Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Läser och tänkt läsa

Bokbloggar - 24 May 19 kl. 21:31

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Elon Musk visar Falcon 9 lastad med StarLink-satelliter

Feber.se - 13 May 19 kl. 08:00

60 stycken internetsatelliter skjuts snart upp till rymden I övermorgon är det tänkt att SpaceX ska ta nästa steg i sin färd mot att bygga upp satellitnätverket StarLink, ett satellitnätverk som är tänkt att beama internet till jorden från rymden. Igår postade SpaceX grundare Elon Musk en bild på den Falcon 9-raket som är tänkt att ta den andra omgången StarLink-satelliter ser ut när de 60 satelliterna packats in i raketen. När raketen när den önskade omloppsbanan kommer StarLink-satelliterna att släppas ut från denna för att sedan vecklas ut och aktiveras.

JUST NU: En hittad död – misstänkt mord

Nyhetspressen - 06 Apr 19 kl. 09:03

Polisen utreder misstänkt mord i Lysekil.På lördagsmorgonen hittades en person död och en annan person är förd till ambulans, skadad.Teknisk undersökning ska göras..

Ytterligare misstänkt spion gripen

Nyhetspressen - 28 Feb 19 kl. 12:18

I går gick Säpo ut med att man gripit en person misstänkt för att ha värvats som agent av rysk underrättelsetjänst. Nu har ytterligare en person anhållits misstänkt för olovlig underrättelseverksamhet, rapporterar DN..

Ordningsvakt misstänkt för våldtäkter på Stureplan

Nyhetspressen - 27 Feb 19 kl. 15:19

En ordningsvakt sitter häktad misstänkt för våldtäkter på två olika Stureplansklubbar.Han står även åtalad för tjänstefel – misstänkt för brott mot en tredje kvinna.Enligt kvinnan hotade han att polisanmäla henne om hon inte gav honom sex som ”motprestation”..

JUST NU: Misstänkt mord i bostadsområde

Nyhetspressen - 18 Feb 19 kl. 05:25

Ett misstänkt mord har skett i södra Stockholm, enligt uppgifter till Expressen.Den misstänkte gärningsmannen ska redan ha lämnat över sig till polisen.  .

Ulf Kristersson: Så skulle jag placera 100 miljoner

Nyhetspressen - 14 Feb 19 kl. 19:00

Moderatledaren Ulf Kristersson är besviken men sällan ursinnig. ”Jag löser hellre problemen än diskuterar varför de finns.” Och så berättar han om sin största kris: en misstänkt hjärntumör..

Löfvens svar efter Björklunds utspel

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 13:09

I Januariavtalet enas S, MP, C och L om en stor skattereform – men vad den ska innehålla är oklart.Jan Björklund (L) säger blankt nej till att återinföra förmögenhetsskatt.Men Stefan Löfven (S) ser ändå framför sig att förhandlingarna ska leda till sänkt skatt för låginkomstagare.


Fler inlägg från Bokbloggar

Avlägset mål

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Ett enklare liv

Bokbloggar - 4 timmar sedan