Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kust och stad

Bokbloggar - 11 Jul 18 kl. 17:33

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Åländsk kapten på fartyg i svår sjönöd

Nyhetspressen - 24 Mar 19 kl. 21:13

Ålänningen Bengt-Owe Gustafsson var kapten ombord på kryssningsfartyget Viking Sky, som hamnade i svår i sjönöd i en storm utanför Norges kust på lördagen. .

Kryssningsfartyg fick motorproblem – 1300 evakueras

Nyhetspressen - 23 Mar 19 kl. 15:26

En färja med 1300 passagerare ombord tvingas evakuera utanför Norges kust, efter att kryssningsfartyget fått motorproblem. Det rapporterar NRK..

Flottiljchefen: Vi behöver fler ytstridsfartyg

Nyhetspressen - 18 Mar 19 kl. 05:30

Sverige har en lång kust, men bara sju ytstridsfartyg. – Numerären är för liten, säger Per Edling, chef för Tredje sjöstridsflottiljen i Karlskrona..

Med 270 mil kust behöver vi fler än sju ytstridsfartyg

Nyhetspressen - 16 Mar 19 kl. 05:00

Enligt uppgifter som läckt ut om försvarsberedningens slutrapport förefaller det inte finnas några planer på att anskaffa några nya fartyg överhuvudtaget. Givet vår 270 mil långa kust samt de uppgifter marinen förväntas lösa är det ett odiskutabelt faktum att det är för få fartyg. Försvarspolitikerna kan inte glömma bort marinen.

Jordbävning har drabbat Chiles kust

Nyhetspressen - 20 Jan 19 kl. 03:28

En jordbävning med magnitud 6.7 har drabbat flera städer vid Chiles norra kust, rapporterar nyhetsbyrån AP.Än så länge ska inga skador ha rapporterats.

Självkörande Toyota Prius körde kust till kust

Feber.se - 19 Dec 18 kl. 10:30

Utan anmärkning Ingenjören Anthony Levandowski hävdar nu att han har åkt med en självkörande Toyota Prius från kust till kust helt utan bekymmer. Det hela skedde i oktober och man körde från San Francisco till New York vilket är en sträcka på 498 mil. Bilen ska enligt uppgift vara utrustad med ett självkörande system i nivå 2 som bestod av videokameror, datorer och digitala kartor.

Krögare på restaurangbåt är årets företagare i Kust-Österbotten

Nyhetspressen - 11 Nov 18 kl. 08:41

Michael och Pernilla Ekman med företaget Vaasan Joutsen är årets företagare i Kust-Österbotten. Företaget är främst känt för restaurangbåten Faros som står vid Fiskstranden i Vasa. Enligt prismotiveringen har företaget en stark och positiv inställning till att växa..

Se tumlarna visa upp sig utanför Abbekås

Nyhetspressen - 19 Jul 18 kl. 16:00

Östersjöns valar – tumlare – har observerats på flera platser utanför vår kust. Det rör sig troligen om tumlare från Bälten som tar sig österut på sommaren. .

Kust till kust med en Morgan 3 Wheeler

Feber.se - 27 Mar 18 kl. 18:00

"Worst Thing I've Ever Done" Alex Roy har kört från kust till kust i USA ett par gånger i bil. Men 2015 kände han att han ville ha något mer utmanande att köra med än en bekväm bil, så han och Zach Bowman hoppade in i en trehjulig Morgan och satte av. Resan gick från Los Angeles till New York och i det här klippet får vi höra om upplevelsen som tog 41 timmar och 49 minuter.


Fler inlägg från Bokbloggar

Svar från lektör

Bokbloggar - 12 timmar sedan