Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Läst om The Host – analyserar byggklossar

Bokbloggar - 24 Jun 19 kl. 09:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”IS-fångarna lever i limbo” – Sanna Klinghoffer analyserar

Nyhetspressen - 23 Mar 19 kl. 12:28

Sanna Klinghoffer och fotografen Niclas Berglund reste till Syrien för att intervjua några av de svenska IS-medlemmar som finns i lägren där..

Video: “Cyborgs” coach Jason Perillo analyserar mötet med Amanda Nunes

MMAnytt - 13 Dec 18 kl. 20:25

I den delade huvudmatchen på UFC 232 går bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes upp en viktklass för att utmana fjäderviktsmästarinnan Cris “Cyborg” Justinho om titeln. På “Cyborgs” nyöppnade gym i Huntongton Beach, Kalifornien fick MMAnytt möjligheten att tala med brasilianskans coach Jason Perillo för att tala om matchen mot Nunes, ett möte med den norska boxningsmästarinnan Cecilia Braekhus och mycket mer! The post Video: “Cyborgs” coach Jason Perillo analyserar mötet med Amanda Nunes appeared first on MMAnytt.

Högerextremister påstår att Trump inspirerade dem att planera terrordåd

Nyhetspressen - 04 Nov 18 kl. 07:00

Rakel Chukri analyserar Trumps hatretorik och de paralyserade demokraterna..

Experten om Isabella Lövin (MP): Hon bygger en mur kring sig själv

Nyhetspressen - 20 Aug 18 kl. 08:29

Henrik Fexeus, expert på kroppsspråk, analyserar Isabella Lövins insats i SVT:s partiledarutfrågning. –Det är inte en rolig historia..

Inför UFC 226: Dan Hardy analyserar helgens superfight i tungvikt

MMAnytt - 02 Jul 18 kl. 20:00

I helgen är det dags för UFC 226 och därmed supermatchen mellan tungviktsmästaren Stipe Miocic och den lätta tungviktsmästaren Daniel ”DC” Cormier. UFC har nu släppt ett nytt avsnitt av ”Inside the Octagon” inför helgens storgala, där UFC-experten Dan Hardy tillsammans med kollegan John Gooden bryter ned och analyserar helgens superfight. Kolla in videon i spelaren ovan!

Dödade Göteborgsbandet popkulturen?

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 09:00

Kulturjournalisterna Martin Aagård och Natalia Kazmierska analyserar fenomen som glamping, polsk pop och hur Donald Trump dödade dokusåporna. Victoria Greve läser om hur tråkiga rikingar lämnade popen att dö på Dramatens stora scen..

Video inför UFC 225: Dan Hardy analyserar Whittaker vs. Romero II

MMAnytt - 05 Jun 18 kl. 20:45

På lördag är det dags för en kamp om mellanviktstiteln när Robert Whittaker och Yoel Romero gör upp med varandra för andra gången i huvudmatchen på UFC 225. Nu har UFC släppt ett avsnitt av Inside The Octagon inför Chicago-galan, där UFC-experten Dan Hardy tillsammans med programledaren John Gooden analyserar helgens titelmatch. Kolla in klippet i spelaren ovan!

Ny merch från The Boring Company på väg

Feber.se - 26 Mar 18 kl. 17:30

Stora byggklossar från tunnelbygget Det började lite harmlöst med att Elon Musks borrföretag The Boring Company sålde kepsar. De sålde jättemånga, och nästa grej var något oväntat en eldkastare. De sålde också slut och nu är det dags för nästa merchpryl - jättestora byggklossar från tunnelbygget.

Stor datorkraft analyserar hela arvsmassan på en gång

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 07:05

Tidigare kunde det ta åratal att komma fram till vilken genetisk sjukdom en patient lider av. Nu kan svaret fås inom ett par dagar..

LIF förändrar i tränarstaben – Hockeypuls analyserar situationen live

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 15:00

LIF väljer att göra en förändring i tränarkonstellationen.Gabriel Karlsson Pears ersätter Gereon Dahlgren i båset.Hockeypuls analyserar det i klippet nedan:.


Fler inlägg från Bokbloggar