Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Kolla in nytt Nintendo Indie World

Feber.se - 11 May 22 kl. 12:15

Nya indietitlar kommer att presenteras 16:00 Idag är det dags för ett nytt så kallat "Nintendo Indie World Showcase" och här kan ni kolla in det live. Nintendo Indie World Showcase är Nintendos återkommande arrangemang där man presenterar spel till sina plattformar från oftast lite mindre och oberoende spelutvecklare. Dagens Nintendo Indie World Showcase kickar igång klockan 16:00 och går att följa här ovanför. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nintendo sätter stopp för Dolphin på Steam

Feber.se - 28 May 23 kl. 08:00

Inte helt oväntat kanske Nintendo är inte helt glada över det här med emulering och har länge satt stopp för diverse emuleringsgrejer. Det senaste i denna saga är att de nu har sett till att emulatorn Dolphin inte längre ska släppas på Steam. Dolphin-emulatorn har länge använts för att emulera GameCube- samt Wii-spel.

Nya Zelda-spelet har redan sålts i över 10 miljoner exemplar

Feber.se - 17 May 23 kl. 21:00

Det tog bara tre dagar Det verkar ha varit många som var sugna på att köpa The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom när detta släpptes förra veckan. Nintendo skriver i ett pressmeddelande att spelet såldes i över 10 miljoner exemplar bara under de tre första dagarna spelet fanns tillgängligt till försäljning. Det gör det senaste Legend of Zelda-spelet till det snabbast säljande titeln i hela Legend of Zelda-serien.

Nintendo Live 2023 arrangeras i Seattle

Feber.se - 09 May 23 kl. 16:00

I september är det dags för Nintendos stora spelevent Nintendo meddelade igår att deras egna spelevent Nintendo Live i år för första gången kommer att köras utanför Japan. 1-4 september arrangeras Nintendo Live i Seattle Convention Center efter att 2018 och 2019 arrangerats i Kyoto och 2022 i Tokyo. 2020 och 2021 blev det inget Nintendo Live på grund av pandemin.

Går det att köra macOS på Nintendo Wii?

Feber.se - 08 May 23 kl. 19:00

Typ Vi har sett ett projekt där en Mac mini byggdes in i en Nintendo Wii, men nu är det dags att se en Wii som kör en äldre version av macOS helt på egen hand. Denna gång är det kanalen Michael MJD som lyckats installera macOS 9 på en Nintendo Wii. Det största problemet med installationen är dock att stora delar av texten i operativsystemet helt enkelt inte går att läsa.

Nytt Double Dragon-spel på ingång

Feber.se - 04 May 23 kl. 08:00

Här är trailern för Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons Snart släpps ett nytt spel i Double Dragon-spelet, det klassiska beat-em-up-spelet som ursprungligen släpptes av Technos Japan 1987. Det nya Double Dragon-spelet har fått titeln Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons och utvecklats av indiestudion Modus. Precis som i originalet kommer spelarna kunna slå sig fram med de båda karaktärerna Billy och Jimmy Lee men även Marian och den nya karaktären Uncle Matin går att spela med.

Nintendo Switch omgjord i Lego

Feber.se - 27 Apr 23 kl. 21:00

Om man vill göra det lite obekvämare att spela Spelmoddaren Peter Knetter, som vanligtvis bygger spelgrejer i kartong, har byggt ihop en Lego-version av Nintendo Switch. Det handlar om ett rätt imponerande bygge men som kanske inte är helt bekvämt att spela på, åtminstone inte om man jämför med originalversionen av Switch. Ni kan kolla in hur Knetter bygger ihop sitt lego-switch i klippet här ovanför.

Vad skiljer Nintendo från Sony och Microsoft?

Feber.se - 23 Apr 23 kl. 15:30

Här får vi reda på lite om det Wall Street Journal har kollat in hur Nintendos affärsmodell skiljer sig från de stora konsoljättarna Sony och Microsofts strategi på spelmarknaden. I inslaget ovan snackar Sarah Needleman från WSJ med spelanalytikern Michael Pachter om hur Nintendo tjänar sina pengar i jämförelse med Sony och Microsoft. Det handlar främst om hur Nintendo får intäktsströmmar från både sin hård- och mjukvara, spelen, men även om deras satsningar på filmer och nöjesfält.

Oxenfree II: Lost Signals kommer 12 juli

Feber.se - 20 Apr 23 kl. 17:30

Till en massa plattformar Under gårdagens Indie World Showcase från Nintendo släpptes en trailer till uppföljaren till Night School Studios populära spel Oxenfree. Oxenfree II har fått undertiteln "Lost Signals" och kommer precis som det första Oxenfree handla om lite övernaturliga grejer. I Oxenfree II: Lost Signals återvänder Riley till sin hemstad Camena för att undersöka lite mysko radiosignaler som har pejlats in där.

Ny trailer för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Feber.se - 13 Apr 23 kl. 16:42

Snart är det dags! Nintendo bjuder här på en ny hejdundrande trailer för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom som släpps till Nintendo Switch den 12 maj. I denna uppföljare till The Legend of Zelda: Breath of the Wild får du själv bestämma din väg genom Hyrule och på de mystiska öarna som svävar i himlen ovan.

Strong Museum ska bygga världens största Donkey Kong

Feber.se - 11 Apr 23 kl. 21:00

Nintendo ska hjälpa till med bygget Amerikanska Strong National Museum of Play uppger att man planerar att bygga vad som kommer att bli världens största spelbara arkadspelsversion av Donkey Kong. Arkadspelets kabinett kommer att bli cirka sex meter högt och Donkey Kongs skapare Nintendo kommer att hjälpa till med bygget skriver museet i en tweet. 30 juni kommer Strong Museum att inviga det jättestora Donkey Kong-spelet i samband med att museet öppnar en ny sektion.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.