Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Kommande Aston Martin DBX-version blir vass

Feber.se - 19 Jan 22 kl. 16:00

"The World’s Most Powerful Luxury SUV" Aston Martin har börjat teasa en kommande version av suven DBX. Den beskriver man som "The World’s Most Powerful Luxury SUV" vilket innebär att vi har något vasst att vänta oss. Troligtvis fler än de 650 hästar som Lamborghini Urus bjuder på alltså. Det har tidigare ryktats om att en version med V12:a är på väg - samma maskin som sitter i DBS Superleggera. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Aston Martin rullar ut DB12

Feber.se - 25 May 23 kl. 08:30

Mer än en facelift av DB11? Nu presenterar Aston Martin den nya modellen DB12 och den beskriver man som "world’s first super tourer". Många skulle nog inte se den som något revolutionerande utan snarare en facelift av föregångaren DB11.

Nya teaserbilder på Aston Martin DB12

Feber.se - 15 May 23 kl. 20:00

Nu får vi även se interiören Snart, den 24 maj närmare bestämt, kommer Aston Martin att visa upp den nya modellen DB12. Men innan dess hinner man givetvis med några teaserbilder till, och de som man har delat nu visar lite mer än tidigare. Bland annat får vi se hur strålkastarna kommer att se ut, hur bilen blir i profil och lite av hur den kommer att se ut på insidan.

Åtta nya sportbilar från Aston Martin kommande två åren

Feber.se - 11 May 23 kl. 17:00

Varav en helt ny Aston Martin-vdn Lawrence Stroll bekräftar nu att inte mindre än åtta nya sportbilar ska lanseras inom 24 månader. Först ut blir ersättaren till DB11 - DB12. Sen har vi uppföljare till Vantage och DBS att vänta, men det finns även en modell som vi inte har så bra koll på än.

Aston Martin teasar ersättaren till DB11

Feber.se - 04 May 23 kl. 19:30

Visas upp den 24 maj Aston Martin har skickat ut följande bild och berättat att det vi ser är ersättaren till DB11. Modellen som tros få namnet DB12 kommer att avtäckas den 24 maj. "The 24th of May sees the release of the next in line to the bloodline.

Aston Martin DBS 770 Ultimate nu även som cab

Feber.se - 13 Apr 23 kl. 16:30

Våren är här! I början av året rullade Aston Martin ut sin starkaste produktionsbil hittills - DBS 770 Ultimate. Nu presenteras denna som Volante, eller cabriolet som det också heter.

Aston Martin kanske släpper lättare version av DBX

Feber.se - 03 Apr 23 kl. 17:00

Ska vara enkel att banta Det är bra om en sportbil är lätt. Men en SUV? Hur stor roll spelar det egentligen när man ändå släpar omkring med en elefant?

Aston Martin teasar DB12

Feber.se - 22 Mar 23 kl. 08:00

Har premiär senare i år I samma veva som Aston Martin presenterade sina finansiella resultat från förra året delade de en teaserbild på en ny modell, som antagligen får namnet DB12. Man sa även att leveranserna av bilen kommer att dra igång under årets tredje kvartal, så det borde inte dröja så lång tid innan flaggan dras undan. Den här kommer att ersätta DB11 och väntas bli mer av en facelift än en helt ny design.

Lenovo visar upp ThinkStation PX

Feber.se - 09 Mar 23 kl. 20:00

Deras fetaste stationära arbetsstation designad med Aston Martin Lenovo har idag visat upp sin flagskeppsprodukt ThinkStation PX för stationära arbetsstationer med stöd för fler kärnor och mer utbyggbarhet än tidigare generationer. ThinkStation PX är rackoptimerad och kan användas i både skrivbords- och datacentermiljöer. Arbetsstationen drivs av fjärde generationens Intels skalbara Xeon-processorer, som erbjuder upp till 120 CPU-kärnor och har en genomsnittlig prestandaökning på 53 procent jämfört med föregående generation, enligt Lenovo.

Henry och Chris kör Aston Martin Valkyrie

Feber.se - 07 Mar 23 kl. 19:30

Den galna hyperbilen Nu har äntligen Henry Catchpole och Chris Harris fått provköra Aston Martin Valkyrie. En hyperbil med utomjordligt utseende, V12:a på 6,5 liter utan överladdning som ger 1000 hästar och som varvar till 11.000.

Det här är Aston Martin DBS 770 Ultimate

Feber.se - 18 Jan 23 kl. 10:00

Den starkaste produktionsbilen hittills Nu släpper Aston Martin lös DBS 770 Ultimate. Den blir ett kraftfullt farväl till flaggskeppet och även Astons starkaste produktionsbil hittills med sina 770 hästar. One-77 från 2009 som länge varit starkast har "bara" 760 hästar.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.