Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Kommer uppvaknandet för sent?

apg29 - 27 Jun 19 kl. 18:14

Av HOLGER NILSSON. Om man nu inte tror att Jesus kommer förrän efter denna, borde alla dessa pastorer verkligen predika att förmodligen kommer alla kristna att dö innan riket upprättas. En glimt från ett samtal med en som undervisar pastorer. Nyligen träffade jag, Holger Nilsson, en av dem som undervisar blivande pastorer. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Sverige drabbat av goda avsikternas förbannelse”

Nyhetspressen - 10 Dec 16 kl. 11:00

Heliga kor behöver slaktas, säger Mikael Sandström som tidigare var Fredrik Reinfeldts statssekreterare. I Elvakaffet talar han med Tove Lifvendahl om låsningen i migrationspolitiken, det brutala uppvaknandet och stundande utmaningar..

Somnade på bussen

UNDERBARACLARA - 13 May 12 kl. 04:05

En berusad man somnade när han åkte buss i natt i Ersboda. Busschauffören som skulle avsluta sitt pass och köra till garaget körde förbi polisstationen där lagens väktare kom ut och väckte mannen.

Nytt villainbrott i Umeå

UNDERBARACLARA - 18 Jan 12 kl. 08:08

UMEÅ Uppvaknandet blev inte speciellt trevligt för paret i huset på Gamla Ersbodavägen. Uppdaterad 08.50 UMEÅ Uppvaknandet blev inte speciellt trevligt för paret i huset på Gamla Ersbodavägen.

Inner peace

Foki - 21 Jun 11 kl. 07:54

Förmiddagen ur mitt perspektiv: Nu har jag vilat ut ordentligt efter det tidiga uppvaknandet på morgon. Ska strax ta en uppfriskande simtur, och med uppfriskande så menar jag iskallt. Ni vet ju hur kallt badvattnet brukar kännas när man har blivit uppvärmd av solen.


Fler inlägg från apg29

Så blev Sackeus frälst

apg29 - 2 timmar sedan

Christer Åbergs liveprogram 29 minuter.

Skyll inte på världen om den inte vill predika om Jesus

apg29 - 12 timmar sedan

Det är de kristnas uppgift att evangelisera världen - inte världens!Vi ska inte lägga över missionsansvaret på världen som inte känner Jesus. Om vi vill att världen ska bli evangeliserad så är det vi kristna som ska göra det.

Vandra i ljuset

apg29 - Igår: 14:17

Jag älskar vandringen i ljuset, för då kan jag vara salig och trygg.Om människan kunde avhålla sig helt för att synda hade Jesus inte behövt födas till jorden och lida och dö på korset. Och om den troende kan leva syndfri, varför behöver då Jesu blod rena oss kontinuerligt från synd?

Holgrambiblar till Nordkorea

apg29 - i förrgår: 00:16

Var med och hjälp Ljus i Öster med att distribuera hologrambiblar och mat i Nordkorea. "Vi inser att det kan ha förödande konsekvenser att äga en bibel, och gör allt vi kan för att de inte ska vara igenkännliga som just biblar. Det som får oss att ändå agera är vissheten om att detta är något mycket större än digitala biblar.

Hologrambiblar till Nordkorea

apg29 - i förrgår: 00:16

Var med och hjälp Ljus i Öster med att distribuera hologrambiblar och mat i Nordkorea. "Vi inser att det kan ha förödande konsekvenser att äga en bibel, och gör allt vi kan för att de inte ska vara igenkännliga som just biblar. Det som får oss att ändå agera är vissheten om att detta är något mycket större än digitala biblar.

Bokrecension: När kommer Jesus?

apg29 - i förrgår: 23:12

Christer Åberg recenserar Holger Nilssons senaste bok. I hans bok "När kommer Jesus?" hänvisar han  till vad bibeln säger, men även statistik och vad andra kristna auktoriteter säger i ämnet.

Dessan på äventyr

apg29 - i förrgår: 21:35

En sammanställning av videoklipp från min dotter Desiré "Dessan" Åbergs första år.

Att födas in i Guds rike

apg29 - 18 Oct 19 kl. 00:15

Att vara himmelsk medborgare är en underbar sak. Ja, så är det också med medborgarskapet i himlen. Det kan inte köpas för pengar.

Hallmans avstängda från YouTube

apg29 - 17 Oct 19 kl. 23:38

Pastorsparet Stefan och Maria Hallman har blivit avstängda från YouTube.Det kända pastorsparet Stefan och Maria Hallmans YouTube-kanal har stängts ner av YouTube på grund av "upprepade eller allvarliga brott mot YouTubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp".

Universum har skapats genom Guds ord

apg29 - 16 Oct 19 kl. 23:49

De bortser från detta faktum att i alla tider så har människor trott att jorden är rund. Till och med Bibeln talar om en rund jord!Lögnen över att jorden skulle vara platt har kommit från ateister som ville misskreditera och förlöjliga kristna.

Först tro sedan dop

apg29 - 16 Oct 19 kl. 21:36

Att bli begravd utan Jesus är inte roligt

apg29 - 16 Oct 19 kl. 11:43

En död man ropar från kistan, som just har sänkts ned, till begravningsgästernas skratt. Kanske sätter begravningsgästernas skratt sig i halsen med tanke på att de själva skall hamna där en dag.

TBN Nordic 1 år

apg29 - 16 Oct 19 kl. 01:51

Jag besökte tv-kanalen TBN Nordic i Stockaryd när de firade 1 år!TBN Nordic, som finns i Stockaryd, har tillgång till TBN:s material från hela världen men fokuserar på att producera material från Sverige och Norden. Nu har kanalen fyllt 1 år.

TBN Nordic ett år

apg29 - 16 Oct 19 kl. 01:51

Jag besökte tv-kanalen TBN Nordic i Stockaryd när de firade ett år!TBN Nordic, som finns i Stockaryd, har tillgång till TBN:s material från hela världen men fokuserar på att producera material från Sverige och Norden. Nu har kanalen fyllt 1 år.

Förstår vi tidstecknet Israel?

apg29 - 15 Oct 19 kl. 11:52

Israel är återupprättad som nation och judarna församlas tillbaka till landet.Nu behöver vi inte längre vänta på att judarna skall komma tillbaka till sitt land, det blev en verklighet för 70 år sedan.