Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Korta listan är här

Bokbloggar - 05 Apr 17 kl. 07:35

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tre korta filmer från Irland – och all info om Irland på en sida

Freedomtravel - 02 Jun 18 kl. 06:00

Hur ska man få tid att blogga när det är såhär fint väder? Tur att Peter gjort tre korta filmer från Irland som vi kan visa! Vi har nu också samlat all info om Irland på en sida, så att du enkelt kan hitta den när du vill ha Irlands-tips.

Årets mest populära klipp på Youtube i Sverige – här är hela listan

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 08:17

En årlig tradition: Google släpper sin lista med vilka Youtube-videos som träffat rakt in i klipp-älskande svenskarnas hjärtan. Här är topp-tio-listan..

5 miljoner kronor till Dalarna för att korta väntetiderna i cancervården

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 13:33

Den första halvan av årets statsbidrag för att korta väntetiderna och minska de regionala skillnaderna inom cancervården betalas nu ut till landstingen. Landstinget Dalarna får 5 803 058 kronor för att korta köerna och för att göra cancervården bättre och mer jämlik..

Baileys korta lista 2017

Bokbloggar - 04 Apr 17 kl. 08:32

Årets mest innovativa företag presenterade

Feber.se - 14 Feb 17 kl. 17:42

Några svenska företag på listorna Fast Company har presenterat sin årligt återkommande listor på världens mest innovativa företag för tionde året i rad och på listan hittas en del svenska företag. På den generella listan som består av 50 företag hittas Spotify på tionde plats och på de branschspecifika listorna som består av tio företag per lista hittas ABB Robotics på "robotics"-listan och reklambyrån Ingo på "advertising"-listan. På "music"-listan hittas Kobalt och givetvis Spotify som toppar den listan rapporterar DI Digital.

”Företagen på listan är en utvald skara”

Nyhetspressen - 13 Jan 17 kl. 13:45

Den 20 januari är sista chansen att nominera till Ny Tekniks och Affärsvärldens 33-listan, som väljer ut Sveriges mest lovande unga teknik–bolag..

Sveriges tyngsta techtoppar – se hela listan här

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 10:50

År 2016 går till historien som Techsveriges bästa någonsin. Aldrig tidigare har så mycket pengar pumpats in i den snabbväxande och glödheta industrin, skriver Di Digital som under hösten rangordnat Sveriges tyngsta affärsänglar. Listan är ordnad som en kortlek och när ”essen” nu presenteras hittar vi flera välkända namn.

Svensktoppen: Petter in på listan

Nyhetspressen - 13 Nov 16 kl. 12:18

Petters låt "Se på mig nu", som gästas av Linnea Henriksson, är veckans enda nykomling på Svensktoppen. Sången går in på veckans tiondeplats samtidigt som Freddie Wadling får lämna Svensktoppen. Hans version av Tommy Nilssons "En dag" fick bara en vecka på listan.


Fler inlägg från Bokbloggar

H.C. Andersen

Bokbloggar - 1 timme sedan