Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Läst Mars 2019 ✨📚💖

Bokbloggar - 02 Jun 19 kl. 07:46

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hemskärmsappen i MIUI får applåda

Swedroid.se - Allt om Google Android - 22 timmar sedan

Kinesiska smartphonetillverkare som Huawei, Xiaomi och rentav OnePlus har kanske låtit sig inspireras av Apple i större utsträckning än andra. Ett exempel är att Huawei och Xiaomi har plankat Apples upplägg för hemskärmen, utan separat applåda. Huawei erbjuder redan möjligheten att aktivera en applåda för de som föredrar den layouten.

Samsung Galaxy Note 10 introduceras 7 augusti enligt rykte

Swedroid.se - Allt om Google Android - 22 timmar sedan

Samsung valde inledningsvis att lansera modellerna i Note-serien under IFA i Berlin i början av september. Senaste åren har företaget istället offentliggjort Galaxy Note i augusti, för att hinna före både IFA-nyheterna och Apples nya Iphones. Enligt källor CNET varit i kontakt med kommer Galaxy Note 10 att introduceras 7 augusti, om sju veckor.

Fläskkotlett Scallopini

Kostdoktorn - Igår: 09:18

Den här fläskkotlett-scallopinin är väldigt enkel att tillaga, men den smakar som om du spenderat många timmar i köket. Perfekt när du inte har så mycket tid men ändå vill äta något riktigt gott.Receptet →Inlägget Fläskkotlett Scallopini dök först upp på Diet Doctor.

Jordgubbstårta med mandelbottnar och vaniljsmörkräm

Kostdoktorn - i förrgår: 15:55

Inget säger midsommar så mycket som en maffig jordgubbstårta. Här bjuder vi på en supergod LCHF-variant utan varken socker eller vetemjöl. Förbered helst tårtan dagen innan för bästa resultat.


Fler inlägg från Bokbloggar

Pocket-Power!

Bokbloggar - 1 timme sedan

Ljudbok

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Sjöbodsblues

Bokbloggar - 2 timmar sedan