Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Läsares bloggar

Paow - 07 Jul 11 kl. 13:35

Okej, körde ju förut ”gulliga bloggar” och det blev väldigt populärt! Tänkte köra en sån omgång till, så rekommendera nu ”gulliga” bloggar. Eller varför bara gulliga, nu kör vi ALLA bloggar, bara ni kan ge en anledning till varför just den bloggern borde få en länk här hos mig! Kom igen nu! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Man kan inte låsa allt bakom en betalvägg”

Nyhetspressen - 11 Apr 19 kl. 12:40

Nent Group har köpt loss rättigheterna att sända skidvärldens största tävlingar. Nu varnar både SVT-kommentatorn Jacob Hård och skidförbundspampen Johan Sares den nya rättighetsinnehavaren för att låsa in Stina Nilsson och gänget bakom en betalvägg. – Vi vill nå så många som möjligt, säger Sares.

Beskedet från podiet: Samtliga fyra nobbar

Nyhetspressen - 31 Oct 18 kl. 15:07

Stjärnorna nobbar Tour de ski.På dagens pressträff i Stockholm meddelade Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Hanna Falk och Ebba Andersson att de alla står över tävlingen.Längdchefen Johan Sares är bekymrad.

Åldringars konton plundrades blixtsnabbt

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 06:04

82-åringen i Borås råkade ut för paret som påstod sig vara släktingar och lurade många åldringar på stora pengar. – Jag förbannar mig själv att jag gick på detta lurendrejeri, säger mannen som hann spärra sitt bankkort. Men samma dag länsades två andra boråsares konton på 30 000 kronor..

Sares mer orolig för astmamedicinerna

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 14:10

Therese Johaug fick en väntad dom. Risken är att gråzonsanvändandet i Norge av astmamediciner svärtar skidsporten mer. Det säger Johan Sares, Svenska skidförbundets längdchef..

Läs det öppna brevet om stakningsförbudet under SM

Nyhetspressen - 03 Feb 17 kl. 15:58

Håkan Holmberg som är långloppsansvarig i IFK Mora Skidklubb har skrivit ett öppet brev till Svenska Skidförbundet och IFK Mora Skidklubb. Det handlar om vad som utspelade sig under SM-loppet på 15 kilometer med stakningsfria zoner i går.Brevet är adresserat till Ludvig Remb och Johan Sares på Svenska Skidförbundet och IFK Mora Skidklubbs ordförande Tomas Bredberg..

Dessie tycker att hennes läsares åsikter är helt oväsentliga

Gossips.se - 21 Jan 17 kl. 09:03

Det sista året så har Dessies blogg gått dåligt och uppdateringen har aldrig varit så dålig som dom sista månaderna. Hon har i omgångar frågat sina läsare om vad hon borde skriva om osv men varje gång hennes läsare skriver tips till henne om hur hon ska göra för att behålla sina läsare så väljer hon att helt ignorera tipsen. Detta har gjort att hennes läsare nu tröttnat och man ser mest negativa kommentarer inne på hennes blogg, utöver det så har Dessie även börjat svara på kommentarer väldigt stöddigt och ibland överlägset mot läsarna trots att kommentaren hon svarar på inte alltid är negativ/hat.

Svenske längdchefen: "Bäst för alla"

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 12:50

Den svenske längdskidchefen Johan Sares välkomnar avstängningen mot Therese Johaug. - Det är bäst för alla parter, säger han. Avstängningen gäller fram till den 18 december, eller till den dag som domen kommer, om den kommer tidigare.

”Visselblåsarskydd för svagt”

UNDERBARACLARA - 19 Mar 16 kl. 01:37

Utredningen om skydd för visselblåsare lade 2014 fram ett tredelat förslag, men i regeringens proposition finns bara en del med. ”Syftet att stärka visselblåsares ställning förfelas”, skriver Claes Sandgren, professor i civilrätt, på DN Debatt.

