de sista avsnitten och den trailern kan du kolla in ovan.

En teaser för S04 av Mayans MC

Feber.se - 26 Mar 22 kl. 12:00

Premiär den 19 april Sons of Anarchy-spinoffen Mayans MC får snart sin fjärde säsong och här har vi en liten teaser för den säsongen. De tre tidigare säsongerna av Mayans MC kan ses både på HBO Max och Disney+. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Spela Far Cry 6 gratis i fyra dagar

Feber.se - 23 Mar 22 kl. 15:30

Med nya Stranger Things-crossovern The Vanishing I morgon drar Ubisoft igång en kampanj som gör det möjligt att spela Far Cry 6 gratis i fyra dagar. I samband med detta lanserar man även lite nytt material i form av "The Vanishing", en Stranger Things-crossover som man utvecklat tillsammans med Netflix. Ubisoft skriver om "The Vanishing" i Far Cry 6: "The Vanishing will bring a stealth-horror-survival gameplay experience to Far Cry players for the first time with mysterious characters and new lore.

Första bilderna från kommande säsongen av Stranger Things

Feber.se - 23 Mar 22 kl. 15:45

Första delen har premiär 27 maj Nu har Netflix släppt ett gäng bilder på den kommande säsongen av Stranger Things med Eleven och gänget. Netflix skriver så här om serien: Det har gått sex månader sedan Battle of Starcourt, som ledde till stor skräck och förödelse i Hawkins. Kompisgänget, som är separerade för första gången, kämpar med efterdyningarna av slaget och försöker samtidigt navigera komplexiteten med gymnasiet.

Nu kan du testa Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Feber.se - 10 Mar 22 kl. 10:00

Demo släppt till Playstation Under gårdagens State of Play överraskade Square Enix genom att släppa ett demo till kommande Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Demo-versionen erbjuder de tre första områdena i spelet, vilket borde ge spelare en ordentlig hum om hur det actionspäckade spelet kommer vara att lira. Alla framgångar i spelet kommer kunna föras över till den skarpa versionen, vilket betyder att du inte behöver beta av spelets första timmar igen vid release.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.