Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Kulmen väntas inträffa i morgon

Nyhetspressen - 09 Jul 12 kl. 11:38

Vägar bortspolade. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Värmebölja: Tropiska nätter väntas på flera håll

Nyhetspressen - 14 Jul 18 kl. 13:41

Om man inte gjort det förr är det nu läge att lägga undan duntäckena. Fuktigare luft är på väg in och värmeböljan väntas nu ge tropiska nätter, framför allt i öster. Samtidigt utfärdar SMHI en varning för mycket höga dagstemperaturer i östra Svealand..

Kraftiga skurar väntas i Göteborg

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 10:57

Under måndagseftermiddagen och kvällen väntas det dra in kraftiga regnskurar över Västra Götaland och Bohuslän.– Det kan komma upp till 30 millimeter på väldigt kort tid, säger Ingrid Eronn, meteorolog på Foreca..

Skyfall och åska väntas - risk för översvämningar

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 08:48

Under eftermiddagen och kvällen kommer ett åskväder dra in över Jönköpings län. Minst 35 millimeter väntas komma på vissa platser i länet meddelar SMHI. .

SMHI: ”Mycket varmt i östra Skåne”

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 10:00

I helgen väntas värmen ligga kvar över länet, med fortsatt torka och klar himmel. I östra Skåne väntas temperaturen stiga till över 26 grader.Det varma sommarvädret fortsätter.

Polisen: Mordet hade aldrig behövt inträffa

Nyhetspressen - 21 Jun 18 kl. 17:58

Edis Sijamhodzic, 30, har dömts till livstids fängelse för mord och mordbrand efter att ha berövat en man livet på Ulvön i Ljungskile i fjol.När han begick dådet hade han nyligen dömts för ett annat brott – men satt inte frihetsberövad.Nu kritiserar polisen rättssystemet.

Asics utmanar löparens psyke

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 08:00

Mattias Ronge om lanseringen av Asics blackout track: "Kampanjen är kulmen av det senaste årets hårda jobb för att bygga Edelman Deportivo London"..

Också i Sverige var angivarna redo

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 05:00

Bernt Hermeles bok "Kommer de så skjuter jag oss" tecknar den svenska antisemitismens historia med andra världskriget som kulmen. Mikael van Reis hittade sin egen far och farfars namn på dödslistan över "ohänga judar i Göteborg.".

Lauras krav efter tragiska olyckan: "Är helt ofattbart"

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 17:22

En 17-årig pojke blev påkörd av tåget vid samma järnvägsövergång där ungdomar mist livet tidigare.Nu har Stenungsundsbon Laura Forsberg startat en namninsamling för att övergången  ska stängas helt.– Det som inträffat får inte inträffa, säger hon.

Svante Nycander: Nyliberaler som splittrar

Nyhetspressen - 09 Mar 18 kl. 16:40

REPLIK. Johan Norberg och Fredrik Segerfeldt protesterar mot att jag använt ordet infiltration om det nyliberala inflytandet på borgerliga ungdomsförbund. De tror att infiltration betyder ”intrång i bedrägligt syfte”, men enligt ordboken betyder det ”gradvis inträngande av främmande element”.

Tullavgift för stål och aluminium: Trumps beslut väntas ikväll

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 21:21

Ikväll väntas President Donald Trump besluta om en amerikansk tullavgift för importerat stål och aluminium. Presidenten väntas skriva under beslutet vid 21:30-tiden..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Stornamnen uttagna till friidrotts-EM: ”Givna val”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Sveriges förbundskapten i friidrott, Karin Torneklint, har tagit ut fyra nya namn till i EM i Berlin i augusti. Det blev tre förväntade namn, och ett lite mindre väntat, som presenterades. – Det var inga svårigheter att ta ut dessa, säger Torneklint till SVT Sport..

Kvinna gripen efter misshandel

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Polisen har under dagen hållit förhör med den kvinna som misshandlades och hotades av en barnfamilj natten till tisdagen. Kvinnan blev sparkad och slagen, men fick inga allvarligare skador. Motivet misstänks vara de andra ärenden med samma parter inblandade som polisen utreder, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Utökat eldningsförbud – extrem brandrisk

Nyhetspressen - 1 timme sedan

På grund av extrem brandrisk är nu även kolgrillning och vedeldning ute i naturen förbjudet i Bengtsfors kommun. Beslutet har fattats av räddningschefen Christian Rådén..

Ny skogsbrand vid Skillingsmark

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Under tisdagsförmiddagen vid 11.50-tiden kom ett larm om en skogsbrand vid Skillingmark i Eda kommun..

Fifas ”medaljkvinna” identifierad

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Den kvinna som under överlämnandet av de franska guldmedaljerna efter VM-finalen i söndags, smög ner en medalj i fickan, har identifierats..

Hunden Curt svalde 62 centimeter långt gosedjur

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Labradoren Curt blev lite väl ivrig när han lekte och lyckades svälja en leksak. Problemet? Den var över en halvmeter lång - och Curt svalde den hel.

Räddningstjänsten efterlyser frivilliga som hjälper till vid bränderna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Stora skogsbränder rasar på flera platser runtom i landet. Nu vädjar räddningspersonal om att frivilliga ska hjälpa till i släckningsarbetet. "Du som medverkar ska ha fyllt 18 år och vara vid god hälsa, vara ändamålsenligt klädd och vara beredd på att gå i oländig terräng.

”Stal” medaljen – nu avslöjas sanningen

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En kvinna stal showen under VM-finalens efterspel genom att stoppa på sig en guldmedalj bakom ryggen på Vladimir Putin.Nu har kvinnan identifierats – och medaljen har lämnats tillbaka. .

Lucky – lyckligaste mamman på Kolmården

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Har man en mamma som heter Lucky så kan ju barnafödandet inte gå annat än bra..

Janne Schaffer kontaktad av gitarrtjuvar – ville ha 200 000

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Gitarristen Janne Schaffer fick i våras fyra gitarrer stulna och har nu kontaktats av tjuvarna som vill ha 200 000 kronor för att lämna tillbaka dem..

ÖVK värvar center från Tierp

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Philip Åkerfeldt: "Jag är redo att ta ytterligare steg framåt.".

Helsingborgs framtid finns i småorterna

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Helsingborg kan inte växa mer i tätorten..

KHK–talangen – mitt i en hockeydröm

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

När 18-årige Linus Karlsson nyper sig i armen förblir verkligheten den samma. Från hockeytvåan till NHL-draft, juniorkronorna och hockeyallsvenskan – på mindre än två år. – Det är en dröm som man har haft sedan man var liten, säger framtidslöftet Karlsson.

Surfbuktens fina insats - fyller bussar för att hjälpa till i Pålgård

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Efter att man gått ut och önskat förstärkning i form av volontärer, för att få kontroll över branden i Pålgård, skickade Surfbukten ut en uppmaning på sin Facebooksida. – Om det behövs kör vi alla nätter denna vecka, för den är svårast att bemanna, skriver man..