Visselblåsares namn tas bort

UNDERBARACLARA - 09 Mar 16 kl. 12:18

Den vetenskapliga tidsskriften The Lancet har efter begäran tagit bort visselblåsaren Karl-Henrik Grinnemos namn från en av skandalkirurgen Paolo Macchiarinis artiklar, som handlade om dennes första operation i Sverige, rapporterar Dagens Medicin. De visselblåsande läkarnas mål har varit att Karolinska institutet ska begära att artikeln helt dras tillbaka. Än så länge har inte detta skett.

Tack och bloggtips!

Bloggkommentatorerna - 19 Feb 16 kl. 16:03

Sandra Beijer eller bloggaren Niotillfem listar alla bloggar hon läser här. Vi är med på listan! Blir så glad.


Fler inlägg från Paow

Tillbaka

Paow - 26 Mar 19 kl. 11:40

Hej! Efter nästan en månad så är jag tillbaka på bloggen. Som ni ser så ser den ju lite annorlunda ut.

Jag ska flytta!

Paow - 02 Mar 19 kl. 21:37

Hej på er! Visste ni om att jag ska flytta till min gamla lägenhet. Min STORA fina på Mariatorget.

Favorit fransar!

Paow - 27 Feb 19 kl. 15:05

Inlägget innehåller adlinks. Alltså jag använder ju nästan bara lösfransar nu för tiden. Har ju blivit SÅ bra på att sätta på dem och tycker att det går så himla fort nu när jag lärt mig och har ett bra lim!

Inspelning med Hänt.

Paow - 27 Feb 19 kl. 00:04

Idag så började dagen med en inspelning med Hänt/Viafree som är baserat på någon amerikansk show, där man ställer frågor till varandra och vill man inte svara på frågan så måste man äta något riktigt äckligt. Och idag så stod det mellan Habanero(svin stark chili) konunga, världens äckligaste ost och en kattmatssmoothie med äggvita. Hur tror ni det gick haha?!

Pressträff med PH gänget

Paow - 25 Feb 19 kl. 18:55

Idag så har vi fått se dem 2 första avsnittet av ph. Och jag säger bara fan vad bra dom var! Dock så känner jag lite ångest över min kropp då jag vägde mer.

Behövde hjälp av en riktigt elektriker….

Paow - 25 Feb 19 kl. 18:49

i samarbete med Elenkelt  Det är så tråkigt att vara vuxen ibland. Hade lite grejer, alltså ”el grejer” som jag har behövt fixa ett tag ni. BBehövde hjälp av en riktig elektriker för att byta en strömbrytare till dimmer i mitt sovrum.

Paradise hotel

Paow - 24 Feb 19 kl. 18:46

Ja jag är ju med i årets paradise hotel. Tänkte att det skulle vara kul och skönt att komma iväg lite.

Hemma i Sverige!

Paow - 22 Feb 19 kl. 12:54

Shit är hemma i Sverige nu. Har inte bloggat eller haft lust. Men har haft det jätte kul på resan.

HAHA jag kommer aldrig ta en skit

Paow - 15 Feb 19 kl. 19:44

stolt moment

Paow - 15 Feb 19 kl. 19:44

Jaha så det är därför jag är singel(tidsinställt)

Paow - 08 Feb 19 kl. 04:19

Antar att kl är runt 5 hemma.

Lancelot

Paow - 08 Feb 19 kl. 01:11

◦ Får frågor nästan varje dag om hur relationen mellan mig och Lance är och ska jag vara ärlig så är den bra eller iallafall okej, vi har precis börjat hälsa på varandra på krogen. Och vi båda verkar bli genuint glada när vi stöter på varandra . Våran relation har Till och med blivit så bra så att jag kan följa honom på instagram(ni som har ex fattar att sånt kan ta ett tag haha).

Nike är här!

Paow - 07 Feb 19 kl. 05:29

Mötte upp Nikki för några timmar sen och vi tog in på ett jätte fint hotell. Dock så är kl runt 11 här och hon är jetlagd så hon passar på att vila och jag ligger och kollar på Norska PH. Det känns lite mer B en svenska men den är ju mycket mer kreativa där?

First day in Bangkok

Paow - 07 Feb 19 kl. 03:17

Vet att jag sagt det förut, men jag ÄLSKAR Bangok. Det är verkligen världens bästa stad. Vet att många tycker det är för ”hetsigt” här men jag är ju en riktig storstadstjej.