Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

”Kommunikationsstöd” tolkas som munkavle

Nyhetspressen - 07 Nov 18 kl. 13:35

Inför hyrläkarstoppet har Värmland tagit fram ett informationsstöd till cheferna. Något som upprört och av vissa tolkats som ett försök att tysta medarbetare.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Spelar Löfven ett spratt?

Nyhetspressen - Igår: 16:22

Kan regeringens tillsättande av Anders Ygeman som energi- och digitaliseringsminister tolkas som någonting annat än en direkt provokation? .

Vittnesmål: Barn hängs ut av lärare på elitskolan

Nyhetspressen - 08 Jul 18 kl. 18:10

Stormen fortsätter kring prinsessan Estelles blivande skola i Stockholm.Nu avslöjas vittnesmål om barn som hängts ut av lärare framför klassen – och anmälningar till Skolinspektionen om mobbning och elitism.Samtidigt lägger styrelsen munkavle på elitskolan Campus Manillas ledningsgrupp..

S har länge haft munkavle i integrationsfrågor

Nyhetspressen - 23 Mar 18 kl. 09:07

Socialdemokraterna valde att lägga munkavle på sina medlemmar i integrationsfrågorna så sent som i valrörelsen 2014. Deras reaktioner på seminariet "Burka Songs" kan sammanfattas med: lite för lite och lite för sent, skriver Gulan Avci och Maria Nilsson (L). .

"Det här kan tolkas som ett erkännande"

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 08:42

Dopingavstängda Therese Johaug har hela tiden hävdat att hon agerat rätt och riktigt. Nu har skidstjärnan kovänt. .

Tusentals människors budskap – lyssnar ni?

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 13:05

När tusentals människor samlas till en värdig kärleksmanifestation ska det inte tolkas som en symbolisk handling utförd av naiva idealister..

Pewdiepie är naiv – men knappast antisemit

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 14:12

Videobloggaren Felix ”Pewdiepie” Kjellberg portas av Disney och Youtube efter att ha anklagats för antisemitisKalle Lind skriver att även osmakliga skämt måste tolkas utifrån sitt sammanhang..

Madonna först ut att när nya säsongen startar på The Tivoli

Nyhetspressen - 12 Feb 17 kl. 15:00

Madonna, Neil Young, Timbuktu, Beatles och Peps är några av de som kommer att tolkas i Vinylbaren under våren..

Widman: Kan tolkas som hybridkrigföring

Nyhetspressen - 07 Jan 17 kl. 16:59

Rysslands försök att genom hackarattacker påverka det amerikanska presidentvalet skulle kunna tolkas som så kallad hybridkrigföring, enligt försvarsutskottets ordförande Allan Widman (L). Samtidigt kommer uppgifter om att rysk desinformation ökar även i Sverige. – Det blir ett hot mot den svenska demokratiska processen, säger försvarsexperten Stefan Ring..

Poliser som larmar ska inte få munkavle

Nyhetspressen - 28 Oct 16 kl. 11:38

Jag skriver detta på eget bevåg. Jag trodde inte att detta var behövligt att just behöva yttra mig i riksmedia. Men nu kan jag i alla fall titta mig själv i spegeln, skriver polisen Erik Hägglund..

Munkavle på norrmännen i fallet Johaug – ”Medicin för åkarna”

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 17:30

Märkligt och tråkigt, hann Marit Bjørgen säga om dopningsavstängda Therese Johaugs frånvaro när VG pratade med henne under ett landslagsläger i Italien. Sedan var det stopp. Dopningsmisstänkta Therese Johaug drog sig i sista stund ur det norska längdlandslagets läger i italienska Val Senales.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Höjd pensionsålder rycker närmare

Nyhetspressen - 1 timme sedan

I det tysta har pensionsgruppen arbetat vidare. En höjd pensionsålder kan bli verklighet redan 2020. Sedan fortsätter pensionsåldern att stiga.

Hyresvärd kräver 85-åring på pengar för slitage – men har inte renoverat på 30 år

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Anders Nilsson: ”Ska min mamma betala 7 000 kronor för att hon lämnar kvar hatthyllan?”.

HV71 intresserat av rivalens center

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Brynäs uppges vilja dumpa Jesper Jensens kontrakt. HV71 ska vara en av klubbarna som är intresserade av att knyta till sig centern. .

”Bara bra med en spelnörd som kulturminister!”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

”Att ha rötterna i en av de största kulturrörelserna i Sverige är en stor bonus som ger henne bästa möjliga förutsättningar i sitt nya arbete”, skriver Anna Erlandsson, fd ordförande för Sverok om nya kulturministern Amanda Lind (MP)..

Lär av misstagen, Löfven!

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Många unga människor lever under hedersförtryck trots att det gått 17 år sedan Fadime Sahindal mördades av sin pappa. Politikerna har mycket att lära av den senfärdiga hanteringen av frågan..

Huge search after six-month-old baby goes missing in Gothenburg

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Police are searching for a six-month-old baby girl who went missing outside a nursery school in Gothenburg on Tuesday afternoon..

Barn i barnvagn försvunnet utanför förskola i Göteborg

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Polisen har inlett en stor sökinsats efter att ett sex månader gammalt barn och en barnvagn har försvunnit utanför en förskola i Göteborg..

Barn försvunnet i Göteborg

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En bebis i barnvagn uppges ha försvunnit från sin mamma i närheten av en förskola på Hisingen i Göteborg, det skriver polisen på sin hemsida..

JUST NU: Bebis försvunnen

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En sex månader gammal bebis har försvunnit i en barnvagn utanför en förskola i Säve i Göteborg.Polisen klassar händelsen som en särskild händelse och har inlett en sökinsats.– En förundersökning om människorov har inletts, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson..

JUST NU: Försvunna flickan hittad

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En sex månader gammal flicka har försvunnit i en barnvagn utanför en förskola i Hisings Kärra i Göteborg.Polisen rubricerar ärendet som misstänkt människorov – och en det pågår en massiv sökinsats.– En barnvagn försvinner inte av sig själv.

Systembolaget tvingas stänga efter branden

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Systembolaget i Ystad tvingades på tisdagen att stänga butiken efter söndagens brand..

Oskarshamnssonen spelar med Lundell i sommar: ”Ska bli grymt kul”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Marcus Olsson har gjort 300 konserter med Ulf Lundell. Nu blir det fler. Oskarshamnssonen ingår i rockikonens band som ger sig ut på turné i sommar.

Amanda Linds liv verkar så trevligt

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Varför vill man bli kulturminister, ett uppdrag som innebär ständigt arbete och kritik?Martina Montelius undrar över Amanda Linds drivkraft när hon i stället kunde lajva och umgås med sin leviterande konstnärsmake..