Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Korta listan är här

Bokbloggar - 05 Apr 17 kl. 07:35

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Korta sensommarfrågor

Bokbloggar - 20 Aug 18 kl. 08:44

Nej, Blondinbella ligger inte på plats 5

Gossips.se - 03 Jul 18 kl. 07:18

Blondinbella skriver stolt ut på sin blogg att hon ligger på plats 5 i listan på framtidens ledare hos chef.se Men så är inte fallet utan Blondinbella läste nog inte texten utan valde att tro att hon ligger på plats 5 då det är den platsen hon kom i listan på hemsidan. Men läser man texten så har dom skrivit noga att listan är skriver helt utan inbördes ordning vilket betyder att Blondinbella lika gärna kan vara sista på listan av dessa 12 personer.

Tre korta filmer från Irland – och all info om Irland på en sida

Freedomtravel - 02 Jun 18 kl. 06:00

Hur ska man få tid att blogga när det är såhär fint väder? Tur att Peter gjort tre korta filmer från Irland som vi kan visa! Vi har nu också samlat all info om Irland på en sida, så att du enkelt kan hitta den när du vill ha Irlands-tips.

Årets mest populära klipp på Youtube i Sverige – här är hela listan

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 08:17

En årlig tradition: Google släpper sin lista med vilka Youtube-videos som träffat rakt in i klipp-älskande svenskarnas hjärtan. Här är topp-tio-listan..

5 miljoner kronor till Dalarna för att korta väntetiderna i cancervården

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 13:33

Den första halvan av årets statsbidrag för att korta väntetiderna och minska de regionala skillnaderna inom cancervården betalas nu ut till landstingen. Landstinget Dalarna får 5 803 058 kronor för att korta köerna och för att göra cancervården bättre och mer jämlik..

Baileys korta lista 2017

Bokbloggar - 04 Apr 17 kl. 08:32

Årets mest innovativa företag presenterade

Feber.se - 14 Feb 17 kl. 17:42

Några svenska företag på listorna Fast Company har presenterat sin årligt återkommande listor på världens mest innovativa företag för tionde året i rad och på listan hittas en del svenska företag. På den generella listan som består av 50 företag hittas Spotify på tionde plats och på de branschspecifika listorna som består av tio företag per lista hittas ABB Robotics på "robotics"-listan och reklambyrån Ingo på "advertising"-listan. På "music"-listan hittas Kobalt och givetvis Spotify som toppar den listan rapporterar DI Digital.

”Företagen på listan är en utvald skara”

Nyhetspressen - 13 Jan 17 kl. 13:45

Den 20 januari är sista chansen att nominera till Ny Tekniks och Affärsvärldens 33-listan, som väljer ut Sveriges mest lovande unga teknik–bolag..


Fler inlägg från Bokbloggar

Hett i hyllan #166

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Helgfrågan v 42

Bokbloggar - 1 timme sedan

Helgfrågan v42

Bokbloggar - 1 timme sedan