Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

LÅNGA DAGAR MED BÄSTA GÄNGET!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Jul 19 kl. 15:58

Vilken ynnest det är att få lära känna nya fantastiska vänner, och att få ta del av deras livshistorier! Vi filmar från 8 på morgonen till midnatt , så jag kommer vara heeeelt slut när den här veckan är över…! Men SOM jag älskar det här gänget!!! 😍🌟🏰 Fångade killarna i gänget på bild i morse, efter att de tagit sig ett morgondopp i havet…! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Reklam för vårens TV-program på SVT

Feber.se - 05 Dec 19 kl. 09:40

Lite förmiddagstrams från Freudian Slip Productions Humorgänget Freudian Slip Productions har släppt en ny video och den här gången visar gänget upp lite nyheter som kommer dyka upp på SVT under våren. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Fredagsfika

Blondinbella - 11 Oct 19 kl. 18:21

Veckan avslutades med en fredagsfika med bullar från från Bröd & Salt med gänget i Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest. Internt säger vi LGB och LGI. När det har varit oroliga tider så har jag lagt vid att samla gänget två gånger i veckan och gå igenom allt som händer.

Corridor levererar barnförbjuden version av Home Alone

Feber.se - 09 Sep 19 kl. 11:00

Kevin är psykopat Visuella effekt-gänget Corridor har levererat ett par barnförbjudna versioner av diverse filmer och nu har gänget släppt en sådan version av klassiska Home Alone, vilket ger oss en helt annan bild av Kevin McCallister. Bonusvideo nedan där Corridor berättar om projektet. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Avslutningsfest med gänget

Magdalena Graaf Blogg - 17 Aug 19 kl. 15:31

Sista kvällen med gänget igår. Its a wrap Vi har filmat klart allt innehåll. Kanske lite synkar, och småpill.

HasLab visar upp Unicron ordentligt

Feber.se - 13 Aug 19 kl. 19:00

Imponerande! För några veckor sedan drog HasLab, Hasbros crowdfundingportal, igång en insamling för den rätt massiva Transformers-leksaken Unicron. Då fick vi endast ett smakprov av Unicron med diverse stillbilder, men nu har gänget släppt en video där gänget visar vad Unicron kan göra.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

”Kort Glad & Tacksam” sänds äntligen på TV PÅ LÖRDAG!

Pernilla Wahlgrens värld - 6 timmar sedan

Tjohooo!!! NU på LÖRDAG den 14 dec , sänds min prisbelönade Jubileumsshow ”Kort Glad & Tacksam” på TV!!! På bästa sändningstid Kl 20.

Repetitioner för Vintergalan, Oliver lagar pasta & nytt avsnitt av WV!

Pernilla Wahlgrens värld - 21 Nov 19 kl. 23:51

Nu har vi börjat repa inför Vintergalan! Eftersom det är en Arena-turné, med flera artister, stor orkester, dansare & kör – så repeterar vi ute på Independent Studio i deras stora replokaler. Så här såg det ut på mitt rep idag.