Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Läsares bloggar

Paow - 07 Jul 11 kl. 13:35

Okej, körde ju förut ”gulliga bloggar” och det blev väldigt populärt! Tänkte köra en sån omgång till, så rekommendera nu ”gulliga” bloggar. Eller varför bara gulliga, nu kör vi ALLA bloggar, bara ni kan ge en anledning till varför just den bloggern borde få en länk här hos mig! Kom igen nu! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Läser folk bloggar 2019 – om svenskar och internet

Freedomtravel - 24 Oct 19 kl. 06:00

Årets upplaga av rapporten “Svenskarna och internet” är intressant läsning. De flesta svenskar tycker att digitaliseringen underlättar livet, medan några tycker att den krånglar till tillvaron. Men vad har egentligen hänt med användandet av sociala medier?

”Man kan inte låsa allt bakom en betalvägg”

Nyhetspressen - 11 Apr 19 kl. 12:40

Nent Group har köpt loss rättigheterna att sända skidvärldens största tävlingar. Nu varnar både SVT-kommentatorn Jacob Hård och skidförbundspampen Johan Sares den nya rättighetsinnehavaren för att låsa in Stina Nilsson och gänget bakom en betalvägg. – Vi vill nå så många som möjligt, säger Sares.

Beskedet från podiet: Samtliga fyra nobbar

Nyhetspressen - 31 Oct 18 kl. 15:07

Stjärnorna nobbar Tour de ski.På dagens pressträff i Stockholm meddelade Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Hanna Falk och Ebba Andersson att de alla står över tävlingen.Längdchefen Johan Sares är bekymrad.

Åldringars konton plundrades blixtsnabbt

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 06:04

82-åringen i Borås råkade ut för paret som påstod sig vara släktingar och lurade många åldringar på stora pengar. – Jag förbannar mig själv att jag gick på detta lurendrejeri, säger mannen som hann spärra sitt bankkort. Men samma dag länsades två andra boråsares konton på 30 000 kronor..

Sares mer orolig för astmamedicinerna

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 14:10

Therese Johaug fick en väntad dom. Risken är att gråzonsanvändandet i Norge av astmamediciner svärtar skidsporten mer. Det säger Johan Sares, Svenska skidförbundets längdchef..

Läs det öppna brevet om stakningsförbudet under SM

Nyhetspressen - 03 Feb 17 kl. 15:58

Håkan Holmberg som är långloppsansvarig i IFK Mora Skidklubb har skrivit ett öppet brev till Svenska Skidförbundet och IFK Mora Skidklubb. Det handlar om vad som utspelade sig under SM-loppet på 15 kilometer med stakningsfria zoner i går.Brevet är adresserat till Ludvig Remb och Johan Sares på Svenska Skidförbundet och IFK Mora Skidklubbs ordförande Tomas Bredberg..

Dessie tycker att hennes läsares åsikter är helt oväsentliga

Gossips.se - 21 Jan 17 kl. 09:03

Det sista året så har Dessies blogg gått dåligt och uppdateringen har aldrig varit så dålig som dom sista månaderna. Hon har i omgångar frågat sina läsare om vad hon borde skriva om osv men varje gång hennes läsare skriver tips till henne om hur hon ska göra för att behålla sina läsare så väljer hon att helt ignorera tipsen. Detta har gjort att hennes läsare nu tröttnat och man ser mest negativa kommentarer inne på hennes blogg, utöver det så har Dessie även börjat svara på kommentarer väldigt stöddigt och ibland överlägset mot läsarna trots att kommentaren hon svarar på inte alltid är negativ/hat.

Svenske längdchefen: "Bäst för alla"

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 12:50

Den svenske längdskidchefen Johan Sares välkomnar avstängningen mot Therese Johaug. - Det är bäst för alla parter, säger han. Avstängningen gäller fram till den 18 december, eller till den dag som domen kommer, om den kommer tidigare.

”Visselblåsarskydd för svagt”

UNDERBARACLARA - 19 Mar 16 kl. 01:37

Utredningen om skydd för visselblåsare lade 2014 fram ett tredelat förslag, men i regeringens proposition finns bara en del med. ”Syftet att stärka visselblåsares ställning förfelas”, skriver Claes Sandgren, professor i civilrätt, på DN Debatt.

