Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Konsten att begränsa sig

Bokbloggar - 07 Nov 18 kl. 07:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bankernas vinster måste begränsas

Nyhetspressen - 05 Nov 18 kl. 06:35

Har man en kreativ ådra skall man inte arbeta på bank av det enkla skälet att det skall vara den tråkigaste arbetsplatsen som finns i Sverige, skriver gästkrönikören Dan Persson, som samtidigt förklarar varför det är dags att införa regler som begränsar bankernas vinster..

Begränsad fricamping i Spanien – på grund av misskötsel

Freedomtravel - 01 Nov 18 kl. 06:00

Nu kan man läsa om regler för begränsad fricamping i Spanien. Det har alltså hänt igen. En kommun blir irriterad på att husbilsturister missköter sig på fricampingplatserna, och bestämmer sig för att stoppa fricampingen.

Norges statsminister vill begränsa aborträtten för att rädda sin regering

Nyhetspressen - 31 Oct 18 kl. 10:46

Norges statsminister lockar med skärpt abortlagstiftning för att hålla kvar stödpartiet Kristelig Folkeparti (KrF). Om det misslyckas faller Erna Solbergs regering och vänsterblocket får makten. Frågan om vilket block KrF ska tillhöra splittrar partiet..

"Det otrevligaste sammanträde jag varit på"

Nyhetspressen - 27 Oct 18 kl. 07:30

Den nya majoriteten på Gotland har pratat om att man genom blocköverskridande samtal vill begränsa Sverigedemokraternas inflytade..

Beslut: Fyrverkerier får bara skjutas en timme på nyårsafton

Nyhetspressen - 26 Oct 18 kl. 08:13

SD-motionen om att begränsa tidpunkterna för när det är tillåtet att skjuta av fyrverkerier röstades igenom i fullmäktige. Trots att Sverigedemokraterna röstade emot..

EU trappar upp kampen mot engångsplasten

Nyhetspressen - 22 Oct 18 kl. 12:10

Efter framgångarna att begränsa användningen av plastpåsar i EU vill Bryssel nu ta ett kliv till. Förslaget att förbjuda eller höja kraven på tio engångsartiklar av plast är nästa steg för att minska mängden skräp på stränderna och i vattnet. På onsdag röstar EU-parlamentet om förbud..

Trump vill begränsa rätten att ändra juridiskt kön

Nyhetspressen - 22 Oct 18 kl. 07:06

Trump-administrationen vill införa en snävare definition av kön – den skulle innebära att en persons juridiska kön definieras vid födseln som antingen man eller kvinna och att det inte går att ändra, enligt dokument som The New York Times tagit del av..

Så hanterar du din klimatångest

Nyhetspressen - 08 Oct 18 kl. 10:59

Det är inte omöjligt att begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 grader, men det kommer att kräva "aldrig tidigare skådade ansträngningar", konstaterar FN:s klimatpanel IPCC.Här kommer konkreta tips på hur du själv kan omvandla din klimatångest till konkret handling..


Fler inlägg från Bokbloggar

I gråa november

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Tre fina bokomslag

Bokbloggar - 10 timmar sedan