Visselblåsares namn tas bort

UNDERBARACLARA - 09 Mar 16 kl. 12:18

Den vetenskapliga tidsskriften The Lancet har efter begäran tagit bort visselblåsaren Karl-Henrik Grinnemos namn från en av skandalkirurgen Paolo Macchiarinis artiklar, som handlade om dennes första operation i Sverige, rapporterar Dagens Medicin. De visselblåsande läkarnas mål har varit att Karolinska institutet ska begära att artikeln helt dras tillbaka. Än så länge har inte detta skett.


Fler inlägg från Paow

Dags för förändring.

Paow - 2 timmar sedan

Jag behöver förändring hela tiden, så varför inte fixa håret. Det blir kort igen. Blev så trött på det långa!

Jag som trettonåring

Paow - 03 Dec 19 kl. 16:49

Hahahaha Vill du slippa dina linser eller glasögon?

Brukar du handla begagnat?

Paow - 03 Dec 19 kl. 16:47

Detta är ett inlägg i samarbete med PhoneHero.se Jag har nästan alltid varit lite avigt inställd till att köpa begagnade saker. Riktigt varför vet jag egentligen inte, det har bara inte känts helt rätt.

mini me w/ family

Paow - 30 Nov 19 kl. 18:31

Kära pappa. Om han bara visste hur mycket han betyder. Så hade han nog förstått.

Låna till bostad

Paow - 30 Nov 19 kl. 18:30

Detta är ett inlägg i samarbete med Sverigekredit. Alla bor vi någonstans, ett konstaterande som inte borde förvåna någon, men var bor du själv? Jag har själv haft en hel del tur, och otur, med mina bostäder.

Destruktiva förhållanden

Paow - 27 Nov 19 kl. 18:21

Ett destruktivt förhållande. Någonting som både skrämmer mig, men som jag också har gynnat mig i alla mina misstag. Det är att folk glömmer.

Att resa med kort

Paow - 27 Nov 19 kl. 18:14

Detta är ett inlägg i samarbete med Kortio. Som ni alla vet så reser jag en hel del, ibland kortare resor inom landet, ibland inom Europa och ibland reser jag riktigt långt. Jag älskar att resa och nu under vintern blir det gärna så att man ger sig ut och ser sig om!

Vem är jag?

Paow - 25 Nov 19 kl. 17:21

vid matbordet? Hemma, om jag lagat maten själv, så blir jag alltid mätt innan den är klar för småäter hela tiden, haha. Så när maten väl är klar så är jag AS mätt.

Kontor på kontorshotell i Stockholm?

Paow - 24 Nov 19 kl. 16:13

Detta inlägg är ett samarbete med Hagalunds kontorshotell. Som entreprenör, för det är jag även om jag inte vanligtvis brukar kalla mig det, är det lätt att tappa fokus när man arbetar hemifrån (eller ja, det är i alla fall så jag upplever det). Man arbetar hårt med att försöka få till vettiga inlägg på både bloggen och Instagram, men hur ska man göra det när det är svårt att fokusera för att man får besök, det finns massor med saker som distraherar och så vidare?

FETT SJUKT INLÄGG FRÅN 2011

Paow - 21 Nov 19 kl. 14:30

AIRPODS

Paow - 15 Nov 19 kl. 10:46

I samarbete med teknikdelar.se Alltså jag tror att denna världen gör mig knäpp. För jag ÄLSKAR AIRPODS.

Sexleksaker?

Paow - 10 Nov 19 kl. 10:33

Inlägg i samarbete med sinamatic.se Jag har ju som känt vart ganska så intresserad av allt som har med sex att göra. Det har ju på nåt sätt alltid setts som tabu av någon anledning?

päls är mord?!

Paow - 29 Oct 19 kl. 11:48

Jag fick SÅ mycket skit i min DM på Instagram igår efter att ha berättat vart min pälsjacka kom ifrån. Orkar seriöst inte med folk, den enda personen som har rätt att säga till mig vad jag får bära eller inte, är GRETA! Jag blir snart tokig på all denna dubbelmoral i pälsdebatten!

Träning.

Paow - 29 Oct 19 kl. 11:45

Har hålla på med yoga i snart 3 månader lite till och från, vart ute på en del promenader och tänkte att fan. Nu ska jag gå till gymmet! Så igår vid 8a tiden på morgonen så gick jag till gymmet.

CBD OLIJA

Paow - 27 Oct 19 kl. 07:51

(i samarbete med CBDOLJA.NU) Hej och godmorgon. Jag är inte uppe med tuppen om vi säger så, jag vaknade så pass sent igår(lördags) så jag var tvungen att dynga idag för ja, jag har ju inte speciellt mycket rutiner+jetlag som jag aldrig blir av med.